Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

ΛΕΥΚΑΔΑ:Συνάντηση Θανάση Καββαδά στο υπ. Ανάπτυξης για το θέμα των απορριμμάτων του νησιού

Αθήνα 28 Σεπτεμβρίου 2017
Συνάντηση του βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά με την Ειδική Γραμματέα του υπ. Ανάπτυξης για το θέμα των απορριμμάτων του νησιού
Την Ειδική Γραμματέα Διαχείρισης Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων ΕΤΠΑ και ΤΣ κ. Ευγενία Φωτονιάτα του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, επισκέφθηκε σήμερα ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς, με την οποία είχε εκτενή συζήτηση και ενημέρωση για την πορεία των δράσεων που αφορούν τη διαχείριση των απορριμμάτων του νομού Λευκάδας.

Ο βουλευτής ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών για τη χρηματοδότηση του έργου της ΜΟΠΑΚ από το ΕΣΠΑ 2014-2020 ώστε να ξεκινήσει η κατασκευή της μονάδας που θα δώσει λύση στο πρόβλημα της διαχείρισης των σκουπιδιών που αντιμετωπίζει χρόνια το νησί.
Στο αίτημα του βουλευτή του η κ. Φωτονιάτα δεσμεύτηκε πως, σε ό,τι την αφορά, θα ανταποκριθεί άμεσα.
Ο κ. Καββαδάς ενημερώθηκε από την κ. Φωτονιάτα και για όλα τα τρέχοντα προγράμματα του υπουργείου που θα μπορούσαν να υλοποιηθούν στη Λευκάδα και αφορούν μεταξύ άλλων έργα στους τομείς της ύδρευσης και της ενέργειας, του πολιτισμού και του τουρισμού.

2 σχόλια:

  1. Μην τρέχεις κύριε βουλευτά το πρόβλημα της Λευκάδας το έλυσε ο κύριος Καριόλης σε βάρος της Παλαίρου αφού εσείς οι Λευκάδιοι δεν μπορούσατε για 50 χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο