Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

«Έσκισε» και στο Ισραήλ ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ - Με 6 μετάλλια γύρισαν οι Αγρινιώτες αθλητέςΣτους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

     Στο βαθμολογούμενο  ανοιχτό Παγκόσμιο πρωτάθλημα G1 που εγινε στο Ισραηλ, συμμετείχε ο Αγρινιωτικος Σύλλογος με 6 αθλητές όπου κατέκτησαν 6 μετάλλια. 
3 χρυσά 2 ασημένια και 1 χάλκινο. Οι αθλητές με προπονητή τον Κακαρέλη Νίκο πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις σε αλλο ενα δύσκολο πρωτάθλημα G1, έχοντας εξαιρετική συνεργασία  με τον προπονητής τους.......

 
        Σε αυτο το πρωτάθλημα ο προπονητής του συλλόγου είχε την δυνατότητα να είναι στη γωνία πολλών Ελλήνων πρωταθλητών όπου αγωνίζονταν εκεί αφού έλλειπαν κάποιοι απο τους προπονητές τους κερδίζοντας για την Ελλάδα μεγάλες διακρίσεις. 
       Οι αθλητές του συλλόγου έκαναν πολυ καλές εμφανίσεις και δείχνουν σε κάθε μεγάλη διοργάνωση την μεγάλη εξέλιξη που έχουν, κάνοντας όνειρα για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.
      Ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ήταν ο μοναδικός Σύλλογος που συμμετείχε απο το Αγρίνιο για μια ακόμη φορά σε μεγάλα πρωταθλήματα που βαθμολογούνται για την Ολυμπιάδα του Tokio.

 Οι αθλητές που κατέκτησαν μετάλλια είναι: 
-Χρυσό μετάλλιο η Μπιτσικωκου Δήμητρα -51 κιλά κορασίδων
-Καλτση Φαίη χρυσό μετάλλιο -55 κιλά κορασίδων 
-Φλωροσκουφης Παναγιώτης -55 κιλά εφήβων 
-Ασημένιο μετάλλιο Μεσυνδιανου Ρέα -49 κιλά νεανίδων   
-Ασημένιο μετάλλιο Αλεξανδροπουλος Θεόδωρος -45 κιλά παίδων 
-Χάλκινο  μετάλλιο Καλλιφωνης Χριστόφορος +87 κιλά ανδρών.

Το ΔΣ συγχαίρει τους αθλητές αλλά και τον προπονητή για τις μεγάλες διακρίσεις τους !!!Δεν υπάρχουν σχόλια: