Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Νεκρός 61χρονος σε τροχαίο στην Κυψέλη Αγρινίου

   Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα τα ξημερώματα 61χρονος κάτοικος του Αγρινίου σε τροχαίο δυστύχημα στο 85ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ύψος της Κυψέλης του δήμου Αγρινίου.
       Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 61χρονος με κατεύθυνση τα Ιωάννινα, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται προσέκρουσε με δύναμη σε αγροτικό μηχάνημα που προπορεύονταν στο δρόμο και συγκεκριμένα σε συρόμενο μηχάνημα κοπής καλαμποκιού.
     Ο 61χρονος, που ήταν οδηγός του ΚΤΕΛ Αιτωλ/νίας, ανασύρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος από το αυτοκίνητο του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του...........



Τα αίτια του τροχαίου ερευνά η Τροχαία του Αγρινίου.

H ανακοίνωση της Αστυνομίας:
    Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα που έγινε σήμερα τα ξημερώματα, στο 85ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αγρινίου – Αμφιλοχίας.
      Ειδικότερα, 61χρονος ημεδαπός οδηγώντας αυτοκίνητο συγκρούστηκε στην οπίσθια πλευρά θεριζοαλωνιστικής μηχανής, που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση και οδηγούσε ένας 60χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του αυτοκινήτου.
       Ο 60χρονος συνελήφθη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, ενώ διενεργείται προανάκριση από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου για την πλήρη διερεύνηση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

http://www.agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο