Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Απόφαση -ΣΟΚ: Διαλύει το ανδρικό τμήμα ο ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ


             Βόμβα έσκασε στον Αίολο Αστακού με την απόφαση διάλυσης της ανδρικής ομάδας. 
         Οι παίκτες αύριο έχουν ραντεβού με τους δικηγόρους για να τους γνωστοποιηθεί επίσημα η απόφαση και να μάθουν τι θα πάρουν από τα συμφωνηθέντα και να αποχωρήσουν. 
       Η απόφαση του Αποστόλη Πανταζή του ανθρώπου που έφτασε στα ουράνια τον Αίολο (μέχρι την Α2) ξάφνιασε πολλούς αλλά όχι αυτούς που ήξεραν. Ο άνθρωπος που έδωσε τα πάντα στον Αίολο εμφανίζεται χολωμένος από την στάση κυρίως αθλητών της περιοχής και πήρε την απόφαση να ξεκόψει μια και καλή με την ομάδα ΠΛΗΝ των ακαδημιών του συλλόγου που μέσω κατά πως φαίνεται μιας χορηγίας θα συνεχίσει να την βοηθάει............




        Ο λόγος που ο Αίολος πήγε από την Α2 στην Γ δεν ήταν οικονομικός αλλά η δυνατότητα που έδωσε η διοίκηση στους ντόπιους αθλητές να αγωνιστούν στην ομάδα της περιοχής τους σε υψηλό επίπεδο. Για αυτό και φέτος υπήρχαν πάρα πολλοί παίκτες από τον Αστακό. Διάφορα γεγονότα όμως έφεραν την ομάδα με ένα μόνο παιδί από την περιοχή. Και αυτό ήταν η αρχή του τέλους γιατί κατά πώς φαίνεται δεν εκτιμήθηκε η προσπάθεια αυτή που σημειωτέον ήταν κάτι που πολλοί ζητούσαν χρόνια να γίνει.

Πλην συγκλονιστικού απροόπτου το τέλος στις Εθνικές κατηγορίες έφτασε για τον Αίολο Αστακού.

Μιχάλης Σταμουλάκης
basket247

68 σχόλια:

  1. τα λέγαμε οτι ομάδα φωτοβολίδα με έναν χρηματοδότη δεν έχει κανένα μέλλον. Σας έβαλε να φτιάξετε κάτι που δε το χρειάζεστε,σας χρέωσε και σας παράτησε. Η διαφήμιση για 2,3 χρόνια θα γίνει δυσφήμιση για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΡΤΦΥΛΙΑ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΓΙΝΑΤΙ ΤΣΑΜΠΑ-ΤΣΑΜΠΑ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ-ΔΡΟΜΟΙ-ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΒΡΟΜΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.[ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΝΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΒΑΡΥΣ].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χολωμενος με την σταση των αθλητων της περιοχης ε;;;;;Σαν δεν ντρεπεσαι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Κώστα περονε κ Κώστα γασπαρη Γι αυτά που τράβηξαν τότε κ παρέδοσαν τον Ηρακλή στον πανταζη. Γιατί τώρα ο Ηρακλής υπάρχει. Τελικά τα λεφτά δεν φέρνουν πάντα ευτυχία. Γιατί το Δ Σ του αιολου τα είχε άφθονα για 6 χρόνια αλλά τα έπιασε κ έγιναν σκατα. Κ φταίτε εσείς σε πολλά κύριε πανταζη. Σε ποίηση ποτέ άλλο μέρος του κόσμου διαλυόταν μια ομάδας 30 χρόνων ιστορίας θα γινόταν της ποπης. Τώρα; πρέπει να απολογήθειτε κύριοι του συμβουλίου γιατί μετά από 30 χρόνια δεν θα σφυρίξει η κόρνα της γραμματέας για τον αιολο. Είναι ντροπή.
    Ένας απλός φίλαθλος των δυο ομάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παιδια μην τρελλεναιστε ο πανταζης εχει τους λογους του. τιποτα δεν εκανε απο αγαπη για τον αιολο η τον αστακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σταμουλακη μαλακιες γραφεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΝΤΑΖΗ ΔΩΣΕ ΣΩΣΤΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΕΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγω δεν θα πω γιατι κσι πως εσεις ξερετε θα πω ομως οτι το κλειστο αντι να παραμενει κλεισμενο να γινει και δημοτικο γυμναστηριο να μην παει και χαμενο ...μας χρειαζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οτι γυαλιζει δεν είναι χρυσός..
    Αναμενωμενο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. φάγανε φάγανε φαγανεεεεε. Γίνανε όλοι ειδήμονες του αθλήματος. Τώρα ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θελατε και α1 και wind card καποτε???ε κυριε πανταζη????ασε μας κουκλιτσα μου.. τραβα στην αφρικη.....κρατα την ακαδημια και τα αλλα τα διαλυεις χαρη μας κανεις τωρα????πουλα την ομαδα και σηκω και φυγε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΠΤ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΑΝ Σ ΑΥΤΟΝ.ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΕΑ ΑΤΟΜΑ .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πάτε καλά εδώ μέσα ;Ξεινησε με ομάδα 8 αστακιωτων και κατέληξε να έχει 1 και φέτος !κατα τ αλλά θέλετε ομάδα με Ντόπιο στοιχείο !επισης όλοι εσείς θα πρέπει να ντρέπεστε Π ζητάτε να δώσει εξηγήσεις !Να δώσει εξηγήσει για ποιο πράγματα ακριβώς;που δε γουστάρει άλλο να δώσει τα λεφτά του ;που ακόμα και τα εισητηρια στα εντός τα έβαζε μέσα πο την τσέπη του τα μισά !Που δε βρέθηκε ένας να κάνει μια χορηγία αλλά όσο ήταν στην Α2 η ομάδα τσιμουδιά κανένας δεν έβγαζε τώρα σας ενοχλεί !Οριστε κύριοι εσείς που τόσο πονάτε τον Αιολο αναλάβετε τον για να δούμε ποιος μπορεί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι μικρό το κλειστό και δεν χωράει ο κόσμος για αυτό διέλυσε η ομάδα.Θα ρίξει η δημοτική αρχή και τα λεφτά του δανείου να το επεκτείνει και θα παίζει παλι ο Αίολος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο βιολογικος δεν χρειαζονταν ...!!!!!! Το κλειστο ηταν η μεγαλη αναγκη !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παρασκευα μακρη γυρνα πισω η τηλεφονα!!!ρε ποιος ειναι ο πανταζης που θα διαλυσει το μπασκετ του αστακου????17 χρονια ιστοριας κυριε πανταζη δεν θα τα διαλυσεις...αν δεν γουσταρεις αλλο πια πουλα την ομαδα....παρε τα φιλαρακια σου και αδειασε μας την γωνια... ο μεσιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φίλε 2:11 για ονόμασε μας λίγο σε παρακαλώ ποιοι είναι οι 8 αστακιωτες που ξεκίνησαν;Γιατί θα τρελαθούμε μου φαίνεται. Από περιέργεια σε παρακαλώ πες μας. Έναν προς έναν. Μπορείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κανονικα επρεπε να κρατησει την ομαδα φετοσ και μετα ας την παρεδιδε. περα απο αυτο ομως για να μαθουν μερικοι φετος ηταν να παιξουν 8 αστακιωτες και εμεινε μονο ενας με υπαιτιοτητα δικη τους. σε εναν του προταθηκαν 750ε και ηθελε 15.000 ο αλλος παιρνει 600 και φευγει επειδη ηθελε35 χρονο συμμετοχης και απο τους 4 μικρους τους 3 δεν τους αφηναν οι δικοι τους να ακολουθουν την ομαδα εκτος εδρας. κανονικα επρεπε να αδιαφορησει και να συνεχισει με ξενους για να σταματησει αυτη η καραμελα με το ντοπιο στοιχειο.τον οκτωβρη εχει εκλογες. περιμενω να δω αυτους που σχολιαζουν να ερθουν και να αναλαβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτός την πήγε στην Α2 από του πουθενά και την κατέβασε την Γ να παίξουν οι ντόπιοι και που είναι τώρα οι Ντόπιοι οέο ;;;;;;;Άμα είστε μάγκες εσείς οι πολύξεροι δώστε 300000 να κρατηθεί στη γ με δικό σας πρόεδρο αντιπρόεδρο κλπ τη γνωστή κλίκα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΟΜΑΔΑ. ΟΙ ΑΣΤΑΚΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΙΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. για να πούμε τώρα ποιος μάγκας θα πάει να αναλάβει γιατί έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέτε όλοι .Τωρα λοιπόν θα εκτιμήσετε που ήταν ο Αίολος Επι Πανταζη και που θα είναι από εδώ και στο εξής ......Δε σεβάστηκε κανένας τίποτα ,ήσασταν όλοι κριτές και σχολιαστές και όχι Επι της ουσίας συνοδοιπόροι σε αυτό που ανέλαβε ο Πανταζης .καληνυχτα Αστακε αυτή τη φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Xaxxxaxaxaxaxaxxaxaxacaccacax sikotheite apo ta trapezia toy pournarA pou pinete Kafe oli mera kai Exete k Apopsi !paei o Pantazis sas katalave kak tin kopanise χαχαχαχχχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. οι μαγαζατορεσ τησ παραλιασ που ειναι και κρυφτηκαν, οταν ανοιγε τα μαυρα και τα ασπρα ηταν καλα ,μπουχτησε ο ανθρωποσ απο τισ χοριγιεσ σασ ουτε μια 12καδα νερακια δεν προσφερατε, μονο θελατε να φενεστε στα καγγελα κρεμασμενοι στο κλειστο να δουμε τωρα ποιοσ θα ανοιγει μαυροασπρα μπουκαλια,γιατι καλωσ η κακωσ τα εξοδα πηγαιναν μονοπαντα κυριοι συγχωριανοι και καποτε αυτο θα τελειωνε, τωρα οσο για τον ΑΙΟΛΟ θα τον βρει το δρομο του γιατι υπαρχουν ανθρωποι που αγαπανε το αθλημα,οσο για τον κυριο ΠΑΝΤΑΖΗ ηταν μονοσ του και επομενο ο ανθρωποσ να κουραστηκε διοτι μην ξεχναμε εχει και τισ δουλειεσ του εκτοσ ΕΛΛΑΔΑΣ και ειναι λιγακι δυσκολο να παρακολουθει τισ εξελιξεισ στην ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. οι μαγαζατορεσ τησ παραλιασ που ειναι και κρυφτηκαν, οταν ανοιγε τα μαυρα και τα ασπρα ηταν καλα ,μπουχτησε ο ανθρωποσ απο τισ χοριγιεσ σασ ουτε μια 12καδα νερακια δεν προσφερατε, μονο θελατε να φενεστε στα καγγελα κρεμασμενοι στο κλειστο να δουμε τωρα ποιοσ θα ανοιγει μαυροασπρα μπουκαλια,γιατι καλωσ η κακωσ τα εξοδα πηγαιναν μονοπαντα κυριοι συγχωριανοι και καποτε αυτο θα τελειωνε, τωρα οσο για τον ΑΙΟΛΟ θα τον βρει το δρομο του γιατι υπαρχουν ανθρωποι που αγαπανε το αθλημα,οσο για τον κυριο ΠΑΝΤΑΖΗ ηταν μονοσ του και επομενο ο ανθρωποσ να κουραστηκε διοτι μην ξεχναμε εχει και τισ δουλειεσ του εκτοσ ΕΛΛΑΔΑΣ και ειναι λιγακι δυσκολο να παρακολουθει τισ εξελιξεισ στην ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΛΑΘΗ ΠΑΝΤΑΖΗ 1)ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ 2) ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.ΘΕΤΙΚΑ. ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΙΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΣΚΑΒΔΕ.
    ΝΤΟΠΙΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥΣ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΕΝΩ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΕΔΩΣΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ.ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΠΟ ΝΤΟΠΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΔΥΟ.ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΕ ΟΛΕΣΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Ο ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.ΑΙΟΛΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ,ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΕΣ ΙΟ ΟΠΟΙΟΙ ΑΣΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΔΟΥΡΟΥΚΗΣ ΣΟΥΡΛΑΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ 4 ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΙΣΩΡΑΣ ΠΟΎ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΑ 6th ΤΟ ΜΉΝΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 8 ΑΣΤΑΚΙΩΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΞΙΖΑΝ ΔΕΝ ΆΞΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΎΛΗΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Όλη αυτή που ζητωκραύγαζαν αιολος και Αίολος και τον ΗΡΑΚΛΗ τον είχαν βάλει στο περιθώριο τώρα βγάλτε ξανά της μπλούζες του Ηρακλή και παίξτε το ηρακλαρες όλη τώρα.γιατι δεν σας άρεσε ο Ηρακλής που είχες και έχει παίχτες από τον τόπο μας και αυτό που κάνουμε το κάνουνε γιατί το γουστάρουμε και το κάνουνε για τον τόπο που αγαπάμε τώρα όλη ξανά ηρακλαρα και πολλά μπράβο στο έργο τη διοίκησης του ΗΡΑΚΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΜΕΡΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΗΡΑΚΛΑΡΑ ΠΑΙΚΤΗΣ ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Φίλε 3.01 ρωτά τα φιλαράκια σου ,δε θα κάτσω εγώ να εγώ να σου ονοματηαω ξέρουν πολύ καλά πι ίδιοι αυτοί οι 8 ποιοι είναι .ειαι αυτοί που φαγώθηκαν Αποστοκη ριγέ την ομάδα και έχεις δίπλα σου θ παίξουμε υα αγωνιστούμε κ ένα καρό......και τώρα ήρθε η ώρα κα την έκαναν με ελαφρά .ο ένα κιόλας είχε το θράσος να θέλει και 15000 για να παίξει 🤣😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Άλλες ομάδες με χρόνια ιστορία παρακαλάνε για μια στήριξη και οι μάγκες του Αστακού πουλάνε τρελίτσα!Ποια ομάδα ρε μάγκες στην Ελλάδα του σήμερα έδωσε 700000 στην Α2 Περσυ και δε χρωστάει ούτε λεπτό του ευρώ και μιλάτε κ από πάνω !Σας αφήνει μια ομάδα χωρίς κανένα χρέος και μιλάτε πάλι ;ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ego tha pw oti kai meta then anakoinosi oti o Aiolos paei truth katigoria oloi oi persinoi paixtes ziragane ma meinoyn giati autA pou prospere o Pantazis den ipirxane alloy ante Geia twra komplexikoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εσυ τον 3:23 εισαι πολυ μαγκας...αν καταλαβενε δεν θα ανεβαζε την ομαδα α2 και μετα στον πατο.....βρε ουστ εχεις και αποψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εσυ των 3:21 να δουμε ποιος μαγκας απο τους τωρινους θα καθισει ....και οχι ποιος θα αναλαβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ο άνθρακασ δεν είναι χρυσόσ είδατε το δένδρο και χάσατε
    το δάσοσ ποια ανάπτυξη ποιοσ τουρισμόσ χωρίσ νερό με βρωμά
    στην παράλυα και χωρείσ υποδόμει
    αλλαγή μελέτησ ο βιολογικόσ καθαρισμόσ να γίνει στο κλεισό του μπάσκετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Φιλε των 2:32 με μακρη ηταν μια χαρα η ομαδα και ετρεχε μονος του....ο πανταζης εξαλλου μην ξεχναμε και την Αναγεννηση που δημιουργησε τη επιτυχια ειχε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο Πανταζης θυμηθηκε τους Αστακιωτες οταν ηθελε να πεσει Γ εθνικη για τους δικους του λογους οταν ηταν ΓΚαι β γιατι δεν τους θυμονταν και δεν επεμενε να παιζουν;;;;Εισαι πολυ μικρος τελικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο άλλος αναρωτιέται από πάνω τι θα κάνουν οι ξένοι παίχτες!Θα αποζημιωθούν με όλο το ποσόν που συμφώνησαν,ο Πανταζής ποτέ δεν χρωσταγε ούτε λεπτό του ευρώ και όποιος διαφωνεί να βγει επώνυμα να το πει .Θα αφήσει τον Αίολος χωρίς το παραμικρό χρέος. Αλλά αυτά δεν τα λέτε,λέτε μόνο ένα κάρο γελοιότητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Θα κανει παρτυ ο Πανταζης με το Γαλουνη περιμενουν το δανειο!!!! Ειναι και πολλααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Γιατί ρε φίλε μας κάνεις πλάκα ποιος παίχτης είναι ικανοί πλέον από τον Αστακό να σταθεί επαθαξια στην Α2 μιλάω πάντα μπασκετικα πλάκα μας κάνετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Δεν είδα κανένα μάγκα άλλον Αστακιωτη με εμπειρία από μπάσκετ κλπ να αποτελέσει μέλος του Συμβουλίου που κατηγορείτε το Συμβούλιο που αφιλοκερδώς τονίζεται αυτό ξόδεψε πόσο προσωπικό χρόνο και στάθηκε δίπλα στην ομάδα και τον πρόεδρο.Αντιθετσ είδαμε κ εσάς που αγαπάτε την ομάδα σούπερ μάρκετ,καθαριστήρια ,καφετέριες που δν κάνατε την παραμικρή δωρεά ούτε ένα κιβώτιο νερό το χρόνο,άντε καλό χειμώνα τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΤΟ Α ΤΟΠΙΚΟ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ 1-2 ΕΞΑΙΡΈΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 6.01μμ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ, ΔΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΓΩ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΟΡ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΙΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΗ Η ΧΟΡΗΓΙΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Σωστός ο 6:22
    Μόνοι σας καταστρέψετε τον Αίολο με τα μυαλά σας και την νοοτροπία σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗ ΤΕΛΟΣ ΜΗΝ ΓΛΥΦΕΙΣ ΑΛΛΟ.....ΠΟΥ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΕΙΠΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΓΕΝΙΚΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Λαινας τι εχει να πει για τον κουμπαρο του που αργα τον γνωρισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ο,η 3.56 τη λεξη "αχαριστοι" να την πουν πρωτα στον εαυτο τους!!Αρκετα ασχοληθηκε ο κοσμος του ξηρομερου με τους μεσιες!Στην Ουγκαντα και πολυ σας πεφτει.Μονο τη παρακμη φερατε στο τοπο μας!!!!!!!!Πουθενα πολιτισμος!!!!Ουισκι και ενας τελειωμενος "αρχοντας"εκλεγμενος με τη βοηθεια του.Θλιβομαι για τον τοπο μου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μετα απο αναγωνση 44 σχολιων για το θεμα Αιολος προσπαθω να καταλαβω τι τελικα συνεβη(φυσικα οχι σαν γεγονος, γιατι ειναι αναμφισβητητο η διαλυση) αλλα τι προηγηθηκε και που κατεληξε ολο αυτο εγχειρημα. Απο οτι αντιλαμβανομαι(και θεωρω ολοι οσοι συμμετεχετε σε αυτο τα ανηλεη κονταροχτυπηματα) υπαρχουν δυο ομαδες-η τασεις αν θελετε--Η μια ειναι αυτη που επιτιθετε στον .Α.Π.(για συντομια ο Αποστολης Πανταζης) για την αναμειξη του στον Αιολο για την αποφαση του να αποχωρησει και για την(πριν απο πολυ καιρο) αποφαση του να κατεβασει κατηγορια την ομαδα(πριν απαοχωρησει τελειως ο ιδιος απο τα διοικητικα) παραλληλα δε του επισυναπτουν πολιτικες φιλοδοξιες η αλλες εκνομες ενεργειες σε συνεργασια με τον Δημαρχο Ξηρομερου και μερικους αλλους φιλους του(επαναλαμβανω αυτα αντιλαμβανομαι εγω και δεν ειναι τοποθετηση μου) Η αλλη ομαδα τον επαινει για την αναμειξη και την προσφορα του στον Αστακο δημιουργωντας αυτη υπεροχη ομαδα που κανεις σωφρων δεν το αμφισβητει ριχνοντας φαρμακερα βελη προς τους απεναντι οτι ο .Α.Π.το τολμησε . ελατε εσεις τωρα να δουμε τι θα κανετε..
    Ερωτηματα εχω και προς τους δυο στρατους. Στους μεν πρωτους ερωτω η αντιδικια σας η η διαφωνια σας(χρησιμοποιω επιεικεις ορους) ειναι γιατι εγκατελειψε την ομαδα ο .Α.Π. με τετοιον τροπο και εφυγε αφηνοντας πισω συντριμια η οτι κακως ανεμειχθη θελοντας να περατωσει καποιες φιλοδοξιες του; Δηλ η κατηγορια ειναι η εγκαταλειψη η η ενασχοληση και η χρηματροδοτηση σε ενα εργο ενω θα μπορουσε να διαθεσει τα χρηματα του καπου αλλου (φυσικα οχι σε βιολογικους καθαρισμους η στην ποιοτητα ζωης της πολης γιατι αυτα δεν ειναι εργα ιδιωτη αλλα της κεντρικης διοικησης και του κρατους)Και αν μεν ισχυει το πρωτο το κακως ανεμειχθη γιατι επι τρια περιπου χρονια ολοι τον δεχοσασταν και τον υμνουσατε σαν Μεσια χωρις να βγαζει κανεις αχνα τουλαχιστον στον βαθμο που βγαζετε τωρα ; Αν ισχυει το δευτερο και οντως αγαπατε τον Αιολο και τον αθλητισμο ιδου πεδιον δοξης λαμπρο.
    Ερωτηματα στην αλλη ομαδα ολοι εσεις που συμμετειχατε στην συνθεση του Δ.Σ υπο τον.Α.Π. δεν ειχατε αντιληφθει στην πορεια η εστω και στο τελος της περσυνης περιοδου τους στοχους η τις προθεσεις του βασικου χρηματοδοτη ; Δεν ειχατε συνομιλησει ποτε μαζι του για το τι μελει γενεσθε ; Διοτι αν ειχατε συνομιλησει και ειχατε μια εικονα αλλα την κρατουσατε μυστικο εχετε ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ Αν δεν ειχατε συνομιλησει ποτε η δεν σας ειχε εκφρασει καποιο παραπονο η ακομη και προβληματισμο πως δεχθηκατε να κατρακυλησει η ομαδα στον πατο του βαρελιου. Εαν παντως δεν συνεβη τιποτε απο τα δυο προηγουμενα και ο .Α.Π. ειχε τον πρωτο και τελευταιο λογο τοτε ποιος ο λογος υπαρξη σας στο Δ.Σ. Ετσι λοιπον δικαιως(επαναλαμβανω αν οντως ισχυει κατι τετοιο) δινετε την αφορμη να σας κολλουν την ρετσινια οτι ο απωερος στοχος δεν ηταν ο ΑΙΟΛΟΣ αλλα ................πολλα αλλα που κυκλοφορουν ευρεως.
    Εγω θελω να κανω μια παρακληση(σαν παλιος αθλητης επι χρονια στον ΗΡΑΚΛΗ) Βρεθειτε και οι δυο πλευρες σε μια πολυ μεγαλη λαικη συνελευση στο κλειστο και αποφασιστε ποιο ειναι το καλυτερο.. Διαλυση η συνεχιση . Η τραγικη εικονα μεσω των ιστοσελιδων --ειμαι σιγουρος--οτι χειροτερα αποτελεσματα θαφερει παρα τα προσδοκομενα θετικα Επισης αν μπορει να βρεθει μια αντιπροσωπεια απο νηφαλιους ειλλικρινεις και αξιοπιστους ανθρωπους να συναντησουν τον .Α.Π. και να συζητησουν μαζι του Θεωρω οτι ο .Α.Π. σαν νεος ανθρωπος επειτυχημενος επιχειρηματιας αλλα προπαντων Αστακιωτης, τουλαχιστον θα δεχθει αυτη την συναντηση με οποιοδηποτε αποτέλεσμα
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ. Χρήστο Μπόνη είστε και όπως εσείς ο ίδιος είπατε παλαίμαχος αθλητής.
      -Η λεγόμενη εμπορευτοποίηση του αθλητικού ιδεώδους, οδηγεί αργά ή γρήγορα στην αλλοίωση του πνεύματος και τον εκφυλισμό του σκοπού , του αθλητισμού.
      Αυτό είναι νομίζω το κεντρικό συμπέραα του όλου θέματος.

      Διαγραφή
  48. Ότι αναπτύσσεται αφύσικα γρήγορα έχει μικρή διάρκεια. Είναι κανόνας της ζωής. Αυτή είναι η περίπτωση του Αίολου.Καμμιά έκπληξη από την εξέλιξη. Ήταν αναμενόμενη και νομοτελειακά αναπόφευκτη. Ένα, το δεύτερο, μεγάλο λάθος του Πανταζή (το πρώτο είναι η δημαρχία Γαλούνη, που τη λουζόμαστε όλοι. Αν ο Πανταζής θέλει πραγματικά να βοηθήσει τον τόπο του ας κάνει από το πλεόνασμά του κάτι ανάλογο με αυτό που έκανε ο αείμνηστος Καραμούζης από το υστέρημά του. Ο Αστακός έχει μεγάλες ανάγκες σε έργα υποδομής και οι άνθρωποί του σε έργα στήριξης, ιδίως τώρα στις συνθήκες της κρίσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣΣΣΣ ΣΤΕΦΤΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΤΥΧΙΑ!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΗΜΕΝΕ ΤΟΠΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Φίλε τελειωμένοι είστε εσείς όλοι εκεί κάτω μη δείχνετε άλλη ζήλεια γελάνε και οι πέτρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ESEIS OLI POY GRAFETAI PGI EISTAI RE KATSAPLIADES GAMO TO KALIKRATI NA MATHETE PROTA PIOS IDRISE TON AIOLO K PIOS PLIRONE O AIOLOS ANIKEI STON ASTKO STO PANTAZIS GIA TI PORIA TIS OMADAS KE SE AFTOYS POY KATIGORITE POY BALANE PLATI K KRATAGANE TON AIOLO STIN A TOPIKO REMALIA PGI EISTE ESEIS RE OYSTTTTT K AN KATALABATE PIOS EIMAI ELATE APO KONTA ANTE TELOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. η μονη λυση ειναι να μήν ξανα ψηφισουν ολοι οι γνησιοι φιλαθλοι,
    αστικά κόμματα και τοπικες παραταξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΟΙ 8 ΠΑΙΧΤΕΣ ΗΤΑΝ
    1)Χουλιαριας - αποχωρησε λογο οικονομικων προσδοκιων
    2)Καλισώρας - αποχωρησε θεμα υγειας
    3)Δουρουκης - αποχωρησε γιατι δεν καταλαβαινε τον προπονητη
    4)Σουρλας - αποχωρησε για προσωπικούς λογους
    5)Μικελατος - αποχωρησε για να ασχοληθεί με το ποδοσφαιρο
    6)Κολοβος - αποχωρησε γιατι δεν τον αφηνει η μανα του
    7)Σομπολος - αποχωρησε γιατι εχει διάβασμα
    8 Μπεκατορος -Παρεμεινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ήρθαν
    ντυμένοι φίλοι
    αμέτρητες φορές οι εχθροί μου
    το παμπάλαιο χώμα πατώντας
    και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους.

    Έφεραν το Σοφό, τον Οικιστή, και το Γεωμέτρη,
    βίβλους γραμμάτων και αριθμών,
    την πάσα υποταγή και δύναμη,
    το παμπάλαιο φως εξουσιάζοντας.
    Και το φως δεν έδεσε ποτέ με τη σκέπη τους.

    Ούτε μέλισσα καν δεν γελάστηκε
    το χρυσό ν’ αρχίσει παιχνίδι
    ούτε ζέφυρος καν, τις λεύκες να φουσκώσει ποδιές.

    Έστησαν και θεμελίωσαν
    στις κορφές, στις κοιλάδες, στα πόρτα
    πύργους κραταιούς και επαύλεις
    ξύλα και άλλα πλεούμενα,
    τους νόμους τους θεσπίζοντας
    τα καλά και συμφέροντα,
    στο παμπάλαιο μέτρο εφαρμόζοντας.
    Και το μέτρο δεν...
    έδεσε ποτέ με την σκέψη τους.
    Ούτε καν ένα χνάρι θεού
    στην ψυχή τους σημάδι δεν άφησε
    ούτε καν ένα βλέμμα ξωθιάς
    τη μιλιά τους δεν είπε να πάρει.

    Έφτασαν ντυμένοι «φίλοι»
    αμέτρητες φορές οι εχθροί μου
    τα παμπάλαια δώρα προσφέροντας.
    Και τα δώρα τους άλλα δεν ήτανε
    παρά μόνο σίδερο και φωτιά.
    Στ’ ανοιχτά που καρτέραγαν δάχτυλα
    μόνο όπλα και σίδερο και φωτιά.
    Μόνο όπλα και σίδερο και φωτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Το να γραφονται συνεχεια σχολια δεν βγαινει τιποτα...ο ανθρωπος δεν παιζεται απο δω και περα τι γινεται....που η ομαδα ριχτηκε στον πατο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ρε 10·43 γράψε το όνομα σου να Σ έρθω να τα πούμε ένα χεράκι κ να σου εξηγήσω τον λόγο που έφυγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΟΙ 8 ΠΑΙΧΤΕΣ ΗΤΑΝ
    1)Χουλιαριας - αποχωρησε λογο οικονομικων προσδοκιων
    2)Καλισώρας - αποχωρησε θεμα υγειας
    3)Δουρουκης - αποχωρησε γιατι δεν καταλαβαινε τον προπονητη
    4)Σουρλας - αποχωρησε για προσωπικούς λογους
    5)Μικελατος - αποχωρησε για να ασχοληθεί με το ποδοσφαιρο
    6)Κολοβος - αποχωρησε γιατι δεν τον αφηνει η μανα του
    7)Σομπολος - αποχωρησε γιατι εχει διάβασμα
    8 Μπεκατορος -Παρεμεινε
    Εσύ που τα λες αυτά ο Σομπολος δεν αποχωρησε απο την ομαδα ποτε.Ηταν παρων και θα ειναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΠΑΝΤΑΖΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ (ΑΤΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ) ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ "κυριο" (με μικρά γράμματα) ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ "ΜΑΣ" ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Βρε τρομπα των 2:23 τι ανεβαζεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Βρε μην κρυβομαστε πισω απο την ανωνυμια δεν ειναι ντροπη να λες την αποψη σου καλη η κακη εξαλλου αυτος ειναι ο σκοπος εκτος και αν κρυβονται συμφεροντα αλλα δε μπορεις να βριζεις το πρωι με το προσχημα της ανωνυμιας και το απογευμα να πινουμε καφε και ολα μελι γαλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ (ΕΙΔΙΚΑ)
    ΣΑΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΒΡΕ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΑΗΔΙΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΑ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. 2΄32 ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΡΑΦΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Σταμουλακη σαλιγγαρι που περπατας και γλειφεις... ρωτα τους σουρλα καλισωρα τσανο δουρουκη(1ος νεος αστακιωτης που χαθηκε) καραγεωργο (2ος νεος που χαθηκε) αν τους δοθηκε ποτε καμια ετκαιρια να παιξουν στις εθνικες κατηγοριες... ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΛΥΚΟ ΑΛΛΑ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΓΑΘΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. 10.17 ΜΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ Η ΧΛΙΔΑΤΗ ΑΝΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ. ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΠΑΝΤΑΖΑΚΟΣ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο