Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Μοίρασε πορτοκάλια στην Κατούνα, ο Σύλλογος «Αρχαία Μεδεώνα»





     Δωρεάν πορτοκάλια μοίρασε σήμερα σε όλες τις οικογένειες της Κατούνας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Αρχαία Μεδεώνα» για να ενισχύσει τους κατοίκους τώρα που η οικονομική κρίση τους πλήττει ιδιαίτερα, για τις ημέρες των Χριστουγέννων.
     Τα πορτοκάλια μοιράστηκαν με τις προσπάθειες που κατέβαλαν τα μέλη του συλλόγου,  εν όψει των γιορτών που έρχονται, ενώ το επόμενο διάστημα ο Σύλλογος και συγκεκριμένα την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου στις 10:30 το πρωί,  στην πλατεία του χωριού θα αναβιώσει το έθιμο της τσιγαρίδας. 
     Η πρωτοβουλία του Συλλόγου «Αρχαία Μεδεώνα» βρήκε μεγάλη ανταπόκριση, καθώς αρκετός κόσμος βρέθηκε από το πρωί στο σημείο της διανομής στην πλατεία Κατούνας για να πάρει πορτοκάλια….

















5 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΝΤΟ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΟΥΝ ΕΝΕ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολοι μαζι για ενα σκοπο για την ΚΑΤΟΥΝΑ ΜΠΡΑΒΟ και συγχαρητηρια για τον συλλογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ κ.ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ κ.ΚΑΡΕΛΟΥ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε τα μικρά μπουκαλάκια κάνουν θαύματα πότε θα το καταλάβεις, δύο τόνους πορτοκάλια έδωσαν τα παιδιά το πρωί αλλά το πιο σημαντικό για μας εδώ πάνω δεν ήταν τα πορτοκάλια, ήταν το χαμόγελο των παιδιών του συλλόγου , η ζωντάνια τους, η ζεστασιά τους προς όλους μας μικρούς και μεγάλους. Νέα παιδιά με δύναμη για την ζωή. Θύμισε μας την επόμενη φορά να σου φέρουμε εσένα ένα φορτηγό μπας και χορτάσεις. ΠΑΝΟΣ Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. sygxarhthria sto syllogo symfvnv ta paidia toy syllogoy kanoyn oti mporoyn alla kai mono to xamogelo toyw deixnei oti to kanoyn apo thn kardia toyw

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο