Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ


                Το νεοσύστατο Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Βόνιτσας, μετά από ομόφωνη απόφαση της τακτικής Γ.Σ., δηλώνει την αλληλεγγύη και την αμέριστη συμπαράστασή του στη νηπιαγωγό του 1ου Νηπιαγωγείου Νυδριού καθώς και στους/στις  συναδέλφους/συναδέλφισσες του Δημ. Σχολ. Νυδριού.
    Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα όλων των εκπαιδευτικών να επιτελούν το εκπαιδευτικό τους έργο μέσα σε κλίμα ελευθερίας και δημοκρατίας.....


      
      Καταδικάζουμε την Ε.Δ.Ε. που προκλήθηκε μετά από την αβάσιμη καταγγελία του πολιτικού κόμματος της Χρυσής Αυγής και με την σύμφωνη γνώμη του Δ/ντή Πρωτ/μιας Εκπ/σης Λευκάδας, καθώς και την ξενοφοβία και την επιχειρούμενη ιδεολογική τρομοκρατία των εκπαιδευτικών.
      Απαιτούμε την άμεση ανάκληση της Ε.Δ.Ε. της εκπ/κού καθώς και κάθε σχετική δίωξη εκπ/κών ανά την χώρα.



4 σχόλια:

  1. Ξενιτεμένο Παιδί του Ξηρομέρου28 Νοεμβρίου 2012 στις 1:10 μ.μ.

    Μπράβο στο σύλλογο των εκπαιδευτικών και ντροπή σε όσους επιτρέπουν στο ξενοφοβικό κα ρατσιστικό δηλητήριο να διαχέεται στην κοινωνία και στα σχολεία.
    Είναι αλήθεια ότι ελέω κρίσης και μνημονίων, τα απολιθώματα προσπαθούν να βρουν πάτημα και να σπείρουν τον φόβο και την τρομοκρατία. Καμιά ανοχή στου εχθρούς της ανθρωπότητας.
    δείτε και αυτό http://eagainst.com/articles/theleis-papadopoulo/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσε μας ήσυχους ρε Ελληνοφοβικέ εμιγκρέ, κάτσε εκεί που είσαι που θα πεις και τι θα κάνουμε σε εμάς εδώ που τρώμε τα μνημόνια και τους αλλοδαπούς εγκληματίες στην μαύρη και άραχνη καθημερινότητα μας και να έχεις και τον Μπερίσα να θέλει να φταίει ως το Αγρίνιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ενα.... μπραβο στους αλβανους που συμπεριφερονται ...αριστα και οχι ξενοφοβικα!!!!! στους αδελφους βορειοηπειρωτες στη βορειο ηπειρο. για δειτε τι γραφουν τα βιβλια τους για τσαμουρια μεχρι τοξηρομερο.ξυπνηστε Ελληνες. η ελλαδα ανηκει σε αυτους που εχυσαν το αιμα τουςγια την ελευθερια της. καθε σχολειο καθε ταξη καθε δημοσια υπηρεσιατην ελληνικη σημαια καιμονο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ έχουν ληστέψει την μισή Ελλάδα, όλοι οι Αλβανοί κάνουν δωρεάν εγχειρήσεις στα Γιάννενα, και εσείς "συμπαραστέκεστε";
    Να το δουν τα ζώα που υπόγραψαν να πιάσετε πόστα.
    Και ο άλλος βγήκε να τους συγχαρεί.
    Συμφωνώ πάντως στο "Καμία ανοχή στους εχθρούς της ανθρωπότητας".
    Μόνο που αυτοί είστε εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο