Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Το στερνό αντίο στον Βονιτσάνο ΔΙΟΝΥΣΗ ΧΟΡΤΗ- Αύριο ΔΕΥΤΕΡΑ στις 14:30 το μεσημέρι η κηδεία στο νεκροταφείο Αγίου Δημητρίου Αττικής

        Συγγενείς, φίλοι και συμπατριώτες θα πουν αύριο Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018, στις 14:30 μμ, στο νεκροταφείο Αγίου Δημητρίου Αττικής, το τελευταίο αντίο στον Διονύση Χόρτη που έφυγε χθες βράδυ από τη ζωή σε ηλικία 54 χρονών, μετα απο σύντομη μάχη με την επάρατη νόσο.
     Αμέσως μετά την κηδεία η οικογένεια θα δεχτεί επίσκεψη στο σπίτι Ρόδου 22, στον Άγιο Δημήτριο, όλους όσους θέλουν να μοιραστούν παρηγορητικά λόγια πίνοντας ένα καφέ...

          Ο Διονύσης Χόρτης έφυγε πρόωρα και άδικα από κοντά μας, σε ηλικία μόλις 54 χρονών. Υπέκυψε στην άνιση μάχη με την επάρατη νόσο που έδωσε, με απαράμιλλη αξιοπρέπεια και λεβεντιά, για λίγους μήνες. Όρθιος όμως, όπως άλλωστε ήταν και σε όλη του τη ζωή. 
       Ιδιαίτερη και πρωταγωνιστική ήταν η προσφορά και η δράση του στο Ξηρομερίτικο πολιτιστικό κίνημα αφού διετέλεσε μέλος του Κεντρικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών (ΟΠΣΥΞ) και Πρόεδρος του Συλλόγου των εν Αθήναις Βονιτσάνων "ο Αμβρακικός", με πλούσια δράση.
         Όλοι όσοι τον γνώρισαν, συμπατριώτες, φίλοι, θα θυμούνται και θα εκτιμούν την σεμνότητά του, το ήθος και την έντιμότητά του, την εργατικότητα και τη διάθεσή του να βοηθήσει με αυταπάρνηση όλους και για όλα. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι και την τελευταία μέρα πριν μπει για την τελική μάχη στο νοσοκομείο Μεταξά ήταν μάχιμος και γελαστός.

Έφυγε αφήνοντας πίσω την σύζυγο του και 2 παιδια (ένα αγόρι κι ένα κορίτσι), τους οποίους συλλυπούμαστε θερμά.

ΔΙΟΝΥΣΗ θα σε θυμόμαστε... Καλό Παράδεισο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο