Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Ονόματα, εκπλήξεις και ενστάσεις για τη στελέχωση των ψηφοδελτίων στον νομό Αιτωλ/νίας


Δείτε αναλυτικά τα ονόματα που προτάθηκαν από τις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη στελέχωση των ψηφοδελτίων στον νομό Αιτωλ/νίας

      Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης η συνέλευση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου για την κατάθεση προτάσεων αναφορικά με τα ονόματα που θα απαρτίσουν τα ψηφοδέλτια ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιανουαρίου.
    Στη συνέλευση η οποία χαρακτηρίστηκε από την ικανοποιητική συμμμετοχή των μελών, διατυπώθηκαν αρκετές απόψεις σχετικά με τα πρόσωπα που θα συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτια ενώ δεν έλλειψαν οι ενστάσεις και οι εκπλήξεις.......



   Σε δηλώσεις του στο cityvoice.gr, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γαλατάς ανέφερε ότι ήδη στις περισσότερες οργανώσεις μελών του νομού έχουν γίνει συνελεύσεις και έχουν προταθεί υποψήφιοι, ενώ όσον αφορά την διαδικασία ο ίδιος τόνισε: "Η νομαρχιακή μετά την συλλογή των προτάσεων από τα μέλη θα προχωρήσει στην διαδικασία επιλογής του διπλάσιου αριθμού του ψηφοδελτίου, προτείνοντας δηλαδή στην κεντρική εκλογική επιτροπή 18 υποψηφιους, εκ των οποίων θα προταθούν οι 9".

Συνωστισμός υποψηφιοτήτων
    Σε ότι αφορά την ονοματολογία, πέραν των βουλευτών Γιώργου Βαρεμένου και Μαρίας Τριανταφύλλου, στην συνέλευση προτάθηκαν οι Κοντoνάσιος, Κολοβός, Ζαμπάρας, Καμμένος, Καραγιάννης Ανδρέας, Κώστας Φωτόπουλος, Χρήστος Μαρίφογλου, Διαμαντής Κώστας, Μαυρομάτης Ανέστης, η κα Ζιώβα Δέσποινα, Ευπατρίδη Βαλάντη, καθώς και η πρώην αντιδήμαρχος Αγρινίου κα Nτίνα Κατσαρή...

Έως τώρα οι προτάσεις των οργανώσεων μελών στις υπόλοιπες πόλεις του νομού έχουν ως εξής:
Μεσολόγγι: Παπαγεωργίου Παυσανίας, Παρασκευά Ευδοξία
Αιτωλικό: Αυδή Καλλιρόη
Μακρυνεία: Καμπέρης Νίκος, Τραπεζιώτης Δημήτρης, Τoυρουνίδης Σπύρος
Θέρμο: Αντωνόπουλος Βασίλης, Ζιώβα Δέσποινα
Ναύπακτος: Δούρος Δημήτρης, Πολιτοπούλου Γιώτα, Ράπτης Γιάννης
Αστακός: Γεωργαλής Ηλίας
Βόνιτσα: Μασούρας
Αμφιλοχία: Σιούνας Παναγιώτης

     Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν σύμφωνα με το ρεπορτάζ του cityvoice.gr,  και οι προτάσεις που φαίνεται να εστάλησαν από τα κεντρικά του κόμματος και αφορούν τα ονόματα του κ. Βασίλη Αντωνόπουλου, του κ. Ζαρέντη Γιώργου, του κ. Λιαρροκάπη Άρη, του κ. Παπαγεωργίου Παυσανία καθώς και του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστου Κοκκινοβασίλη (!).
        Να σημειώσουμε τέλος ότι στην συνέλευση βρέθηκε και ο κ. Τραπεζιώτης ο οποίος κατά την τοποθέτηση του αφού ευχαρίστησε όλους όσους τον πρότειναν για την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, ξεκαθάρισε ότι δεν θα συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων.
     Μεταξύ άλλων το παρών έδωσε και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ κ. Καρακίτσος Βαγγέλης.

http://cityvoice.gr/





1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ:ΑΠ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΙ:ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ,ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΜΥΛΩΝΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ,ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΒΟΝΙΤΣΑΣ-ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ,ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ,ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ-ΚΑΨΟΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ,ΓΕΩΠΟΝΟΣ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο