Αναζήτηση ΞηρόμεροNews. -Παρακαλώ συμπληρώστε αυτό το πεδίο!

Χορήγηση αδειών περιπτέρου από τη Νομαρχία Αιτωλοακαρνανίας

Χορήγηση αδειών περιπτέρου από τη Νομαρχία Αιτωλοακαρνανίας
Η Ε.Σ.Α.μεΑ. ενημερώνει ότι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση (Ν.Α) Αιτωλ/νιας ανακοίνωσε τη χορήγηση αδειών εκμετάλλευσης περιπτέρων στους Δήμους Αγρινίου (θέσεις 8), Αλυζίας (θέση 1), Αρακύνθου (θέση 1 ), Θέρμου (θέσεις 2), Θεστιέων (θέση 1), Ι.Π. Μεσολογγίου (θέσεις 3), Ινάχου (θέση 1), Μακρυνείας (θέση 1), Ναυπάκτου (θέσεις 3), Νεάπολης ( θέση 1), Στράτου (θέση 1) και Χάλκειας (θέση 1).
Οι αιτήσεις και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα παραλαμβάνονται από το Τμήμα Προστασίας του Πολίτη, τηλέφωνο επικοινωνίας 26313-61283 έως 21-12-2010. Συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή κατά την κατάθεση των δικαιολογητικών που υποχρεούνται να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι στη Νομαρχία, μεταξύ των οποίων είναι και το Πιστοποιητικό Αναπηρίας Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Επιτροπής του Ν. 2556/1997, οι οποίες είναι γνωστές ως Επιτροπές του Ι.Κ.Α. για τον Ν. 2643/98.
Επομένως, είναι απαραίτητο για όσους ενδιαφέρονται να καταθέσουν αιτήσεις και δεν έχουν Πιστοποιητικό Αναπηρίας από τις ανωτέρω Επιτροπές του να προσέλθουν το συντομότερο δυνατό σε υποκαταστήματα του Ι.Κ.Α. για να εξεταστούν από τις εν λόγω Επιτροπές.
Πηγή: http://axeloostv.blogspot.com/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Ξηρόμερο αγαπημένο... Τι λες για όλα αυτά λοιπόν;