Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Εξιχνιάστηκαν έξι κλοπές στην Αμφιλοχία

Εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, έξι κλοπές – διαρρήξεις οι οποίες είχαν συμβεί τον τελευταίο μήνα, στην Αμφιλοχία  Αιτωλοακαρνανίας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 22χρονου αλλοδαπού άνδρα, υπηκόου Αλβανίας, και δύο ακόμα συνεργών του που αναζητούνται, για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.......

    Ειδικότερα την 27-1-2014 το απόγευμα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας εντόπισαν πεζό, στα Σαρδίνινα Αμφιλοχίας, τον 22χρονο και σε σωματικό έλεγχο που του ενήργησαν βρήκαν στην κατοχή του μια ηλεκτρονική συσκευή (τάμπλετ).
     Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι, ο 22χρονος, ενεργώντας από κοινού, με ακόμα δύο συνεργούς του, διέπραξαν τον τελευταίο μήνα, έξι κλοπές – διαρρήξεις οικιών, σε περιοχές της Αμφιλοχίας και συγκεκριμένα:
  • Τρεις στο Σπάρτο
  • Δύο στην Παραζαριά και
  • Μία στα Σαρδίνινα

  Οι δράστες διερρήγνυαν απομονωμένες κατοικίες και αφαιρούσαν κυρίως χρήματα, τιμαλφή. Η ηλεκτρονική συσκευή (τάμπλετ) που βρέθηκε στην κατοχή του 22χρονου, αφού κατασχέθηκε, αποδόθηκε στην παθούσα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών και στον Ανακριτή Αγρινίου, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του συνεχίζονται.
agriniopress


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο