Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Νίκη του Α.Ο Παλαίρου απέναντι στον Θρίαμβο Λούρου

Tη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας έκανε το Σάββατο  4 Νοεμβρίου ο Α.Ο Παλαίρου για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος αφού επιβλήθηκε στην έδρα του Θρίαμβου Λούρου με 1-0 σε ένα δυνατό ματς.
Οι παίχτες του Παναγιωτίδη που είχαν κολλήσει στο <<μηδέν>> στις πρώτες αγωνιστικές, έκαναν σήμερα τη 2η συνεχόμενη νίκη τους, με τον Ματσίνγκο να βάζει το νικητήριο γκολ στο 42ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν το ματς στο 90ο λεπτό με φάουλ του Μπρούβα έξω από τη μεγάλη περιοχή με τον Σκιαδά να αποκρούει εντυπωσιακά και τον Τζιάκο προ κενής εστίας από τη μικρή περιοχή να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Διαιτητής: ΡΟΥΣΟΣ-ΜΠΕΚΕΡΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Βοηθοί: ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Θ.- ΜΠΑΚΟΣ ΑΘ

Α.Ο ΠΑΛΑΙΡΟΥ(ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ): ΣΚΙΑΔΑΣ, DEDI, ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ, ΣΤΡΙΦΤΑΡΗΣ, ΛΙΟΤΣΟΣ, ΜΠΑΤΣΟΣ, ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ Κ. (ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ ΑΘ. 90’), ΖΕΛΟΣ, ΜΑΤΣΙΝΓΚΟΣ, ZACE, ΧΑΣΑΚΗΣ Π(ΜΑΓΚΑΝΑΚΗΣ Β. 71’).
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ(ΜΠΑΛΑΦΑΣ): ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΔΗΜΑΣ ΧΡ., ΤΖΙΑΚΟΣ, ΓΟΓΟΛΟΣ, ΓΚΟΥΡΑΣ(ΣΑΚΚΟΣ), ΚΟΛΙΟΣ Π., ΜΠΡΟΥΒΑΣ, ΔΗΜΑΣ Θ., ΚΩΣΤΑΣ, ΚΟΛΙΟΣ Γ.(ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ), ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ ΧΡ.
 http://gosports.gr/

9 σχόλια:

  1. AO PALAIROY 8 STOYS 11 DEN EINAI ZABERDIANOI KALA PAME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στην ομάδα αλλά κρίμα τόσα ταλέντα που έχει το χωριό να χαραμιζονται και να παίζουν ξένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτόν τον Χασακη που τυχαίνει να είναι πρόεδρος του τοπικού της Βόνιτσας πρέπει να είναι μεγάλη μεταγραφή. Δεν δεν ντρέπεστε έχετε κάνει την ομάδα παράρτημα του Αποστολάκη και της Παρέας του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Αμερικανός τι λέει για όλα αυτά?Άραγε να ξέρει πού πάνε τα λεφτά του?Αντί να τα πετάει και να κάνει μάγκες κάποιους τα έδινε στην εκκλησία ή σε φτωχές οικογένειες. Σας παρακαλώ να δημοσιευθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρήκαν μέλι κάποιοι τεμπέληδες και επιτήδειοι και έπεσαν μ ε τα μουτρα

      Διαγραφή
  5. Μια χαρα είναι η ομάδα! !! Κάθε Σάββατο η εξέδρα είναι γεμάτη! ! Δείτε και την δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες! !! Σε λίγα χρόνια οι περισσότεροι παίχτες θα είναι ντόπιοι. ..αυτή την στιγμή 2 με 4 αξιζουν βασικοί! !! Μην γκρινιάζετε! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάς για την Ακαδημία που πληρώνει κάθε γονέας 15 ευρώ?Πες μας ακριβώς που πάνε αυτά τα λεφτά γιατί προπονητής είναι ο ίδιος και στην μεγάλη ομάδα.

      Διαγραφή
  6. 7 στους 13 που αναγράφονται είναι από την παλαιρο όσο για τα ταλέντα μήπως εννοείτε τους παλαίμαχος γιατί 14 15 16 ετών παιδιά μόνο στο ροστερ τις παλαιρου είναι και καμίας άλλης ομάδας τώρα όσον αφορά το χασακη τον λένε Πάρη είναι 16 ετών και είναι από την παλαιρο παρακαλώ να δημοσιευτεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλε 8.34 σε ολες τις σωστες Ακαδημιες υπαρχει αντιτιμο!!!Αν επιθυμεις το προηγουμενο καθεστος που υπηρχε ,ενας τυπος να καθεται στο κεντρο του γηπεδου με το τσιγαρο στο χερι και να φωναζει τα παιδακια...τι να πω!!!Εχεις κολλησει με τα 15ε και οχι στην σωστη δουλεια που γινεται!!Οσο για που πανε τα χρηματα δεν το γνωριζω...αν ξερεις κατι περισσοτερο ...ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο