Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Περιμένοντας τις συντάξεις… (ΕΙΚΟΝΕΣ: Χρήστος Μπόνης)





ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΟΝΗ: Οι συνταξιούχοι του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων στην Αθήνα, απελπισμένοι, αγωνιούν μπροστά στην είσοδο για το αν θα μπορέσουν να πάρουν τα ελάχιστα ευρώ από  τη σύνταξή τους….







7 σχόλια:

  1. καποιος βιάστηκε να ψηφίσει ναι επανω στην ανακοίνωση ((ΝΑΙ)).... μαλλον ομως δεν εψαξε να δει τι ζητάνε οι θεσμοί απο αυτον ..... οταν η συνταξη σου αγαπητε φιλε . του ναι φτασει με το δικο σου ναι στα 300 εβρω , καλυτερα τοτε μην φωνάζεις .. γιατι δεν θα σε ακουει κανεις ... παρε μαθηματα δημοκρατιας απο ενα νεο ανθρωπο που τον εξέλεξαν πρωθυπουργό , οι ελληνες ... σου δινει το δικαιωμα μετα απο τοσα χρονια , με αυτο το δημοψηφισμα , να γινεις ξανα ελληνας και να στειλεις το μήνυμα στους φιλους μας εταίρους οτι εχεις πονεσει πολυ και δεν αντεχεις ποια ... αυτο ειναι το μυνημα του δημοψηφισματος ... οτι ακους ποιο περα ειναι καθαρα εργο των ανταρτών για να αποτυχει η κυβερνηση αυτη και κατ΄'επεκταση και οι ελληνες ... δεν κανει καλο η επιπολαιότητα αυτη την στιγμη , μα ουτε και η πώρωση . κανουμε κακο στα νεα ελληνοπουλα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. swstos. psifise nai. giati den ton niazei oyte gia ta paidia toy oyte ta egkonia toy. aytos leei kai200 na paro 8a ziso th me niazei an ayto to nai ferei 40 mnimonia meta.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΟΧΙ - σε 6 σύντομα σημεία»

    1. Οι διαπραγματεύσεις δεν κατέληξαν σε συμφωνία επειδή οι δανειστές (α) αρνήθηκαν να αναδιαρθρώσουν το μη βιώσιμο χρέος και (β) επέμειναν ότι το χρέος πρέπει να το πληρώνουν οι ασθενέστεροι των πολιτών, τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους.

    2. Το ΔΝΤ, η κυβέρνηση των ΗΠΑ, πολλές άλλες κυβερνήσεις, καθώς και η συντριπτική πλειοψηφία των οικονομολόγων, θεωρούν – όπως κι εμείς – ότι το χρέος πρέπει να αναδιαρθρωθεί.

    3. To Eurogroup έχει, τον Νοέμβριο του 2012, παραδεχθεί ότι το χρέος πρέπει να αναδιαρθρωθεί όμως αρνείται να δεσμευτεί για αυτό.

    4. Από την στιγμή που ανακοινώσαμε το Δημοψήφισμα, η επίσημη Ευρώπη έχει σηματοδοτήσει εμπιστευτικά πως είναι έτοιμη να συζητήσει την αναδιάρθρωση του χρέους. Αυτό καταδεικνύει πως ακόμα και η επίσημη Ευρώπη θα καταψήφιζε την... δική της «τελική» πρόταση.

    5. Η Ελλάδα θα μείνει στο ευρώ. Οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες είναι ασφαλείς. Η τακτική των δανειστών βασίζεται στον εκβιασμό με κλείσιμο των τραπεζών. Η σύγκρουση οφείλεται σε αυτή τους την επιλογή και σε καμία περίπτωση στο ότι η ελληνική κυβέρνηση θέτει εμπόδια στη συμφωνία ή πειραματίζεται με την ιδέα εξόδου και υποτίμησης. Η θέση της Ελλάδας στο ευρώ και στην Ευρώπη είναι αδιαπραγμάτευτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Δ. ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ1 Ιουλίου 2015 στις 10:33 μ.μ.

    ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΝΑΙ :
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ . 2.000.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ -ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΑΓΑΖΙΩΝ-ΜΕΙΩΣΗ 33%ΜΙΣΘΩΝ -ΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ - ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ -ΜΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΚΑΒ Κ.Λ.Π. - 3.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ - ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ - ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ - ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ - ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ - ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ -ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΕ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ - ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ .ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1 ΕΥΡΩ - ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ 5 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ - ΦΟΡΟΙ ΠΑΝΤΟΥ -ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΕΔΙΩΞΑΝ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ -ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΑΓΡΙΛΟΣ- ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΔΟΚΙΜΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΦΟΡΙΑ ΑΣΤΑΚΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ -ΙΚΑ- ΟΥΡΕΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ - ΟΥΡΕΣ ΣΤΗ ΔΕΗ - ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΓΗΤΟ - ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ? ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ? ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ? Ο ΛΑΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ 5 ΕΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τους ανθρωπους πιυ αυτοκτωνησαν επειδη γινονταν κατασχεσης δεν λεμε γι αυτα ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπεγραψε μέτρα 7,5 δις. Θα ελεγε ναι ο λαός του συριζα? Ερωτημα γιατι να πει οχι μεθαυριο στα 8 δις. Τα 500 διαφορα μας πείραξαν? Πολιτικη μνημονιων και απο τον Τσιπρα απλα δεν μπορουν να το χωνεψουν καποιοι ότι τους περιπαίζει με το δηθεν δημοψηφισμα και κατεστρεψε τη χωρα με τη χρεοκοπια εφοσον ηξερε τις προθεσμιες για 30 ιουνη που ζητησε απο φεβρουαριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο