Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΙΚΟΥ ΜΩΡΑΙΤΗ (ΚΚΕ): Να δοθούν τα ξενόγλωσσα βιβλία στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της Πρέβεζας

     Να δοθούν τα ξενόγλωσσα βιβλία στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Νομού Πρέβεζας ζητάει το ΚΚΕ με Ερώτηση που κατέθεσαν προς τον υπουργό Παιδείας οι βουλευτές του Κόμματος Νίκος Μωραΐτης και Νίκος Καραθανασόπουλος.
Αναλυτικά η Ερώτηση:

     «Έχουν περάσει σχεδόν 2 μήνες από τότε που ξεκίνησαν τα μαθήματα και όμως βιβλία γερμανικών και γαλλικών δεν έχουν δοθεί μέχρι σήμερα στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων όλου του Νομού Πρέβεζας......



      Το παραπάνω γεγονός έρχεται να προστεθεί στις διάφορες άλλες ''καθυστερήσεις'' και ''αμέλειες'' της κυβέρνησης και της Τοπικής Διοίκησης, που ''εκπαιδεύουν'' τους γονείς στο να βάζουν ''το χέρι βαθιά στην τσέπη'' και έχουν ως στόχο: Να περάσουν σιγά-σιγά τα οικονομικά βάρη της - κατά τ’ άλλα - ''δημόσιας και δωρεάν'' Παιδείας στις λαϊκές οικογένειες.
       Επιβάλλεται εδώ και τώρα να αναλάβουν τις ευθύνες τους όλοι οι αρμόδιοι φορείς και να λυθεί άμεσα το θέμα των βιβλίων χωρίς κανένα κόστος για τους γονείς των μαθητών.

Ερωτάται ο κ. υπουργός, τι μέτρα θα πάρει ώστε να δοθούν άμεσα τα βιβλία για τις ξένες γλώσσες που διδάσκονται στα Δημοτικά Σχολεία του νομού;». 

Οι βουλευτές
Νίκος Μωραΐτης
Νίκος Καραθανασόπουλος

1 σχόλιο:

  1. Βεβαίως να μορφωθουν τα παιδιά να γίνουν καλή έπιστημονες και μετά σαν το ανέκδοτο με το γύφτο να πάρουν ενα DATSUN και να πουλάνε πατάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο