Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Πρωτιές και νίκες πάλι ο Αστακός στο KICK BOXING


    ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ KICK BOXING ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΤΗΝ 25-11-2012.
        
   Με τρεις Αθλητές συμμετείχε ο σύλλογος  του Αστακού στους αγώνες  και μπορούμε να τους δώσουμε τον τίτλο «ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ»  χωρίς βέβαια  να παραβλέψουμε τον  4ο  πρωταγωνιστή, εκπαιδευτή τους, ο οποίος τους κατευθύνει μέχρι σήμερα και πρωταγωνιστούν στα ριγκ.
   Αυτή τη φορά οι αθλητές ΠΕΦΑΝΗΣ Μάκης και ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Ευάγγελος κάτω από οδηγίες του εκπαιδευτή τους υποχρέωσαν τους αντιπάλους τους σε εγκατάλειψη αγώνα στο δεύτερο γύρο. Ενώ ο αθλητής ΓΡΙΒΑΣ Γαβριήλ αναδείχθηκε ισόπαλος μετά από  τρεις δυνατούς γύρους και από τους δύο αντιπάλους.....



      Ο Αστακιώτικος  σύλλογος πλέον έχει εδραιωθεί  πέραν από ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ  και στο KICK BOXING. Στο τμήμα του KICK BOXING πέραν των αθλητών  που ασχολούνται με τον πρωταθλητισμό, εξασκούνται και άτομα για διαφορετικούς λόγους αφού το συγκεκριμένο δυναμικό άθλημα  προσφέρει δύναμη, φυσική κατάσταση, αυτοπεποίθηση, εκτόνωση και έτσι έχει αρχίσει και προσελκύει ανθρώπους όλων των ηλικιών, κυρίως όμως ενήλικους.

 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ
            Μια ωραία εκδήλωση διοργάνωσε το Σάββατο 24-11-2012 ο Α.Σ ΑΣΤΑΚΟΥ  στην οποία ήταν καλεσμένοι οι σύλλογοι Μεσολογγίου, Κατούνας, EUROGYM Αγρινίου, ΔΙΑΣ Ιωαννίνων και Πυγμή Βέροιας. 
    Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κλειστό στάδιο ΑΣΤΑΚΟΥ, όπου κυρίως μικροί αθλητές των παραπάνω συλλόγων είχαν την ευκαιρία να γυμναστούν με τους αθλητές, να χαρούν, να αγωνιστούν  και τέλος να επιβραβευτούν αφού τους απονεμήθηκαν μετάλλια και διπλώματα. 
      Η συνάντηση πέραν των άλλων αποσκοπούσε σε σύσφιξη σχέσεων, φιλίας και αλληλεγγύης μεταξύ των αθλητών των συλλόγων και γιατί όχι και σε τουριστική τόνωση της  πόλης σε μια νεκρή περίοδο.
      Ο σύλλογος του Αστακού ευχαριστεί τους συλλόγους που επισκέφτηκαν  την πόλη, καθώς και τους αθλητές, γονείς και αθλητές για την συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης. Επίσης ευχαριστεί τον Διευθυντή του γυμνασίου Αστακού για την παραχώρηση του κλειστού σταδίου και για την γενικότερη συνεργασία.

ΟΙ  ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ: ΠΥΓΜΗ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
       Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του Αστακού για την άψογη  φιλοξενία που μας παρείχαν το διήμερο της παραμονής μας καθώς και τους επαγγελματίες των χώρων εστίασης – διαμονής και ψυχαγωγίας για τις υπηρεσίες που μας προσέφεραν. 
     Επίσης  θέλουμε να εξάρουμε την στάση και την συμπεριφορά αθλητών και δασκάλων του Α.Σ ΑΣΤΑΚΟΥ, η οποία ήταν πραγματικά αυτή που αρμόζει και διέπει τους ανθρώπους του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ. Διαφήμισαν με τον καλύτερο τρόπο τον τόπο τους. Μετά από αυτά δεσμευόμαστε για μία νέα επίσκεψη μας και ανταπόδοση της φιλοξενίας.
  ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ: ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ- ΠΥΓΜΗ ΒΕΡΟΙΑΣ 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο