Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Στις καλένδες η σύνδεση Αγρινίου με την Ιόνια Οδό; Οργή Παπαναστασίου για Σπίρτζη (βίντεο)

              Η χρηματοδότηση της ωρίμανσης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της σύνδεσης του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό προγραμματίζεται να εξασφαλιστεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2019.
        Αυτό έκανε γνωστό ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας στις εργασίες του συνεδρίου της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων που είναι σε εξέλιξη στο Αγρίνιο στην αίθουσα του Επιμελητηρίου.
    Επί της ουσίας αυτό σημαίνει πως η σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό μετατίθεται περεταίρω χρονικά, ενδεχομένως και για αρκετά χρόνια.
     Ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου που παρίσταται στις εργασίες του συνεδρίου εμφανίζεται οργισμένος με τις αναφορές του υπουργού Υποδομών αναφέροντας χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του πως αυτές έγιναν «χωρίς αιδώ» και πως η σύνδεση παραπέμπεται στις καλένδες.............Δείτε τις δηλώσεις του Γιώργου Παπαναστασίου στο AGRINIOTV.GR
        Ο κ. Παπαναστασίου θύμισε τις κυβερνητικές υποσχέσεις των τελευταίων ετών και επισήμανε τη σημαντική εξέλιξη της δωρεάν παραχώρησης από ιδιώτη (τον Χρήστο Ράδο και της εταιρείας RACE) της προκαταρκτικής μελέτης για την οδική σύνδεση της πόλης του Αγρινίου. Η μελέτη είχε παρουσιαστεί και στον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών και η παραχώρηση της σήμαινε κέρδος σε χρόνο και χρήμα για το δημόσιο. Ωστόσο είναι το δημόσιο που καλείται να προβεί στα επόμενα κρίσιμα βήματα με πρώτο την εκπόνηση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.
          Οι σημερινές εξαγγελίες Σπίρτζη ουσιαστικά επιτείνουν τον προβληματισμό επιβεβαιώνοντας κάτι που το agrinionews.gr έχει κατά κόρον επισημάνει πως η χρονοτριβή υπήρξε ανησυχητική.
Μέχρι τώρα η δημοτική αρχή Αγρινίου κρατούσε χαμηλούς τόνους, σήμερα όμως ο δήμαρχος «εξερράγη»…

https://www.agrinionews.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να πώ ότι δεν το ευχαριστιέμαι; Θα πώ ψέματα. Ο Παπαναστασίου καιρό τώρα το παίζει κομματάρχης.

Όταν είχε εγκριθεί η συνδέση του Ακτίου με Βονιτσα, Λευκάδα είχε βγάλει σπυριά. Λες και εμείς δεν έχουμε ψυχή. Εμας τα παιδιά δεν σκοτώνονται στις αλογοστρατες.

Ας ανακατασκευάσει την παλία εθνική στα Κλεισορεμματα και στον Κουβαρα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΓΙΩΡΓΗ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΟΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΝΑ...ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΣΠΙΡΤΖΗ ΜΗ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΨΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΝΗΡΓΗΣΕ ΑΝ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΟΙ ΝΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΕΙΝ ΚΑΛΑ Ο ΒΕΡΕΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΟΜΑΝΙΝΑ