Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014

Σε κατασκευαστικούς ρυθμούς και πάλι ο Αυτοκινητόδρομος Άκτιο-Αμβρακία

epi-aktio-amvrakia1
Ηρεμία επικρατεί και πάλι στα εργοτάξια κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Άκτιο-Αμβρακία. Το έργο που έχει απασχολήσει πολλές φορές με τα προβλήματα του την επικαιρότητα όπως φαίνεται έχει επανέλθει πλήρως σε κατασκευαστικούς ρυθμούς.......

Από τις 4 εργολαβίες η πιο προχωρημένη, η ανατολική, που αποτελεί και την παράκαμψη Αμφιλοχίας δείχνει πως το έργο έχει φτάσει σε τελικό στάδιο και πιθανόν να είναι εφικτή η παράδοση του στο πρώτο εξάμηνο του 2014.
Στις δύο ενδιάμεσες εργολαβίες τα εργοτάξια δουλεύουν με πιο εντατικούς ρυθμούς και όλοι θεωρούν πως είναι θέμα χρόνου η επιτάχυνση των έργων για να καταφέρουν να ολοκληρωθούν εντός του 2015.
Στο δυτικό τμήμα που «κλειδώνει» με την υποθαλάσσια σήραγγα Άκτιο-Πρέβεζα, εκεί παρουσιάζονται ακόμα κάποιες δυσλειτουργίες ενώ δεν έχουν κλείσει και τα θέματα απαλλοτριώσεων.
Σε γενικό επίπεδο, τα μεγάλα προβλήματα που είχαμε την Άνοιξη φαίνεται πως -προς το παρόν- έχουν ελαχιστοποιηθεί.
ypodomes.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σε καποιο απο τα εργοτάξια χτες νομιζω..... εκαναν επίσχεση οι εργαζόμενοι , μιας και ειχαν προβλήματα οικονομικά ..... τους βάλανε ενα μηνιάτικο στον λογαριασμό τους και νομίζω οτι επαναλειτούργησε το εργοτάξιο κανονικά .

ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ είπε...

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΞΗΡΜΕΡΟ NEWS ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟ 2015
ΤΟΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΟ ΣΠΥΡΟ ΕΚΔΟΤΗ ΤΩΝ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΠΑΤΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ
ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ