Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Στη Λευκάδα μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Κώστας Καραγκούνης

Στη Λευκάδα παραστάθηκε σήμερα ο Κώστας Καραγκούνης συνοδεύοντας τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για να τιμήσουν τη Σύναξη της Παναγίας της Φανερωμένης. Λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Λευκάδα, σ’ ένα μαγευτικό τοπίο, πάνω σ’ ένα καταπράσινο λόφο, βρίσκεται κτισμένο το μοναστήρι της Παναγίας της Φανερωμένης.
Η Παναγία, πολιούχος και προστάτιδα του νησιού, πανηγυρίζει  με κάθε μεγαλοπρέπεια τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος με πλήθη προσκυνητών να συρρέουν από όλες τις περιοχές. Σήμερα ο νους όλων μας στρέφεται ευλαβικά και παρακλητικά στην εικόνα της κυράς του νησιού.

4 σχόλια:

  1. αληθεια ... τα βαρεθηκα ολα αυτα .... μια χωρα καταδικασμενη. οι νεοι ανθρωποι χωρις μελλον και να καθομαι να ασχολούμαι με ///.. να μην πω με τι ... εχουμε καταδίκη εδω και τοσα χρονια και κανεις απο ολους αυτους δεν μπορει να βγαλει μια λεξη .το ποτε η χωρα θα γινει ξανα χωρα ... απλα ο ενας κατηγορεί τον αλλο και φωτογραφιζωνται .. αυτο ειναι πολιτική ?? υποσχέσεις αντρίκειες θελουμε πλεων σαν λαος και οχι γλάστρες τοποθετημενες . τι δεν καταλαβενεται ποια ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΕΞΙΟΣ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΓΑΙΟΣΚΟΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣΤΟΥ.ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έχει το καραγκουνη που του παρέχει στήριξη. Δεξιοί ξυπνήστε ξυπνήστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο