Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

ΦΥΤΕΙΕΣ: Βραβεύτηκε η παγκόσμια πρωταθλήτρια Μαριάννα Τσιλίκη στο άθλημα kick Boxing, από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου      Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες 29 Νοεμβρίου 2018 από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου, στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Φυτειών, η βράβευση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας στο άθλημα kick boxing Μαριάννας Τσιλίκη του Σπύρου.
       Αρχικά, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης καλωσόρισε την αθλήτρια και τους παρευρισκόμενους λέγοντας ότι πρόκειται για μια σεμνή τελετή προς τιμήν της αθλήτριας και του προπονητή της , ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προσφορά τους στον αθλητισμό, στο άθλημα kick boxing και στο Ξηρόμερο.......      Πρόσθεσε ότι ο Δήμος με τα μέσα που διαθέτει στον τομέα του αθλητισμού δεν έχει κάνει τα μέγιστα δυνατά. Σημείωσε ότι η σημερινή εκδήλωση μπορεί ν’ αποτελέσει τροφή για σκέψη στη Δημοτική Αρχή και τον προάγγελο  για την μελλοντική στήριξη όλων των αθλητών του τόπου μας.

       Στη συνέχεια, το λόγο έλαβε ο Πρόεδρος της Κοινωφελής Επιχείρησης κ. Γεωργούλας Κων/νος, ο οποίος ευχαρίστησε την Μαριάννα Τσιλίκη και τον προπονητή της Νίκο Κακαρέλη για την επιτυχία που χάρισαν στο Ξηρόμερο  και τους ευχήθηκε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα του αθλητισμού και της διοργάνωσης των αθλητικών γεγονότων για τον τόπο μας, ενώ έκανε λόγο επιγραμματικά στις δράσεις της Κοινωφελής στον τομέα του Αθλητισμού κατά τη διάρκεια της θητείας του, δηλώνοντας δυναμικά παρόν και αρωγός των αθλητικών γεγονότων στο μέλλον.
     Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν video από τον αγώνα της αθλήτριας και την καταχειροκρότησαν.
    Ακολούθησε η βράβευση της αθλήτριας από τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς και η βράβευση του προπονητή της από τον Δήμαρχο.
      Η αθλήτρια ευχαρίστησε τη Δημοτική αρχή, την οικογένειά της και τον προπονητή της, ενώ υποσχέθηκε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.
      Ο προπονητής της σημείωσε ότι η Μαριάννα Τσιλίκη μπορεί να φτάσει ακόμα πιο ψηλά στο μέλλον φέρνοντας στον τόπο Ολυμπιακά μετάλλια και πρόσθεσε ότι παρ΄όλο που πρόκειται για ένα βίαιο άθλημα κατά κοινή ομολογία, η επιτυχία τους στηρίζεται στο μυαλό.
    Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με αναμνηστικές φωτογραφίες  και κεράσματα.
      Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Στεργίου Δημήτριος, μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της ΟΠΣΥΞ ενώ την εκδήλωση κάλυψε φωτογραφικά ο κ. Σπύρος Μπενέκος και  η Εφημερίδα Μαίστρος. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Δήμαρχος Δήμου Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης, Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κολοβός Χρήστος, Κατσιπάνος Αναστάσιος, Τζαχρήστας Παναγιώτης, ο Πρόεδρος Φυτειών κ. Φλωρόπουλος Ιωάννης, ο Πρόεδρος Παπαδάτου κ. Ζαρέντης Νίκος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ακαρνανικό Φως Ιωάννης Τζαχρήστας, το προσωπικό των ΚΔΑΠ Αστακού, Φυτειών, Κανδήλας και το προσωπικό του Βοήθεια στο Σπίτι δομών Φυτειών και Αστακού.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΙΝ  
 

 


  


 

    
  
 
 

 
 

   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο