Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Δημοπρατήθηκε η Κατασκευή νέου Εξωτερικού Δικτύου Ύδρευσης Αστακού, προϋπολογισμού 1.500.000,00€ (Α’ φάση)

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

         Γίνεται γνωστό σε όλους τους πολίτες του Δήμου μας, και ιδιαίτερα της πόλης του Αστακού, ότι ύστερα από την Δημοπράτηση του έργου «Κατασκευή νέου Εσωτερικού Δικτύου Ύδρευσης του Αστακού» προϋπολογισμού 1.500.000,00€ που πραγματοποιήθηκε στις 31/10/2017, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι την Τρίτη 28/11/2017 έγινε η Δημοπράτηση του δεύτερου μεγάλου έργου του Δήμου «Κατασκευή νέου Εξωτερικού Δικτύου Ύδρευσης Αστακού» προϋπολογισμού 1.500.000,00€ (Α’ φάση).
      Πρόκειται για ένα νέο έργο που έχει σχέση με την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών...........



      Το συνολικό μήκος του αγωγού του παραπάνω έργου ανέρχεται στα 3,2 χιλιόμετρα, και συγκεκριμένα προβλέπεται κατασκευή νέου αγωγού από σωλήνες πολυαιθυλενίου 3ης γενιάς Φ450, καταργώντας στην πράξη τον παλαιό αγωγό που ήταν κατασκευασμένος από αμίαντο, προ πολλών ετών. 
     Ο αγωγός θα ξεκινήσει από τον κόμβο του Πλατυγιαλίου και θα καταλήγει στην θέση Γέφυρα Κανδύλια.
        Η Δημοτική Αρχή κοιτάζοντας πάντα μπροστά και ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, έχει καταθέσει σχετική μελέτη για την κατασκευή και του υπόλοιπου τμήματος του αγωγού (Β΄ φάση, προϋπολογισμού 1.500.000,00€) και δηλώνει ότι θα αγωνισθεί με όλες της τις δυνάμεις για την οριστική λύση του προβλήματος της υδροδότησης της πόλης του Αστακού.
     Εμείς πιστεύουμε ότι η υδροδότηση αποτελεί δικαίωμα του πολίτη και υποχρέωση του Δήμου να την παρέχει.
        Για το λόγο αυτό από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τα καθήκοντα μας, σεβόμενοι τους πολίτες και έχοντας σαν στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους, έχουμε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται προκειμένου να εξασφαλίσουμε πλήρη επάρκεια νερού αρίστης ποιότητας.
         Οι εργασίες του έργου αυτού θα ξεκινήσουν από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, σύμφωνα με την τεχνική μελέτη, και θα ολοκληρωθούν το αργότερο εντός 12 μηνών.
Άλλη μια δέσμευση του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής γίνεται πραγματικότητα.

Από το Δήμο Ξηρομέρου

5 σχόλια:

  1. Μπας και απαλλαχτουμε απο τον αμίαντο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε να δουμε ποτε θα ξεκινησει μη προλαβουν και εξαφανιστουν και αυτα τα χρηματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επυτελους να και μια θετυκη ενημερωση για το νερου του Αστακου μετα της κοκορομαχιες κ τους λαικισμους. Ασ καταλαβουν οι αυριανη υποψηφιει οτι σαν απλοι πολιτες που ειμαστε μας ενδιαφερουν μονο τα θετικα .Αλωστε τα αρνητικας κυριοι τα ξερουμε . Δεν μας απασχολοι να μαθουμε ποιος απο σας εφαγε η θα φαει τα περισοτερα.ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.Απλα να κανεται καλα την δουλιασας. Γιατι ο κοσμος γελαει με οσους θελουν να του πουν οτι ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΟ ΧΑΟΣ. Το κειμενο το υπογραφουμε σαν ΧΑΖΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.Αυτο θα ειναι το παρατσουκλιμας απο εδω κ περα γιατι μπορει να μας πει κανενας απο σας οτι δεν εχουμε τα πτυχιασας. Σας παρακαλουμε αγαπητο μπλοκ να μας δημοσιευσετε το κειμενο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητε/Η 12:23 εσένα ίσως δεν σε νοιάζει ποιος τρώει και πόσα, εμας ΌΜΩΣ που μας στέλνουν ραβασακια να πληρώσουμε για να τα φάνε και αυτα σου λέω ότι δεν έχουμε.αρα εμάς μας νοιάζει εκτός το ότι θέλουμε να κάνουν Αυτά για τα οποία ψηφιστηκαν(τα αυτονόητα δηλαδη), μας νοιάζει και να μην ζουν εις βάρος των λίγων και για να το κάνω ποιο κατανοητο"ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΛΈΒΟΥΝ".
    Αυτό δεν χρειάζεται να έχεις πτυχίο για να το καταλάβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαχαχα καλό.το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; για τίποτα δεν ειστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο