Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Αγρότες: Πλαφόν 20.000 ευρώ στις επιδοτήσεις

Πλαφόν στις επιδοτήσεις ύψους 20.000 ευρώ σε ετήσια βάση εξετάζει να βάλει η κυβέρνηση.
Όπως αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα Agrenda, κανένας αγρότης δεν θα μπορεί να υπερβαίνει τα 20.000 ευρώ επιδότηση το χρόνο, σύμφωνα με σχέδιο που μελετά η κυβέρνηση και είναι έτοιμη να το θέσει σε εφαρμογή από φέτος, εφόσον περάσει από τα αρμόδια κοινοτικά όργανα, με τις πληροφορίες πάντως της εφημερίδας να αναφέρουν ότι η κυβέρνηση έχει ήδη πείσει τους βουλευτές της για το μέτρο.

 http://www.aftodioikisi.gr

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην παίρνετε λευτα από την εοκ για τους Έλληνες.Αφηστε να τα παίρνουν Ιταλοί Ισπανοί και άλλοι.Τειτοιο μισος από τους εβραίους ανθέλληνες που μας κυβερνούν δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο.Θελουν να βλέπουν αυτό το λαό να λοιμοκτονη .Και ο λαός τι κάνει; Τους ψηφίζει ανελλειπως.Τι να πω ;Τέτοιον κοιμισμένο λαο δύσκολα βρίσκει κανείς.

Ανώνυμος είπε...

Να μην παίρνουν πάνω από 20000 οι αγρότες Οι βολευτες ποσα να παίρνουν;Έχουν κατακλεψει(νόμιμα)το κράτος και κανεις δε μιλάει.Οτι θέλουν και όσα θέλουν παίρνουν.Βλεπεις εδώ ισχύει το Γιάννης κερνάει.Διωξαμε ένα βασιλιά και βάλαμε στο σβέρκο μας 300 συν τα κομματόσκυλα που ταΐζουμε.

Ανώνυμος είπε...

" Παν μετρον άριστον " και στις επιδοτησεις

Ανώνυμος είπε...

Να τα δώσουμε σε εσάς να τα καταθέσετε σε μπύρες και @@μπαρα δηλαδή ε? Και έργο μηδέν εσείς. Και πολλά είναι τα 20.

Ανώνυμος είπε...

Ναι πρεπει να τα πάρουν οι βολευτες παράγουν έργο βλέπεις.Εχουν κατάφερη να χρεωκοπησουν ολόκληρο κράτος και να είναι όλοι έξω και αθώοι.

Ανώνυμος είπε...

Προς 4:08 Ποιος είσαι εσύ που θα τα δώσεις;Στα κ@@..ρα δουλεύει και στενό συγγενικό σου πρόσωπο

Ανώνυμος είπε...

Το παν μετρο άριστον να πας να το πεις στους βολευτες όχι σε εμένα .

Ανώνυμος είπε...

Να σταματήσουν και οι μαχαραγιαδες να ζουν εις βαρος των υπολοιπων

Ανώνυμος είπε...

Δουλευω τριαντα χρονια και τοσα χρηματα δεν βγαζω το χρονο μεικτα.Οι τεμπεληδες τα βγαζουν τζαμπα κ με λαμογιες.Ελαχιστοι ειναι αυτοι που τα δουλευουν πραγματικα.