Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Δραματική έκκληση: Μπατάρει το πλοίο, μας έχουν εγκαταλείψει, βοηθήστε μας!

Δραματική έκκληση: Μπατάρει το πλοίο, μας έχουν εγκαταλείψει, βοηθήστε μας!
Τα συγκλονιστικά λόγια του Νίκου Παπαθεοδοσίου από το Norman Atlantic στο protothema.gr - Τονίζει ότι το πλοίο παίρνει κλίση- «Δεν ξέρω από πού να κρατηθώ, μπατάρει το καράβι, δεν μπορώ να ανασάνω απ' τον καπνό, βοηθήστε μας, μας έχουν εγκαταλείψει όλοι»........

Τη δραματική κατάσταση των επιβαινόντων στο επιβατηγό οχηματαγωγό Norman Atlantic περιέγραψε με συγκλονιστικά λόγια πριν από λίγα λεπτά στο protothema.gr ο Νίκος Παπαθεοδοσίου, ένας εκ των επιβατών. 
«Δεν ξέρω από πού να κρατηθώ, μπατάρει το καράβι, δεν μπορώ να ανασάνω απ' τον καπνό, βοηθήστε μας, μας έχουν εγκαταλείψει όλοι» ούρλιαζε από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ο κ. Παπαθεοδοσίου.
Την ώρα που έχει πέσει η νύχτα, οι επιβαίνοντες στο ιταλικό πλοίο δίνουν μάχη με τις φλόγες, τα πυρακτωμένα σίδερα του επιβατηγού/οχηματαγωγού και τα μποφόρ, αφού οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή μπορούν να έχουν βελτιωθεί, παραμένουν όμως πολύ κακές.
Ελικόπτερα των ιταλικών ενόπλων δυνάμεων και ένα Σούπερ Πούμα της Πολεμικής Αεροπορίας προσπαθούν να μεταφέρουν τους εκατοντάδες επιβάτες που βρίσκονται μέχρι αυτή την ώρα πάνω στο κατάστρωμα του πλοίου Norman Atlantic στα παραπλέοντα πλοία, όμως οι προσπάθειές τους δυσχεραίνονται από τις ακραίες καιρικές συνθήκες.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο