Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ κ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΚΟΥΜΑΝΔΡΑΚΗ- ΣΑΜΑΡΑ


«Για τα όσα κωμικοτραγικά συνέβησαν χθες έξω από το Δημαρχείο Ξηρομέρου στον Αστακό, την ευθύνη φέρει αυτός που τα δημιούργησε.
  Αλίμονο αν σε κάθε φήμη, διάδοση, ψίθυρο ή και πολλές φορές πραγματικότητα αντιδρούμε μ ’αυτό τον τρόπο.


Βασικό στοιχείο του πολιτικού διαλόγου και της πολιτικής αντιπαράθεσης είναι η κριτική στην οποία ο υπεύθυνος πολιτικός θα πρέπει να απαντάει πάντα με επιχειρήματα μέσα σε ένα πλαίσιο αλληλοσεβασμού και πολιτικού πολιτισμού.
Το πολιτικό ήθος του καθενός  φαίνεται στην ψυχραιμία και στην αντίδραση του.…
Αναρωτιέμαι όταν αρχίσει και επίσημα η προεκλογική περίοδος, και στο πλαίσιο της πολιτικής αντιπαράθεσης ειπωθούν τα πεπραγμένα   του κάθε υποψήφιου στην πολιτική διαδρομή του, τι θα γίνει;;» 

  

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πολιτικο ηθος και διαλογο οχι καραμπινες.......

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ...ΡΕΖΙΛΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Ντιναρα, τον εβγαλεσ νοκ αουτ,σε φοβαται ,δυο μετρα γυναικα εισαι σιγα μην μασασ εσυ απο αυτον,

Ανώνυμος είπε...

Να, να!!!
Μένω ενεος!!!!!
Κύριε Σταικε εχει αρχίσει η σταύρωση
Κοντά στο Πάσχα βλέπω και την αποκαθήλωση η μήπως νωρίτερα;

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΝΤΙΝΑ,ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ,ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΕΣΕΝΑ,ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΣ, (ΞΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ)

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΑΝΤΙΔ/ΡΧΟΥ, ΩΣΤΟΣΟ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗ. ΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΣΘΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΑΑΑ εσυ δεν βαζεις μυαλο, εβγαλες και ανακοινωση,το συνεχιζεις,θα σε σκαγιασει ο γιατρος,πας γυρευοντας.Αγορασε και δικανο μην κανει εμπλοκη η καραμπινα,παρε αλεξισφαιρο δεν την βγαζεις καθαρη,χαχαχ

Ανώνυμος είπε...

Σας χορεύει και θα σας χορεψει και τους δυο ακόμα καλύτερα το αρχοντόπουλο που έχεις δίπλα σου και το συμβουλεύεσαι.

Ανώνυμος είπε...

ετσι ειναι μπραβο κων/να αυτος ειναι πολιτισμος αυτα να τα βλεπουν μερικοι που βιαστηκαν να πανε με τον κ...Σταικο

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΤΙΝΑΚΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΊΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ... ΣΕ ΛΙΓΑΚΙ

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΙΝΑΚΙ ΑΝ ΑΠΟΖΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΛΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ ΤΟ ΧΤΕΝΙΣΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ κ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ (ΟΠΩΣ Ο κ ΣΤΑΙΚΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ) ΔΕΝ ΛΥΘΗΚΕ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΕ ΦΟΒΟΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ. ΙΔΩΜΕΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΑΥΤΑ ΟΙ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ, ΟΙ ΑΓΡΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΜΕΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ, ΟΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ.ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ Η ΝΤΙΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΚΤΟΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

λοιπόν απο αυτά που βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες καραμπίνες απειλές καθόλου πολιτισμός το συμπέρασμα είναι οτι ο Γαλούνης είναι χίλιες φορές καλύτερος απο τους ξενόφερτους.

Ανώνυμος είπε...

Ένα σεμινάριο διαχείρησης θυμού και κρίσεων, θα ηταν χρήσιμο για κάποιους... Κι ένα άλλο επικοινωνιακής πολιτικής, για κάποιους άλλους... Για όλους του υποψήφιους όμως, απαιτείται σεμινάριο αφενός για την επιμόρφωση στη Διοικητική Διαδικασία των ΟΤΑ και αφετέρου για την προσήλωση στο όραμα και την διαδρομή που φτάνεις σ' αυτό. Ανυπομονώ να ακούσω τις προγραμματικές δηλώσεις του κάθε υποψήφιου. Να δώ γραπτούς τους στόχους με τεκμήρια και ρεαλιστικά βήματα επίτευξης. Είναι υποτιμητικό πλέον για όλους, να απόδεχόμαστε τις προεκλογικές αερολογίες του τύπου η ανάπτυξη θα έρθει με το χτίσιμο δύο ξενοδοχείων και θα βρουν δουλειά όλοι. Είναι ώρα για δουλειά και με αναλογισμό της ευθύνης του καθενός που συμμετέχει στα κοινά! Πού είναι τα προσχέδια των μελετών των Επιχειρησιακών σας Σχεδίων? Πού είναι τα προσχέδια των μελετών σας γι αυτό το Δήμο? Επι τέλους, θέλω να ακούσω και να δω υλοιοήσιμο πρόγραμμα με δεσμεύσεις!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΙΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...ΜΠΡΑΒΟ ΝΤΙΝΑ..

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 10.41
Καλά και άγια όλα αυτά αλλά με μια ροπή προς τον "προγραμματισμό". Τα πολιτικά προγράμματα πριν φτάσουν να αποτυπωθούν σε προσχέδια και μελέτες σε τεχνοκρατικά γραφεία πρέπει να έχουν συνδιαμορφωθεί με τους πολίτες μέσα από θεσμικές διαδικασίες.Αλλά τί συζητάτε: Εδώ έχουν εμφανιστεί 3-4 υποψήφιοι χωρίς να έχει καταθέσει κανείς ούτε μια σκέψη για το δήμο, τους θεσμούς και την ανάπτυξη!!!! Ενώ από όλους αυτούς, που διατέλεσαν και θεσμικοί (δήμαρχοι κ.λ.π.)έχουμε δείγματα: το ανύπαρκτο έργο τους.
Εμείς πάντως ως Συμπολιτεία είμαστε οι μόνοι που καταθέσαμε και ιδρυτική διακήρυξη και πλαίσιο θέσεων. Δημιουργήσαμε επιτροπή προγράμματος και μέχρι τις εκλογές θα έχουμε καταθέσει πλήρως επεξεργασμένο πρόγραμμα. Προϋπόθεση των πάντων όμως είναι να ανατραπεί η "αυτοδιοικητική" αντίληψη των τελευταίων δεκαετιών.
Γραφείο Τύπου της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών

Ανώνυμος είπε...

Έχει δίκιο το γραφείο τύπου. Εμφανίστηκαν οι γαλούνης, κατσιπάνος και γαλάνης αλλά δεν είδαμε τίποτα και ουτε πρόκειται να δούμε από τους δύο τελευταίους. Νομίζω όταν εμφανιστεί στάικος θα έχουμε ανακοινώσεις γραφείων τύπου σταικου-γαλούνη συμπολιτείας.