Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Προεκλογικά έκτροπα στο Ξηρόμερο

    Με όρους κάθε άλλο παρά θεμιτούς φαίνεται ότι παίζεται το πολιτικό παιχνίδι στο δήμο Ξηρομέρου. 
     Τελικά ίσως πολλά να κρύβονται πίσω από φραστικό επεισόδιο που ξεκίνησε χθες και συνεχίστηκε σήμερα το πρωί έξω από το δημαρχείο του δήμου, με πρωταγωνιστή τον πρώην δήμαρχο Αστακού, Παναγιώτη  Στάϊκο και τη νυν αντιδήμαρχο Ξηρομέρου Κωνσταντίνα Κουμανδράκη – Σαμαρά.
       Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, η κ. Κουμανδράκη – Σαμαρά, θέλησε να αποτρέψει την εκ νέου κάθοδο του κ. Στάϊκο, με τη βοήθεια τρίτου, κοινού προσώπου.
      Tο σκηνικό συνεχίστηκε και σήμερα το πρωί, όταν γύρω στις 9 ο κ. Στάϊκος βρέθηκε έξω από το δημαρχείο, ζητώντας εξηγήσεις για την απρόσκλητη επίσκεψη που δέχθηκε το προηγούμενο βράδυ στο σπίτι του.
     Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες μάλιστα, μέσα στο αυτοκίνητό του είχε την κυνηγετική του καραμπίνα.........



     Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, δεν διέψευσε το γεγονός της ύπαρξης του κυνηγετικού όπλου, το οποίο κατέχει νόμιμα, καθώς όπως είπε συχνά κυκλοφορεί αργά στην περιοχή με το αυτοκίνητό του και φοβάται.
      Τελικά, γύρω στις 12 το μεσημέρι, στο δημαρχείο προσήλθε ο δήμαρχος, Πυθαγόρας Σαμαράς μαζί με ένα περιπολικό της αστυνομίας. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς ειπώθηκε μεταξύ των δύο ανδρών, φαίνεται όμως πως τουλάχιστον για την ώρα τα πνεύματα ηρέμησαν.

      Ο ίδιος ο κ. Στάϊκος μιλά για παρεξήγηση. Είπε ότι σύντομα θα ανακοινώσει και επίσημα την προεκλογική του υποψηφιότητα και διαμηνύει ότι δεν θα δεχτεί οποιοδήποτε πλήγμα στην υπόληψή του και την αξιοπρέπειά του.
     Όπως και να έχει όμως, τα συμβάντα προβληματίζουν, όπως και η στάση που τηρήθηκε από την αστυνομία για το γεγονός. 

Περισσότερες λεπτομέρειες αναλυτικά στην αυριανή “Συνείδηση”.

Νάντια Σαμαρά
ΠHΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
http://www.sinidisi.gr/

24 σχόλια:

  1. Τελικά ειναι να λυπάσαι για την κατάντια του δήμου!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το να πει κανεις...
    Τα σχόλια
    Ειναι περιττά......
    Απλά ντροπή....
    Απλά αίσχος......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ερωτικά καβγαδάκια
    Οτι και να κάνουν τρεις απο τους βασικούς υπεύθυνους για τη κατάντια του τόπου ΣΤΑΙΚΟΣ,ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΓΑΛΟΥΝΗΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
    ΑΣ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΗ ΓΩΝΙΑ .
    ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΑΚΟΜΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΝΑ ΚΑΜΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΟΙ ΟΛΕΤΗΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάρε το τσεκούρι γιατρέ και μην αφήνεις τίποτα
    Χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε ρε γλεντια....αυτοι δεν ειναι για σοβαρα πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΑΙΚΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΝΤΙΝΑΣ

    Το μάθατε τι έγινε
    στου Αστακού την πιάτσα
    ο Στάικος εκηνύγαγε
    την Ντίνα για μπεκάτσα.

    Η Λαμπρινή του έδωσε
    τις θανατηφόρες σφαίρες
    για να στερήσει με αυτές
    της Ντίνας μας τις μέρες.

    Σαν το μαθε ο Σαμαράς
    παίρνει το καρυοφύλλι
    για να προλάβει το κακό
    κι ο φόνος να μην γίνει.

    Ο Στάικος όταν έμαθε
    του Πυθαγόρα την οργή
    για να γλιτώσει απ' αυτή
    αφήνει το κηνύγι
    και για συγχώρεση
    ενα φιλί στην Ντίνα δίνει.

    "ΑΜΦΙΒΙΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΠΡΟΣΥΝΗ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΣΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΙΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗ, ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ. ΜΗΠΩΣ ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ. ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΣ ΤΙΣ ΛΥΣΟΥΝ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ. ΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΘΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ . Η ΤΩ ΡΑ Η ΠΟΤΕ. ΕΝΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΥΓΙΗ ΑΤΟΜΑ, ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ ΔΕΞΙΑ , ΚΕΝΤΡΟ , ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ, ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΟΧΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ . ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ . Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ. ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΡΟΕΧΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γιατρε περα απο τα αλλα πτυχια της ιατρικής μήπως πηρες και πτυχιο πιστολιέρου; για να σε εχουμε υποψη αν γινει κανενας πολεμος στη χώρα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το σκεφτεσαι να πας να δεις το Δήμαρχο και να σου βγαλει τις καραμπίνες; θα σου φυγει το κατουρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αυτα ας προβληματισουν την νεολαια του δημου,που κινειτε μουδιασμενα εχοντας υποσχεθει ο καθε ΥΠΟΨΗΦΙΟς ΑΝΥΠΑΡΚΤΕς ΔΟΥΛΕΙΕς...ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑς ΔΟΙΗΚΟΥΝ?ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ειναι θλιβερα λυπηρο το γεγονος να βλεπουμε εναν ανθρωπο ο οποιος ειχε διατελεσει Δημαρχος και τωρα πιθανον να ειναι χανα υποψηφιος να γυρνα με τις καραμπινες στην πολη.
    Μεχρι πριν λιγες ημερες στις γιορτες δηλαδη οπως αυτος ειχε δημοσιευσει ανταλλαζαν δωρα με την Κυρια Σαμαρα,τωρα τι εγινε τις τα επιστρεφει,αφου τα πηγαιναν καλα.
    Κυριε Σταικε τα οπλα δεν ειναι κομπολογια,δεν μπορειτε να βιαζετε την δημοσια υγεια και να κυκλοφορειτε οπλισμενος απειλωντας τους παντες,ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ;
    Αυτες δεν ειναι σκηνες εν ετη 2014,πρπει να μαθεις οτι εκτος απο Θουκυδιδη και Αντιγονη που αναφερεις η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ διδαξαν πολιτισμο και δημοκρατια κατι που δεν εχεις διδαχθει εσυ και δεν μπορεις να μεταφερεις σε αλλους εφοσον οπως εσυ αναφερες στον Κυριο Ηλια Γεωργαλη ο οποιος ειναι αξιολογος ανθρωπος παιρνεις τον νομο στα χερια σου και στελνεις κοσμο στο νοσοκομειο,νομιζεις επειδη δεν εχει ασχοληθει κανεις μαζι σου δεν μπορει καποιος να σε στειλει σε ενα απεραντο ταξιδι ομορφιας ... ;
    Εγω προσωπικα ζητω τωρα αμεσα την παρεμβαση Εισαγγελεα και την παραπομπη σου σε ψυχιατρο καθως επισης την παραδειγματικη τιμωρια σου.
    Εισαι απαραδεχτος και σαφως ουτε το δικαιωμα να θεσεις υποψηφιοτητα εχεις διοτι δεν στεκεις καλα και ουτε και προκειται να βγεις.

    Α.ΚΥΡΤΣΗΣ
    Πολιτικος επιστημονας
    Δραγατσανιου 2 Αθηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΤΙΝΑΚΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΘΑ ΣΕ ΧΑΝΑΜΕ; ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ. ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ; ΕΧΕΤΕ ΑΔΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΪΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ; Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "ΑΜΦΙΒΙΟΣ" 29 Ιανουαρίου 2014 - 11:34 μ.μ

    Θεϊκό !!! Όταν ο άνθρωπος έχει ταλέντο και του κατέβει έμπνευση πολλά κάνει .
    Μακάρι να ήτανε όλοι οι Ξηρομερίτες έτσι ,δεν θα είχαμε αυτά τα χάλια και αυτούς τους τύπους που τόσα χρόνια ορίζουν την κακή μοίρα του τόπου μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΩΣ ΘΑ ΑΣΙΘΑΝΟΣΟΥΝΑ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΕ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΣΕΜΝΗ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΠΗΛΟΤΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ,ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΣΤΑΙΚΟΣ,ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιαρτε, δεν..... που δεν..... δεν πασ για ψαρεμα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΤΟΥ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΤΩΡΑ. ΚΑΝΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΚΑΤΑΛΑΒΕΝΙΕΣ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Ο ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ. ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ . ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΔΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΥΤΟΝ ΤΡΟΠΟ? ΝΤΡΟΠΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΤΑΙΚΟς ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ . ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗς ΚΑΙ ΔΙΚΔΙΚΗΣΗς ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ.ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΕΝΤΙΜΟΥς ΙΚΑΝΟΥς ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΥς ΧΑΡΑΚΤΗΡΕς ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΣΑΓΑΝΟ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟ. ΑΥΤΟΥς ΘΕΛΟΥΜΕ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΞΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ante loipon...pameeeeeeeee ΣΤΑΙΚΟς ΚΑΙ ΓΕΡΟ ΨΩΜΙ FILE 6.20;;;; ΝΑΙ!!!!!! ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.....ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟΜΕΝΟ ΨΩΜΙ!!!!!...................!!!!!!!!!ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΑΛΗΚΑΡΑς ΤΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ Ο ''ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΜΕΝΟΣ'' ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ.ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ...ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΩς ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ..ΣΤΑΙΚΟ Η'' ΓΑΛΟΥΝΗ ΛΟΙΠΟΝ..ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. καλά φίλε 6.20μ.μ , άσε να ανακοινώσει την υποψηφιότητα για υποψήφιος δήμαρχος Ξηρομέρου και τα ξαναλέμε. προσωπικά εκτιμώ ότι δεν θα μπορέσει να κατεβεί. Ηδη τάχει κάνει μαντάρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. "ΑΜΦΙΒΙΟΣ"

    29 Ιανουαρίου 2014 - 11:34 μ.μ.

    ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο