Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Αίολος Αστακού: Συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Παναγιώτη Μουρούκη

           Δια μέσου του εκπροσώπου του ο ΑΜΣ Αίολος Αστακού εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Παναγιώτη Μουρούκη, ο οποίος ήταν ένα απο τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου.

7 σχόλια:

  1. Σωστά που συλληπειστε αλλά αυτό τον άνθρωπο αιώνια του η μνήμη έπρεπε να τον θυμηθείτε νωρίτερα....και να τον τίμησετε για την δημιουργία του μπάσκετ στον Αστακό !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πρώτος που θα έπρεπε τα τιμηθει..καλοί ο παράγοντες κ αυτοί που το τρέχουν το άθλημα αλλά ο Κ Πάνος ήταν αυτός που πρώτο δίδαξε το άθλημα σε εμάς τους αθλητές του Αίολου για δυο χρόνια περίπου μέχρι που ανέλαβε ο Μάκης..ήταν αυτός που μας έβαλε στο μπάσκετ..τον ευχαριστώ γιατί ακόλουθοντας τον γνώρισα πολύ όμορφες στιγμές μέσα από το μπάσκετ..κ ντρέπομαι πρωσοπικα κ λυπάμαι που η ομάδα που υπηρέτησα για πολλά πολλά χρόνια από τα 10 μου έως ...δεν μπόρεσε να τον τιμήσει όπως έπρεπε..έπρεπε να ήταν ο πρώτος από όλους..κ τώρα καταλαβαίνω κ ντρέπομαι για εμένα που δέχτηκα να με τιμήσει ο πανταζης πρώτα από αυτόν..δεν έπρεπε..είμαι σίγουρος πως ο Κ Πάνος δεν θα ερχόταν ποτέ σε τέτοιες εκδηλώσεις παρωδίες..αλλά στο γήπεδο αν τον καλούσαν νομίζω θα ερχόταν να τον τιμήσουν..Σ ευχαριστώ πολύ Κ Παναγιώτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Πάνος ήταν άριστος πλέι μεικερ δίδοντας εξαιρετικές ασίστ στον Ανδρέα Καρούσο και ήταν τα ινδάλματα μας στο Μπάσκετ καθότι μικρότεροι . Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ φέρνοντας στην μνήμη μου τα παιχνίδια Μπάσκετ στο Καραμουζειο
    Καλό ταξίδι Πανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ήταν του επιπέδου τους ο Πάνος..
    Είχαν ξεφύγει τα παιδιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό ταξίδι δάσκαλε και φίλε. Πρόσφερες πολλά στο χωριό σου δίδασκοντας μπάσκετ και αθλητικό ήθος επιπέδου. Δυστυχώς δεν σε τιμήσαμε όπως σου άρμοζε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δάκρυα και θλίψη....για τον άδικο χαμό ενός συνανθρώπου ο οποίος υπήρξε ο "πατέρας" του μπάσκετ στον Αστακό.
    Είχε το όραμα να φτιάξει ομάδα μπάσκετ στον Αστακό και το κατάφερε μαζί με φίλους του,τον λευτερη τον Νίκο κ.α. να ιδρύσουν τον Αίολο. Ήταν γνώστης του μπάσκετ, εξαίρετος χαρακτήρας και μεγάλος δάσκαλος (με όλη την σημασία της λέξης) για εμένα προσωπικά και για όλα τα παιδιά της γενιάς μου που είχαμε την τύχη να μας δίδαξει ο Παναγιώτης το μπάσκετ...και όχι μόνο!
    Ένα μεγααλοο ευχαριστώ για όσα ζήσαμε μαζί στις προπονήσεις και στους αγώνες,για την αίσθηση της νίκης (όποτε κερδίζαμε γινόμασταν άλλοι τόσοι) καθώς και για την διαχείριση της ήττας που ήταν και το πιο μεγάλο μάθημα! Ότι όπως και στο μπάσκετ έτσι ΚΑΙ στην ζωή,δεν γίνεται ΜΟΝΟ να κερδίζεις, αλλά και θα χάσεις.
    Μας προσφερες πολλά περισσότερα απ'όσα μπορουν οι λέξεις να περιγράψουν, χωρίς να προσμένεις κάποιο όφελος.φιλε και δάσκαλε Παναγιώτη, καλό παράδεισο...και να είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει.
    Όσον αφορά το γεγονός ότι δεν σε τίμησαν με κάποια πλακέτα η' μετάλλιο για την προσφορά σου,ήταν άδικο.
    Την μεγαλύτερη τιμή θα στην δώσουν τα παιδιά,που μας μεγάλωσες σαν να είμαστε ΔΙΚΑ σου παιδιά, χωρίς να ξεχωρίσεις ποτέ κανένα. Θα σε λησμονουμε,θα σε θυμόμαστε και θα μιλάμε για σένα με τα καλύτερα λόγια,τις καλύτερες αναμνήσεις που κουβαλά ο καθένας μας,που σε γνωρίσαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κουντούρης Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο