Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας: Πρόγραμμα Εργαστηρίων Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας


         Το Γραφείο  Διασύνδεσης  του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας (Παράρτημα ΓΔ - Πανεπιστημίου Ιωαννίνων) σε συνεργασία με τη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοοργανώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα Εργαστήρια Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας στο πλαίσιο υποστήριξης των φοιτητών και αποφοίτων του σε θέματα που αφορούν στη συνέχιση των σπουδών τους και στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.
        Πρόκειται για ομαδικές συναντήσεις διάρκειας περίπου 2 ωρών, στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν φοιτητές και απόφοιτοι. Τα Εργαστήρια παρέχονται δωρεάν και αποτελούν ιδανική ευκαιρία ενημέρωσης, συζήτησης, ανταλλαγής απόψεων και βιωματικής μάθησης σε θέματα εκπαιδευτικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.....



     Κατά το μήνα Νοέμβριο, το Γραφείο Διασύνδεσης θα πραγματοποιήσει Εργαστήριο Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας με την εξής θεματολογία:

Ημέρα
Ώρα
Θέμα
Εισηγητής
30.12.2012
18:30-20:30
Σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος και
Συνοδευτικής Επιστολής
Ε. Ντούλκα     

     Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας το ειδικό έντυπο Συμμετοχής και να το καταθέσουν στο Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας, είτε αυτοπροσώπως είτε με e-mail στο career@uwg.gr, έως και την Πέμπτη 29/11/2012.

     Το Γραφείο Διασύνδεσης βρίσκεται απέναντι από το Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας και εξυπηρετεί το κοινό από Δευτέρα έως Παρασκευή μεταξύ 11.00 – 14.00.
      Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Κάλλη ή την κα Ντούλκα, στο τηλέφωνο 26410-74183, καθώς και με e-mail στο career@uoi.gr.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο