Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Σε κακή κατάσταση το πλακόστρωτο στο Ιστορικό Κέντρο της ΒΟΝΙΤΣΑΣ (ΦΩΤΟ)



              Το Πλακόστρωτο στο ιστορικό Κέντρο της ΒΟΝΙΤΣΑΣ βρίσκεται σε κακή κατάσταση και εγκυμονεί κινδύνους για τους πεζούς. Σε πολλά σημεία η πλακόστρωσή είναι κατεστραμμένη, διάφορα αντικείμενα έχουν εγκαταλειφθεί εκεί, ενώ οι κυβόλιθοι έχουν ξεκολλήσει και αποτελούν πραγματικές παγίδες και η κατάσταση επιδεινώνεται με την κατάληψη από διάφορα οχήματα.
        Δυστυχώς είναι ένα σημείο που διέρχεται πολύς κόσμος και μάλιστα ηλικιωμένοι και είναι ιδιαίτερα επίφοβη η διέλευση τους. Όπως μας ανέφεραν κάτοικοι, έχουν ήδη προκληθεί μικροατυχήματα λόγω της κακής κατάστασης του οδοστρώματος και γι' αυτό θα πρέπει άμεσα να μεριμνήσουν οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου για την αποκατάστασή του.
         Τις φωτογραφίες ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Αργύρης Ντίνος και σημειώνει: "Αυτή είναι η Βόνιτσα απολαύστε, τα λόγια είναι περιττά.." ενώ οι σχολιαστές με καυστικό τρόπο γράφουν: "Το πιο υποβαθμισμένο σημείο μιας εγκαταλελειμένης πόλης που τείνει να γινει ενα μεγαλο χωριό. Τα είπα ολα σε μια πρόταση", "Χάλια μαύρα"......












24 σχόλια:

  1. Πόσο αχάριστοι είστε τελικά?Ο δήμαρχος το πε ξεκαθαρα θα τα φτιάξει την επόμενη θητεία πού θα ξαναβγεί. Τωρα τα έχει ολα στο μυαλό του.Ενα μεγάλο πλάνο για ολον υον Δήμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το παραμύθι το πούλησε το 2006 και τώρα το ξεκίνησε πάλι με τα παπαγαλάκια του.Αν του βγει θα είμαστε άλλα 5 χρόνια σε αυτά τα χάλια.Νομίζω ,όμως,πως τώρα θα πάει για σύνταξη.Ηρθε η ώρα να τιμωρηθούν πολλοί στις επόμενες εκλογές απο τον σοφό λαό μας!...

      Διαγραφή
  2. Δυστυχώς όλος ο Δήμος είναι εγκαταλειμμένος στη τύχη του. Παράλληλα γίνεται κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος τόσο από τους προηγούμενους όσο και τους τωρινούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα η Βόνιτσα είναι ένα -όχι και τόσο μεγάλο- χωριό. Αλλοίμονο σε όποιον πιστεύει το αντίθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί,στις άλλες γειτονιές της πόλης είναι καλύτερα τα πράγματα.Πουθενά δεν υπάρχει ένα πεζοδρόμιο να περάσεις σαν πεζός με τον κίνδυνο να σε πατήσουν τα αμάξια.Οι λακούβες,μεν είναι παντού διάσπαρτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λίθοι, πλινθοι, κεραμοι ατακτως ερριμμενα! Ο,τι ακριβώς συμβαίνει και στο μυαλό αυτών που σχεδίασαν και υλοποίησαν αυτό το μεγαλείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι το μοτίβο τέτοιο ώστε να θυμίζει Μέτσοβο ρωτήστε την κυρία πολα την διευθύντρια της τεχνική Υπηρεσία και θα πάρετε την ίδια απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ελατε στην ζαβερδα καλυτερα να δειτε λασπες παντου και το ρουσφετι των ντοφαλαιων στον χρυσουλη που του πανε νερο στα γελαδια του παλιουργια αληθεια εσυ τακουλα και μπαλαφα συμφωνειτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου εσύ που γράφεις χωρίς να ξέρεις ο Χρυσούλης το πάει μόνος του το νερό στο παλιουρια δεν έχει ανάγκη κανέναν δημο και όπως όλα τα ποιμνιοστασια του χωριού έχουν νερό από το δήμο έτσι δικαιούμαστε κ εμείς τώρα το αν πληρώνει ο δήμος ή ο Χρυσούλης το γράφουν τα τιμολόγια αν θες έλα να στα δείξω και το όνομα μ είναι Χρυσουύλης Ιωάννης τ Κωνστ/νου δε γραφω ανώνυμα οπως εσύ.

      Διαγραφή
  8. Εχουμε καταλαβει οτι ο Αποστολάκης δεν φταιει για τιποτα και δεν ευθυνεται ποτε για τιποτα. Για ολα φταιει η φυση, ο Θεος, οι προηγουμενοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βάζω μπρος τα δυό μου χέρια και σηκώνομαι... που 'λεγε και το παλιό ρεμπέτικο!! έτσι για να θυμόμαστε όσους γλίστρησαν και έπεσαν στο πλακοστρωμένο δρόμο.
    Αλλά θα μου πεις, αφού είμαστε γιδια και τον ξαναφηφίσαμε καλα να πάθουμε. Καμαρώστε τον, αυτος μας αξίζει γίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το έργο απο την αρχή που εκτελέστηκε είναι σκέτη κακοτεχνία. Η πλακόστρωση είναι άθλια και από τότε λένε ότι θα την επισκευάσουν, αλλά ακόμη δεν το έχουν κάνει.
    Το κάστρο δεν μπορεσαν να το γκρεμισουν οι τουρκοι και καταρεει επι των ημερων Αποστολάκη. Οι λακκουβες ατελειωτες...
    Όλα μπάχαλο τα κάνατε και θελετε και ανάπτυξη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οι κακοι προηγουμενοι αυτοτο εκτρωμα δεν το παρελαβαν αν και κατασκευαστηκε το 2007 εσυ γιωργο τι θα κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε χρυσουλη οι ιδιοι στο δημο και ο σαρδελας λενε οτι το φτιαχουν εκεινοι και πληρωνουν εγω για το δικο μου και με αδεια οικοδομης πληρωσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εσένα τώρα ποιο είναι το πρόβλημα σου αν μου το πλήρωσε ο δήμος ή γιατί μου δώσανε νερό για να καταλάβω γιατί για το πρώτο είπα και στο προηγούμενο σχόλιο έχω τιμολόγια για το δεύτερο δε νομίζω όλα τα ποιμνιοστασια του χωριού που έχουν παροχή νερού από το χωριό να έχουν άδεια οικοδομής.Χρυσούλης Ιωάννης του Κωνστ/νου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η βονιτσα Έχει τα χαλια της..... καθε φορα που τη βλεπω ειναι και χειρότερα. οσο για το πλακοστρωτο απο την αρχη που το εφτιαξαν ειχε τα χαλια του..... και καθε φορα όποιος εκανε παραπονα στον δημαρχο για την επικυνδηνοτητα που υπήρχε του ελεγαν οτι θα το αλλαξουν..... Περασαν τοσα χρονια και παραμενει το ιδιο και χειροτερο.... σοβαρές φθορές έχει υποστεί και το Κάστρο μας, το οποίο καταρρεει μέρα με την ημερα και πλέον εγκυμονουνται σοβαροι κίνδυνοι για την στατικότητά του.... η παραλιακή εχει γίνει ενα μεγαλο πάρκινγκ γεμάτο με αυτοκίνητα... και το νεκροταφειο μας είναι στα μαύρα του τα χάλια....
    Μήπως εχω καταράκτη και δεν βλεπω την αναπτυξη που εφερε ο αποστολακης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Την ανάπτυξη θα τη φέρετε εσείς με όλες τις σαχλαμάρες που γράφετε. Η υπόθεση του πλακοστρωτου βρισκεται στα δικαστήρια γιατί πρέπει ο εργολάβος να το ξηλώσει και να το ξαναφτιάξει σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αυτά έργα (πλατεία,πλακοστρωση ισ.κεντρου) ποιού δημάρχου είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κι εσύ 11:56 μ.μ. τσαντιστηκες γιατί ξεβολευτηκες.Και γράφε ελληνικά, που έχεις ξεχάσει και τη γλώσσα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tha pareis podi apo to dimarxio kai esi kai o pseudos sintoma

      Διαγραφή
    2. Ε πως να το κάνουμε δηλαδή.Εχουμε και γλωσσωμαθης τσοπαναραιους.

      Διαγραφή
  18. Δεν ξέρω ακριβώς ποσα λευτα έχουν ξοδευτεί για τη Βόνιτσα αλλά έχει τα μαύρα της τα χαλια.Οι είσοδοι εξοδοι εναι γεμάτοι λακουβες και αυλάκια από παροχές άσε που το υπόλοιπο οδικό δυκτιο είναι χάλια.Κατι δεν πάει καλά εδώ.Μηπως λέω μήπως κάποιους βολεύει αυτοί η κατάσταση;Αυτό το ραβε ξηλωνε φενετε να έχει πολύ κονόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο