Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Ηλιόλουστος ο καιρός σήμερα στον ΑΣΤΑΚΟ | ΦΩΤΟ





ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τζένη Παπαδημητρίου

        Και σήμερα Τετάρτη ο καιρός συνεχίζει να είναι ηλιόλουστος στον Αστακό με υψηλές θερμοκρασίες την ημέρα αλλά αρκετή ψύχρα τις βραδυνές ώρες και τις πρωινές ώρες και με αρκετή υγρασία...

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΚΑΙ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟ ΑΣΤΑΚΟ, ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ.....






















2 σχόλια:

  1. Θύμησες από την γειτονιά μου και τα παιδικά μου χρόνια! Όταν βλέπαμε ηλιόλουστες μέρες, τότε, τρέχαμε στους δασκάλους μας και ζητούσαμε να πάμε εκδρομή. Πηγαίναμε στο Μομοδένδρι, στα Βαράγγια, στα Κάστρα, στον Αι Γιώργη ...., και η χαρά μας ήταν πολύ μεγάλη, λες και θα πηγαίναμε σε μέρη εξωτικά και μακρινά. Οι δάσκαλοί μας, αγαπημένα πρόσωπα, ο κ.Στάθης, η κ.Ερασμία, η κ.Κατερίνα και άλλοι αξιόλογοι εκπαιδευτικοί αλλά και άνθρωποι συνάμα, έδιναν τον καλλίτερό τους εαυτό για την διαπαιδαγώγηση και την μόρφωσή μας.
    Νοσταλγικές φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες ηλιόλουστες μέρες, μιας άλλης εποχής. Ποιο φτωχικής αλλά εξίσου ωραίας, με αγνά αισθήματα και μεγαλείο ψυχής.
    Καλημέρα σε όλους τους απανταχού Αστακιώτες που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν σε αυτόν τον όμορφο τόπο. Κι όπως είναι λαμπερή η σημερινή ηλιόλουστη μέρα, ας λάμπει η καρδιά και η ψυχή όλων μας, με τα όποια προβλήματα που καβαλά ο καθένας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν κυκλοφορεί στους δρόμους ούτε μαύρη γάτα.... Ρε πως κατάντησαν έτσι τον Αστακό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο