Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας ΑΣΤΑΚΟΥ

       Την υποψηφιότητά του για τη θέση του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού, με το συνδυασμό "Νέα Πυγμή" στον οποίο είναι επικεφαλής, ανακοίνωσε ο κ. Βαγγέλης Παπαϊωάννου. 
   Αναλυτικά στη δήλωση του κ. Βαγγέλη Παπαϊωάννου αναφέρεται: 

Δήλωση Υποψηφιότητας ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ για το αξίωμα του Προέδρου της κοινότητας ΑΣΤΑΚΟΥ

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες!
     Ενόψει εκλογών θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την απόφασή μου, να διεκδικήσω την Προεδρία της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού, επικεφαλής ψηφοδελτίου νέων-κυρίως – και αξιόλογων ανθρώπων.
       Δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε συνέχεια τα ίδια πρόσωπα να πρωταγωνιστούν στον Δήμο χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα, κι εμείς οι νέοι να παραμένουμε απαθείς και αμέτοχοι.
           Όλοι βλέπουμε ότι ο τόπος μας υποβαθμίζεται  μέρα με την ημέρα. Και παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αξιόλογοι εκλεγμένοι στη Τ.Α, εντούτοις φαίνεται ότι η φωνή τους δεν ακούγεται, αλλά πνίγεται από αυτούς  που αδιαφορούν για τον τόπο και υπηρετούν προσωπικά συμφέροντα ή συμφέροντα "ημετέρων".........        Γι' αυτό και εμείς, κάποιοι νέοι-κυρίως άνθρωποι αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τα κοινά και με την δική σας  ψήφο να κάνουμε την προσπάθειά μας, ώστε να γίνουν ορισμένα πράγματα, που θα οδηγήσουν την πόλη μας σε μια ομαλή πορεία ανάπτυξης και ποιότητας ζωής.
      Γνωρίζουμε ότι τα οικονομικά του Δήμου δεν είναι καθόλου καλά, ενώ θα μπορούσαν να είναι με καλύτερη διαχείριση. Εμείς πάντως έχουμε στο πρόγραμμά μας κάποια έργα, που θα απαιτήσουμε και θα αγωνιστούμε να γίνουν όπως:

1-Μαρίνα στον κόκκινο μόλο, με πλήρη ασφάλεια για επαγγελματίες και ερασιτέχνες.
2-Ανάπλαση των παραλιών.
3-Παρεμβάσεις για το  θέμα της ύδρευσης για να έχει η πόλη καθημερινά αδιάκοπα  άφθονο και υγιεινό για πόση νερό.
4-Ασφαλείς δρόμους και όχι λακκουβόδρομους.
5-Γενικά η καθημερινότητα του πολίτη να γίνει καλύτερη  σε θέματα καθαριότητας κοινόχρηστων χώρων, πρασίνου, νεκροταφείων, αλλά και αθλητισμού και πολισμού. 
6-Για την λειτουργία του βιολογικού και των σφαγείων. 
7-Για την οδική σύνδεση του Αστακού με την Ιόνια οδό.
8-Για την στήριξη του πρωτογενή τομέα και του τουρισμού.
9-Για την στήριξη επενδύσεων στον τόπο μας που θα σέβονται το περιβάλλον και τα οικοσυστήματα.

       Στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ο Αστακός, θα είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι αν πετύχουμε τα πάρα  πάνω.
      Αν δεν βρούμε ανταπόκριση από την Κεντρική Δημοτική Αρχή και δεν γίνουν τα περισσότερα από αυτά, δεν θα περιμένουμε την 28η Οκτωβρίου και την 25η Μαρτίου για να καταθέτουμε στεφάνια σαν Τοπικοί Άρχοντες, αλλά θα έχουμε ήδη πάει σπίτια μας .

Με τιμή
Για την Νέα Πυγμή 

Βαγγέλης Παπαϊωάννου
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6971785165

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία Βαγγελη

Ανώνυμος είπε...

Είσαι ένας νέος πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας , που οι δραστηριότητες σου ξεκινούν από τον Αστακό και φθάνουν μέχρι Κρήτη και Κύπρο .!!!
Έχεις λοιπόν όλα τα προσόντα για να επιτυχείς και ως Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού .!!!!
Καλή επιτυχία .!!!
Παναγιώτης Σταικος
Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου .

Ανώνυμος είπε...

Που πας ξηπολιτος σταγκαθια θασεφανε τα αρπαχτικα

Ανώνυμος είπε...

Εμείς που αγαπάμε τον Αστακό θα σε στηρίξουμε. Προχώρα δυναμικά. Μας κούρασαν τα ίδια πρόσωπα στις ίδιες θέσεις και για το κατάντημα του τόπου οι ίδιες δικαιολογίες. Στηρίζουμε τις ελπίδες μας σε εσένα. Όλοι οι νέοι είμαστε μαζί σου .

Ανώνυμος είπε...

Μη λέτε τέτοια και γελάει ο κόσμος
Τι πυγμή
ΈΤΣΙ ΈΛΕΓΕ ΚΑΙ Ό ΓΑΛΟΎΝΗΣ
Ξηρόμερο δυνατό
ΚΑΙ ο αστακός δεν εχει να πει νερο
ΕΆΝ ΣΟΒΑΡΕΥΜΕ ΈΤΣΙ ΣΤΟΝ ΑΈΡΑ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΡΗΓΑΛΟΣ είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗ

Ανώνυμος είπε...

Βαγγέλη αν υλοποιηθούν αυτά που αναφέρεις στην ανακοίνωση σου ο Αστακός θα γίνει αγνώριστος . Σου εύχομαι καλή δύναμη και κουράγιο.
Η παρέμβαση αυτή θα είναι υπό την σκέπη κάποιο κεντρικού συνδυασμού συνολικά για το Δήμο ή ανεξάρτητος συνδυασμός για τον Αστακο;

Ανώνυμος είπε...

Λεφτά έχεις...ΒΑΓΓΕΛΗ;

Ανώνυμος είπε...

Γερά ρε μΑγκα Βαγγέλη καλή επιτυχία άξιος σοβαρός πετυχημένος οικογενειάρχης
Καλή επιτυχία

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία φίλε αν πει κάτι κακο κανένας γι'αυτό το παιδί είναι άξιος της μοίρας του!

Ανώνυμος είπε...

Εισαι πολυ μικρος ακομα για τακινα του τοπουμας .

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΉΜΟΣ δέν είναι χώρος ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

8.ο4 δεν πας εσύ να του δόσεις. Όσο για το αν είναι μικρός έχεις μιλήσει μαζί του έχεις πάει στο εργοστάσιο του να δεις τι κάνει τι διαχειρίζεται μη δείτε κάτι καλό Καλή επιτυχία φίλε

Ανώνυμος είπε...

Οι πληροφοριες λενε οτι ο συμερινος πρεδρος του αστακου σε φοβαται κ δεν θα κατεβει. Προσεξε μονο βαγγελη μην σου παρουσιασει ο κολιας καναν αλλο. Μηλανε για γυναικα κολιτη του κολια.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω για το νεο παιδί που είναι υποψήφιος
Μακάρι να πετύχει στο έργο του.
ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΉΣ ΠΕΤΥΧΗΜΈΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΑΣ ΕΊΝΑΙ
Αλλά σαν πολιτικός ο Πανταζής ΑΠΕΤΥΧΕ

Ανώνυμος είπε...

Βαγγέλη είσαι άξιος και καλό παιδί αλλά εχρισ κ εναν καλισορα απέναντι απ ότι λένε ..

Ανώνυμος είπε...

Ως απλός μέλος της τοπικής μας κοινωνίας θα ηθελα να ρωτησω τον Επιχειρηματία και πολιτικο-πρώην αντιδήμαρχο του δήμου μας και νυν Δημοτικό Συμβουλο κ. Απόστολο Ν. Πανταζή :
Εάν Τιμά την Δημοκρατία μας η ματαιωθείσα σκόπιμα ή μή , συνεδρίαση της προγραμματισμένης από τον ίδιο τον Δήμο μας- προγραματισμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης και με κρίσιμα θέματα συζήτησης τον ετήσιο Προύπολογισμο και το ετήσιο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Ξηρομέρου.
Ευχαριστώ !
Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης
Αρχοντοχωρι-Ξηρομέρου

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 10:17 απο τι γνωριζω ο Νικος δεν θα κατεβει στις επομενες εκλογες(τουλαχιστον αυτο συζητησα μαζι του...) Χαχαχα σιγα μν φοβαται,αν παντως αλλαξει κατι και κατεβει δεν τους βλεπει μπρωστα του τους μεχρι τωρα ενδιαφερομενους. Εγω πρωσοπηκα θα προσπαθησω να του αλλαξω γνωμη να δουμε κι αυτη την εκλογικη αναμετρηση...γιατι παιδια σαν τον Βαγγελη και σαν τον Νικο πρεπει να βγαινουν μπροστα και να ειναι στα δρομενα. Καλη επιτυχια Βαγγελακι.

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρο στον Αστακό θα βγάλει ο Πανταζής. -

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΤΟΧΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΕΛΗ

Ανώνυμος είπε...

Και όμως φίλε Είναι!!! Πρέπει να μαχομαστε για έναν καλύτερο Δήμο......

Ανώνυμος είπε...

ΤΟν κολλια?

Ανώνυμος είπε...

Φίλε των 10:17 σιγά μην ασχολείται κανένας τι θα κάνει ο Κόλλιας αυτό είναι ξεπεσμός....

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω τόσον καιρό σχόλια μα έχω μια απορία. Όλοι σας στα σχόλια ασχολείστε μόνον με τον Πανταζη. Δεν υπάρχουν άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι πετυχημένοι και απότυχημενοι να ασχοληθούμε.Φαίνεται σαν στις προηγούμενες εκλογές να υπήρχε ένα. Δημοτικό συμβούλιο με μόνον Γαλουνη Πανταζη Κόλλια. Οι ανώνυμοι κουράσαμε πολύ με την άρνηση σας.Ξερετε,ένα νέο παιδί βγαίνει μπροστά και διεκδικεί τη θέση του προέδρου στον τόπο. Αντί λοιπόν να πείτε απλά ένα καλή επιτυχία έχετε αρχίσει αλλά λόγια ν αγαπιόμαστε. Είναι λογικό η δείγμα κολλήματος ίσως και παραφροσύνης ακόμη και ζήλιας; με το χέρι στο ευαγγέλιο, πόσοι από εσάς τους πικροχολους σχολιαστές. Θα θέλατε να είστε στη θέση του Κόλλια η του Γαλουνη η του Πανταζη;
Με εκτίμηση και απέραντη αγάπη γι αυτον τον τόπο...
Εναν τόπο που δε χαλαν οι δήμαρχοι κι οι κυβερνησεις μα οι. Ίδιοι οι ανθρωποι. Του..

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε σπυρο γιαννελη, συγχαρητηρια για το ενδιαφερον σου για τα κοινα, σε σχεση με αδιαφορους, παρακαλω να ειστε πιο προσεκτικος οταν αναφερεστε ονομαστικα σε προσωπα που ενδιαεφεροντε για τον τοπο καταγωγης τους. βαγγελης βαλλιανος

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ αστείο πάντως που όταν εμφανίζεται κάποιος καινούριος που θέλει να ασχοληθεί σας πιάνει τρεμούλα και πλακώνεστε στα υπογλώσια αχαχαχαχχαχ. Φοβάστε μη σας κλέψουν τη θέση ισχύος κακομοίρηδες. Να μπει το παιδί σας στο δήμο υπάλληλος με απολυτήριο λυκείου και ας μην έχετε νερό να τραβήξετε καζανάκι .
Η δυσωδία απο τη τουαλέτα χωρίς νερό και απο τις κατουρημένες ποδιές που φιλάτε μάλλον είναι πιο υποφερτή από την αξιοπρέπεια. Και κοιτάς με υπεροπτικό ύφος σαν να πέτυχες το τζόκερ μεχρι να έρθει ο επόμενος που θα παρακαλέσεις.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε συνδημότη μας ! 9:34
το πρώτο καθήκον που έχουμε όλοι μας ως απλοί πολίτες ή πολιτικοί είναι ο Σεβασμός στους δημοκρατικούς θεσμούς και η σωστή λειτουργία των θεσμών
Εάν στον δημαρχείο λειτουργεί σωστά η δημοκρατία και οι πολιτικές αποφάσεις που λαμβάνονται είναι σωστά επεξεργασμένες και μελετημένες και μετα την νωμοδότηση κοινωνικών φορέων του δήμου μας και τις απόψεις απλών δημοτών, τοτε θα λειτουργούν σωστά και οι υπηρεσίες που προσφέρει ο Δήμος στους δημότες του π.χ. επαρκής δημοτικός φωτισμός στο λιμάνι και στους δημοτικούς χώρους, καθαριότητα των δημοσίων χωρών και άλλες υπηρεσίες του δήμου προς τους δημότες του.
Επομένως το πρώτο καθήκον : Η Σωστή Λειτουργία της Δημοκρατίας μας !
καλό βράδυ!
Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης
Αρχοντοχώρι

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία βαγγέλη. Είσαι νέος δραστήριος και το αξίζεις..

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς ζούμε σε έναν τόπο που τον διοικούν άνθρωποι αντάξιοι οι οποίοι έχουν τα μούτρα να ξανά ζητήσουν την ψήφο μας. Είμαι πολύ λυπημένος με την παρούσα κατάσταση και ελπίζω να αλλάξει κάτι. Καλή επιτυχία και εύχομαι αν εκλεχθεις να μη δόσεις σε κανένα το δικαίωμα να διασύρει το όνομά σου και την προσωπικότητα σου

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ σε όλους μας Κύριε Βαγγέλη Βαλλιάνο !
ειλικρινά χαίρομαι που συνομιλούμε για πρώτη φορά μέσα από το Φιλόξενο για όλους μας Ξηρόμεροnews
Κανενας δέν μπορεί να ισχυρισθεί ότι Κος Απόστολος Ν. Πανταζης δέν έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τόπο μας.
Ταυτόχρονα όμως ο κ. Πανταζής είναι και αιρετός εκπρόσωπος στον δήμο μας.
Επομενως στα τέσσεράμιση χρόνια που ασκεί τα πολιτικα του καθήκοντα είτε πρώτα ως αντιδήμαρχος και τώρα ως δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης θα πρέπει να δέχεται την καλόπιστη πολιτικη κριτικη για τα πεπραγμενα της δημοτικης αρχης και όπου είχε θετικό έργο η δημοτική αρχή και οπως ήταν η συνεχιση της κατασκευης του νέου αθλητικού γηπέδου Αστακού προσωπικά επικρότησα αυτήν την απόφαση και όλοι χαιρόμαστε ως Φίλαθλοι που βλέπαμε την πρόοδο της αθλητικής ομάδας του Αιολου-Αστακου και πριν και τώρα στην προσπάθεια που γίνεται στις ακαδημίες για την επάνοδο και την εξελξιξη της ομάδας.
Η πολιτικη κριτική λοιπόν Φίλε μου Βαγγέλη Βαλιάνο είναι καλόπιστη και πολύπλευρη πολιτική κριτική στην δημοτική αρχή.
Καλημέρα!
Σπυρος Ν. Γιαννέλης
Αρχοντοχώρι

Ανώνυμος είπε...

Τόσοι έχουν περάσει πρόεδροι δήμαρχοι κ ενα κάδο ανακύκλωσης δεν έχετε...Πάμε την ανακύκλωση στην Αθήνα .