Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ: Πήρε προπονητή και παίκτες

     Για μεγάλα πράγματα ετοιμάζεται φέτος η Μεδεών Κατούνας. Ο νέος Πρόεδρος Θεόδωρος Πανέτας  από τις κινήσεις που μέχρι τώρα έχει κάνει, έχει βάλει σκοπό η ομάδα όχι μόνο να παραμείνει στη Β΄ Κατηγορία του νομού Αιτ/νίας, αλλά να πρωταγωνιστήσει. 
      Η ομάδα της Κατούνας αφού έχει σαν πρώτο στόχο γήπεδο με χόρτο, προχώρησε στην ανακοίνωση του Γιώργου Λιότσου που θα αναλάβει ως προπονητής της ομάδας και παράλληλα ανακοινώθηκαν οι ποδοσφαιριστές που αποτελούν τις πρώτες μεταγραφές και είναι οι: Άρης Παλαιογιάννης (ο πρώτος σκόρερ των τοπικών πρωταθλημάτων σε ΕΠΣΝΑ και ΕΠΣ Λευκάδος, Πρέβεζας), Γιάννης Βαρδής, Δημήτρης Λιότσος και Στράτος Άγγελος.
     Με αυτές τις κινήσεις το δυναμικό της Κατούνας ισχυροποιείται αφάνταστα, ενώ ο νέος Πρόεδρος Θεόδωρος Πανέτας καλοβλέπει και άλλες αξιόλογες περιπτώσεις που θα βοηθήσουν φέτος την ομάδα να υλοποιήσει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει.
     Αναλυτικά η ανακοίνωση:........




ΑΜΣ ΜΕΔΕΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

     Μόνο 15 μέρες  χρειάστηκαν, για την νέα διοίκηση, της ομάδος του χωριού μας, να τινάξει  την «αθλητική μπάγκα» στον αέρα, αλλάζοντας τα νερά και τις σκέψεις πολλών, για το φετεινό πρωτάθλημα και με βάση και την περσινή κακή πορεία της ομάδος μας. 
       Όχι, τέρμα τα παλιά. Το είπαμε και το λέμε. Όλοι  μαζί μια γροθιά , μια γροθιά για το στόχο που έχουμε όλοι. Δε θέλουμε πρωτάθλημα, απλά μια αξιοπρεπής γροθιά πάνω από το δεύτερο. Το δικαιούμαστε και θα το πάρουμε. 
     Όλοι μαζί μια γροθιά, όσο ποτέ, για την ομάδα, για το χωριό και για το γήπεδο. Γήπεδο πράσινο, γήπεδο με γκαζόν, όσο το γρηγορότερο γίνετε. Μαζί θα τα καταφέρουμε, όλοι μαζί μια γροθιά, Άλλωστε αυτό είναι και το σύνθημα μας .
Τώρα έχω την τιμή να σας ανακοινώσω τι σημαίνει τινάζουμε την «αθλητική  μπάγκα» στον αέρα:
Στο τιμόνι  της ομάδος: 
-ΛΙΟΤΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, προπονητής.

-ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΓΙΑΝΝΗΣ: <Τον πρώτο σκόρερ των τοπικών πρωταθλημάτων σε ΕΠΣΝΑ και ΕΠΣ Λευκάδος, Πρέβεζας.
-ΒΑΡΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
-ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΟΤΣΟ 
-ΣΤΡΑΤΟ ΑΓΓΕΛΟ 

     Επίσης  ποδοσφαιριστές με συμμετοχές Α,Β ερασιτεχνικές αλλά και Γ, Δ, Εθνικής. 
Αναμένονται μερικές μεταγραφές την επόμενη εβδομάδα.               Ονόματα που θα ηχούν σαν «βόμβες»  και που θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους, στο πρωτάθλημα του νομού μας.
Αυτά τα λίγα είχα να σας πω προς το παρών. 

Με εκτίμηση  
ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 Θεόδωρος Πανέτας


13 σχόλια:

  1. ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΟΡΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΑΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ε. ΠΑΝΕΤΑΣ=ΕΓΓΥΗΣΗ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΟΡΤΟ ΣΤΗ ΚΑΤΟΥΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θελουμε γηπαδο δεν παει αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γήπεδο με χόρτο μόνο με λίπασμα από τα σκουπίδια της Παλαίρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έλα μωρέ τώρα που θα φτιάξουν γήπεδο. Αυτοί δεν μπορούν να μοιράσουν δέκα τραπέζια στην πλατεία και θέλετε και γήπεδο. Ανύπαρκτοι εντελώς. Όλα για την βονιτσα. Ξυπνήστε επιτέλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γήπεδο όταν γεννήσει ο κόκορας στην κατούνα!αν αξιωθεί κανένας ιδιώτης κ το φτιάξει θα είστε τυχεροί.ο δήμος δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για τον πρώην δήμο μεδεωνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. idiotis file de xanadini dekara cia to cipedo ,,an tha dosi tha dosi cia tin omada ,,,kai an o dimos de dini dekara cia to cipedo ,arca i cricora cia to thema ayto tha fortosi apo ti vonitsa cia pera apo to aktio,cia nahoune kai lico to nou tous,ciati to paratravate ,kai ehe to nousou kai esi mi berdepsis to foli kai to valis sto kokora ,kai dis meta an cenaei o kokoras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γηπεδο με χορταρι ζηταμε για την νεολαια τη τους ζητησαμε να γημναζονται τα παιδια μας τι θελουνε ναρκοτικα να παιρνουνε στη βονιτσα το ξηλονουνε το φτιαχνουνε τη ειναι το γεφιρη της αρτας στην παλαιρο στην πλαγια στων αγιο νικολαο εμεις δεν δικαιουμαστε τιποτα ολλα για παρτη τους καντε ενα καλο και εσης προεκλογηκα για να παρει τους ψηφους ητανε υποσχεθηκε δεσμευτηκε ειπαι στην ομιλια στην πλατια της κατουνας οτι θα το φτιαξη αλλα νομιζο οτι των περασε ποδαρια των γιωργακι παπανδρεου θα θα θα θα θα εκει μιναμε. Και κατι ακομη στην κατουνα δεν εχουμε παιδικη χαρα τωρα πανε να φτιαξουνε μια στην αγια παρασκευη αλλα με τι οτι παλιατζουρα δεν χριαζεται οι βονιτσα τα φερνουν σε εμας ελεος σεβαστιτε τα παιδακια που θελουν να πανε να παιξουνε στης κουνιες καντε μια φορα ενα καλο και εσυς περασα προχτες απο εκει και ητανε τριαντα παιδια και παιζανε σκουριασμενες χαλασμενες θα χτυπηση κανα παιδακι και μετα θα τρεχετε αυτα που φερατε να τα παρετε πισο και να φερεται καινουρια οπως εχετε και εσης οι κατουνα δεν ξεχνα ετσι τιμορησε και τους προηγουμενους καντε καμα εργο της προκοπης στην αρχη ηταν που καθαρηζατε για τα ματια του κοσμου μετα ενα αλο στην πλατεια βαλτε μια σειρα με τα τραπεζια τι χαλι ειναι αυτο δεν μπορουν να περασουν οι γεροι να πανε μια βολτα απο της καρεκλες οι τα παιδακια οι μια μαμα με το καροτσακι με το μορακι της ελεος πια εικοσι τραπεζια ο ενας δεκαπεντε ο αλος δωδεκα δεκα εφτα βαλτε σε ολους απο οχτω τραπεζια να τελιονουμε και για να μπορουν να περαδη ο κοσμος ενταξη χωρια το αλπο γιατι το γκρεμησατε τωρα το σηντρυβανι αφου δεν εχεται σκοπο να το φτιαξετε και δεν το αφηνατε να το γκρεμησετε πεντε μερες οταν θα το φτιαχνατε εχτες επεσε ενα κοριτσακη αφου δεν επαθε τιποτα καλα παλι αν χτηπουσε μαυρο φιδι θα σας ετρωγε το χαλασατε και δεν βαλατε εστω και ενα δυχτη μια κορδελα τι αλο μας περιμενη ξηπνηστε τοπικη της κατουνα ζητηστε πραγματα του χωριουσας οι κρεκλες χωρις εργα και πραξης παιφτουνε ελατε καρελου προδρομητη στουπα καφριτσα δειξτε στων κοσμο που σας ψηφησε τη αξηζετε και πως δεν τους προδοσατε καντε για το χωριοσας πραγματα που να δειχνουνε στους σηνχωριανουσας την εκτημησι και οχι οπως τωρα που σας βριζουνε ξηπνηστε ΑΜΣ ΜΕΔΕΩΝ πανετα γερα προχωρα ειμαστε μαζι σου σε εμπειστευομαστε κανε πρασινο το γηπεδο για το μελον των παιδιων μας θα ερχοταν κιαλοι παιχτες στην κατουνα αλλα ζητανε χωρτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΜΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ Υ\Η ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ. ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε φιλε έλεος,σφυλαγκουδιασαν τα μάτια μας χαχαχα.πέρα από την πλάκα τώρα..θα γίνει το γήπεδο κάποια στιγμή νομίζω.το ποτέ δεν ξέρω κ από ποιόν.σας κάλυψα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. θελουμε γηπεδο και πλατεια να παιζουν τα παιδια μας ας μπει σειρα επιτελους σαυτη την πλατια δεν ειναι τσιφλικη κανενος αρκετα τοσα χρονια τα παιδια μας πανε στο μπαστουνι για να μην κουνανε τις αδειες καρεκλες ντροπη σε ολους τους τσιφλικαδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΥΠΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΕΛΟΥ Ο Κ. ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΩΛΟΓΙΖΗ ΚΑΝΕΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΣ ΓΙΝΗ ΚΡΙΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΕΙΑ ΜΟΝΟ Η ΒΟΝΙΤΣΑΝΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΡΟΤΕΣ ΕΧΟΥΒ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο