Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Διαλύεται ο Αίολος Αστακού!

     «Τίτλοι τέλους» για την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Αίολου, καθώς όπως όλα δείχνουν η ομάδα του Αστακού, οδεύει προς οριστική διάλυση.
        Την πιο «μαύρη σελίδα» της ιστορίας του βιώνει ο Αίολος, καθώς όπως έγινε γνωστό η ομάδα του Αστακού που μόνο χαρές πρόσφερε στους φιλάθλους, βρίσκεται υπό διάλυση και δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Το γεγονός αυτό γέμισε με θλίψη όλους τους φιλάθλους του Αστακού και του Ξηρομέρου που έζησαν απο κοντά τις μεγαλες επιτυχίες της ομάδας, του Αίολου που έκανε τον Αστακό να ακούγεται σε όλη την Ελλάδα.

Ας δούμε τι γράφουν 3 μπασκετικά site για την διάλυση του Αίολου: 
Διαλύεται ο Αίολος Αστακού!

     Ενός κακού μύρια έπονται για τον Αίολο Αστακού, ο οποίος αποφάσισε αρχικά να υποβιβαστεί οικειοθελώς στη Γ’ Εθνική και τώρα ετοιμάζεται να διαλύσει την ανδρική ομάδα του.
     Το συγκρότημα της Αιτωλοακαρνανίας εντυπωσίασε πέρυσι στην Α2, αλλά εν όψει της καινούριας χρονιάς δήλωσε αδυναμία συμμετοχής και έκρινε προτιμότερο να υποβιβαστεί οικειοθελώς στην τελευταία εθνική κατηγορία, με την ΕΟΚ να το τοποθετεί στον 1ο Όμιλο Βορρά.....



   Στα τέλη Αυγούστου ο νέος προπονητής του, Ηλίας Μούτσιος, και οι παίκτες του -μεταξύ των οποίων και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Δημήτρης Λυμπέρης, Χρήστος Μπαρούχας, Φώτης Ιωάννου, Ανδρέας Βουρνάς και Ζαχαρίας Πουρνάρας- ξεκίνησαν με πρωταγωνιστικές βλέψεις την προετοιμασία τους, θέτοντας ως στόχο την άμεση επάνοδό τους στη Β’ Εθνική. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν πρόκειται να συμβεί…
       Οι διοικούντες τον Αίολο Αστακού αποφάσισαν να διαλύσουν το ανδρικό τμήμα, κατά συνέπεια δεν πρόκειται να αγωνιστούν όχι στις εθνικές κατηγορίες, αλλά ούτε στο Τοπικό αγωνιστικής περιόδου 2017-2018. Οι παίκτες αναμένεται άπαντες να αποδεσμευθούν και ο σύλλογος θα συνεχίσει να υφίσταται προς το παρόν μόνο μέσω των τμημάτων υποδομής του, τα οποία φαίνεται πως θα συνεχίσει να στηρίζει ο πρόεδρος Απόστολος Πανταζής. 
       Εκτός των άλλων, το νέο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου Βορρά της Γ’ Εθνικής το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Οκτωβρίου μένει με μία ομάδα λιγότερη, με το συγκρότημα της Αιτωλοακαρνανίας να ήταν προγραμματισμένο στην πρεμιέρα να αντιμετωπίσει εντός έδρας τον ΑΓΣΙ.
http://basketa.gr/

Τέλος το ανδρικό του Αίολου Αστακού

     Απόφαση σοκ για τον Αίολο Αστακού, ο οποίος μετά την παρουσία του στην Α2 τα προηγούμενα χρόνια, φέτος προχωρά σε διάλυση του ανδρικού τμήματος.
       Τέλος εποχής για τον Αίολο Αστακού, με την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας να αποσύρεται τόσο από τα εθνικά όσο και από τα τοπικά πρωταθλήματα για τη νέα σεζόν.
     Η αρχική απόφαση των διοικούντων του συλλόγου ήταν η ομάδα να υποβιβαστεί στην Γ' Εθνική παρά την εξαιρετική της πορεία στην Α2, λόγω του μειωμένου μπάτζετ της ομάδας και με βάση αυτή την απόφαση στήθηκε η ομάδα της φετινής σεζόν με τον Ηλία Μούτσιο ως προπονητή και παίκτες πρώτης γραμμής όπως οι Δημήτρης Λυμπέρης, Χρήστος Μπαρούχας, Φώτης Ιωάννου, Ανδρέας Βουρνάς και Ζαχαρίας Πουρνάρας.
       Παρόλα αυτά η διοίκηση αποφάσισε πως δεν μπορεί η ομάδα να διατηρηθεί στην κατηγορία, με αποτέλεσμα το ανδρικό τμήμα να διαλυθεί και επί της ουσίας να λειτουργούν μόνο οι ακαδημίες του συλλόγου.
http://www.basketblog.gr/

Βαράει διάλυση ο Αίολος Αστακού
Παρά την εξαιρετική του πορεία πέρσι στην Α2, ο Αίολος Αστακού ετοιμάζεται για διάλυση.

 Διαλύεται ο Αίολος Αστακού. Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας έκανε εξαιρετική σεζόν πέρσι στην Α2, ωστόσο για οικονομικούς λόγους αποφασίστηκε αρχικά να υποβιβαστεί οικειοθελώς στην Γ' Εθνική και στην κλήρωση που έγινε τοποθετήθηκε στον 1ο Όμιλο Βορρά. 
       Όμως τελικά δεν θα αγωνιστεί ούτε εκεί, καθώς η διοίκηση αποφάσισε να διαλύσει το ανδρικό τμήμα, που δεν θα εκπροσωπηθεί ούτε στο τοπικό, ενώ οι παίκτες που είχαν υπογράψει συμβόλαια θα αποδεσμευτούν. 
Ο σύλλογος θα συνεχίσει να υπάρχει μέσω των τμημάτων υποδομής του, ενώ ο 1ος Όμιλος Βορρά της Γ' Εθνικής θα διεξαχθεί με μία ομάδα λιγότερη.
http://www.sport-fm.gr/



1 σχόλιο:

  1. γιατί δε δίνει την άδεια στη Βόνιτσα,σας φιλοξενούσε στο κλειστό της άλλωστε,κάτι μπορεί να κάνει στη γ εθνική

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο