Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

ΜΥΤΙΚΑΣ: Κατέβασε ρολά και ξηλώθηκαν οι πινακίδες στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς



           Το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον Μύτικα έκλεισε όριστικά μετά απο 35 χρόνια λειτουργίας του. 
      Χθες Παρασκευή κατέβασε ρολά και προχώρησαν στο ξήλωμα των σημάτων-ταμπελών της τράπεζας και απο μεθαύριο Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 μεταφέρει τις εργασίες του, συγχωνεύεται και θα λειτουργεί στον Αστακό...........

 
         Έτσι κλείνει ύστερα από 35 χρόνια, ένα κεφάλαιο της οικονομικής ζωής της ευρύτερης περιοχής της ενότητας Αλυζίας και αυτό σημαίνει ότι για οποιαδήποτε συναλλαγή οι κάτοικοι -είτε απλοί πολίτες είτε επαγγελματίες- θα πρέπει να πηγαίνουν είτε στον Αστακό, είτε στη Βόνιτσα! 
         Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε τίποτα για το ΑΤΜ και εκεί θα έπρεπε να γίνει μια προσπάθεια να παραμείνει για μία σειρά απλών τραπεζικών συναλλαγών, π.χ. ανάληψη ή κατάθεση χρημάτων και να μην είναι αναγκασμένοι οι κάτοικοι και οι τουρίστες να καταφεύγουν σε γειτονικές πόλεις.




Οι φωτο είναι της Σοφίας Παβέλη

4 σχόλια:

  1. Ιστορικές στιγμές φτώχιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα μασ κανουν τσηπρα θελαμε εφχαρηστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιστορικες στιγμες μιας νεας εποχης. Και οχι φτωχειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.newmoney.gr/palmos-oikonomias/trapezes/348691-trapeza-peiraios-megali-antapokrisi-stin-ethelousia-–-posa-piran-osoi-apoxorisan

    Κοντά στα 1000 ακόμα αποχώρησαν εθελουσίως από την τραπεζα Πειραιώς η οποία πρόκειται να κλείσει τους επόμενους μήνες αρκετά επαρχιακά κυρίως καταστήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο