Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣ: Αναλαμβάνω την ευθύνη του εκλογικού αποτελέσματος στο Νέο Δήμο Αγρινίου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΑΤΗ

Το μεγάλο ποσοστό της αποχής και το πολύ συγκεκριμένο μήνυμα που αυτή η αποχή έστειλε, ο όπως πάντα καλά συσπειρωμένος εκλογικός μηχανισμός του τοπικού ΠΑΣΟΚ, τα υποερκομματικά συστήματα διαπλοκής που συγκροτούν τα συμφέροντα σε τοπικό επίπεδο και τα εσωκομματικά προβλήματα της Νέας Δημοκρατίας,τα οποία στην περιοχή μας υπήρξαν πιο έντονα, παρά το πολιτικό άνοιγμα του αυτοδιοικητικού συνδυασμού ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ σε επίπεδο κοινωνίας, στέρησαν την πρώτη θέση του συνδυασμού μας στις εκλογικές αναμετρήσεις της 7ης και 14ης Νοεμβρίου 2010.

Αναλαμβάνω την ευθύνη του εκλογικού αποτελέσματος στο Νέο Διευρυμένο Δήμο Αγρινίου.

Ευχαριστώ όλους όσους στελέχωσαν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες του Δήμου. Όλους τους συνεργάτες μου σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια, καθώς επίσης και όλους εκείνους που προσπάθησαν να αλλάξουν οι δομές και οι συσχετισμοί ενός συστήματος που πρόσφερε όσα είχε να προσφέρει.

Η ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ θα πάρει για τα επόμενα τρισήμιση χρόνια τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και της συμπολίτευσης στα τοπικά συμβούλια που κέρδισε, προσπαθώντας με όλες της τις δυνάμεις να φωτίσει και να αναδείξει, τα προβλήματα τα οποία θα παρουσιαστούν, να προτείνει θέσεις και απόψεις, αλλά και να επιλύσει τα πολλά ζητήματα που η Νέα Αρχιτεκτονική των Δήμων θα αναδείξει.
Από σήμερα αρχίζουμε να εργαζόμαστε με μέθοδο και πρόγραμμα, για να αποδείξουμε ότι όλα εκείνα που υποστηρίξαμε στο πρόγραμμα μας γι’ αυτόν τον δήμο, όχι μόνο τα εννοούσαμε αλλά έχουμε την διάθεση, τη γνώση και την εμπειρία να τα υπερασπιστούμε και να τα προωθήσουμε και από την θέση της αντιπολίτευσης. Οι άξονες υπάρχουν.
Η θέληση μας παραμένει ισχυρή.
Η πεποίθηση μας ότι η περιοχή μας αξίζει ένα καλύτερα αύριο, μας θέτει στην αφετηρία ενός μεγαλύτερου και πιο οργανωμένου αυτοδιοικητικού αγώνα από θέση ευθύνης.
Αυτό τον αγώνα σας καλώ να τον δώσουμε όλοι μαζί και μαζί.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο