Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Ευχαριστήριο του Γιώργου Αποστολάκη με αιχμές

Σαφείς αιχμές κατά του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Κουρουμπλή και του κ. Τάνταρου, που στόχο είχαν να αποδυναμώσουν τον συνδυασμό του, εμπεριέχει το ευχαριστήριο μήνυμα του Γιώργου Αποστολάκη προς το λαό του νέου δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.
.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αγαπητοί συμπατριώτες

Θέλω να απευθύνω τις πιο θερμές ευχαριστίες μου για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και αυτή την εκλογική αναμέτρηση. Δώσαμε όλοι μαζί έναν αγώνα τίμιο, ηθικό, με σεβασμό στις δημοκρατικές αρχές και αξίες που πάντα υπηρετούμε.
Αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος
, γιατί ο μισός περίπου πληθυσμός του δήμου μας στάθηκε όρθιος μέσα σε μια πρωτοφανή εκλογική συγκυρία, που σημαδεύτηκε από φαινόμενα λασπολογίας, συκοφαντίας, εκβιασμών και απειλών.
Το κυριότερο όμως είναι, ότι βρεθήκαμε αντιμέτωποι με ένα οργανωμένο σχέδιο που είχε σαν εμπνευστή τον επί εικοσαετία ακέραιο πολιτευτή - Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Κουρουμπλή και σαν εκτελεστή τον άσπιλο φίλο του κ. Τάνταρο, που σκοπό είχαν να με εξοντώσουν ηθικά εξυπηρετώντας πολιτικά παιχνίδια, αγνοώντας τα συμφέροντα του τόπου και των δημοτών, ακόμα και του πολιτικού χώρου που ισχυρίζονται ότι δήθεν υπηρετούν.
Θέλω όμως να διαβεβαιώσω προς κάθε κατεύθυνση ότι και αυτή n προσπάθεια έπεσε στο κενό.
Εγώ είμαι εδώ, δίπλα στον δημότη και θα είμαι παρών και από τη θέση αυτή για να αντισταθώ στις προκλήσεις και να στηρίξω τις προτάσεις, τις ιδέες και το όραμα μας για την ανάπτυξη ταυ τόπου μας. Αυτός ήταν άλλωστε ο μοναδικός μου σκοπός όλα αυτά τα χρόνια και ουδέποτε χρησιμοποίησα το συμφέρον των συμπολιτών μου για να παίξω πολιτικά παιχνίδια. Ιστορικά έχει αποδειχθεί ότι έρχεται πάντα το πλήρωμα του χρόνου, που αυτές οι σκευωρίες αποκαλύπτονται και τιμωρούνται από την κοινωνία.
Τέλος, συγχαίρω τον κ. Σολδάτο για τη νίκη του στις εκλογές και του εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο του
.

Με τιμή
Γεώργιος - Θεόδωρος Αποστολάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο