Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Πάλι πρόβλημα με τα φώτα του λιμανιού του Μύτικα. 21.306,77 € έχουν πέσει στο λιμάνι του Μύτικα τέσσερα χρόνια, για επισκευή του φωτισμού του και ηλεκτρολογικά.


Φωτογραφίες αρχείου από τα φώτα του λιμανιού του Μύτικα το 2017, που μετά την επισκευή λειτουργούσαν κανονικά, αλλά προσωρινά όπως αποδείχτηκε.

Πληροφορούμαστε ότι μεγάλο πρόβλημα υπάρχει εδώ και πολλές ημέρες, για άλλη μία φορά, με τα 17 φωτιστικά του λιμανιού του Μύτικα. Πρόκειται για μία πονεμένη ιστορία που σαν Blog την έχουμε αναδείξει πολλές φορές στο παρελθόν.....

Επίσης όπως μας ενημέρωσαν δεν ανάβει ο πράσινος φανός στην μπούκα του λιμανιού, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι που ψαρεύουν το βράδυ να δυσκολεύονται να προσεγγίσουν το λιμάνι. Όπως καταλαβαίνετε έχουμε όλες εκείνες τις συνθήκες που οδηγούν προς την μεγάλη πιθανότητα να προκληθεί ατύχημα.

Εμείς αυτό για το οποίο θα ενημερώσουμε, είναι ότι το Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου έχει διαθέσει πάρα πολλά χρήματα για τα ηλεκτρολογικά του λιμανιού του Μύτικα, αλλά απ' ότι φαίνεται εκ του αποτελέσματος, κάτι δεν πάει καλά και είμαστε συνέχεια στο ίδιο σημείο.
Για τα χρήματα που έχουν διατεθεί για τα ηλεκτρολογικά του λιμανιού του Μύτικα γινόμαστε συγκεκριμένοι με επίσημα έγγραφα:
· Το 2015 έγινε επισκευή τους με 4.950 €, (δείτε εδώ το ένταλμα πληρωμής).
· Το 2016 έγινε επισκευή τους με 4.600 € (δείτε εδώ το ένταλμα πληρωμής).
·Το 2017 έγινε επισκευή τους με 3.856,77 € (δείτε εδώ το ένταλμα πληρωμής), συν 4.960 € για κατασκευή ηλεκτρολογικής εγκατάστασης (δείτε εδώ το ένταλμα πληρωμής).
·Το 2018 έγινε επισκευή τους με 2.940 € (δείτε εδώ το ένταλμα πληρωμής, περιλαμβάνονται και του Αστακού).
Σύνολο 21.306,77 € έχουν πέσει στο λιμάνι του Μύτικα τέσσερα χρόνια για επισκευή του φωτισμού του και ηλεκτρολογικά (από το τελευταίο ένταλμα του 2018, ένα μέρος αφορά και τον Αστακό).
Μετά τα παραπάνω που σας αναφέραμε, δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι άλλο...
mytikaspress

Δεν υπάρχουν σχόλια: