Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Νώντας Τάνταρος: Ανοιχτές δυναμικές συγκεντρώσεις σε Μοναστηράκι-Πλαγιά.


Νώντας Τάνταρος: Ανοιχτές δυναμικές συγκεντρώσεις σε Μοναστηράκι-Πλαγιά

Με δυο δυναμικές συγκεντρώσεις, στο Μοναστηράκι και στην Πλαγιά συνέχισε τις ανοιχτές ομιλίες του, ο υποψήφιος Δήμαρχος του νέου Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας Νώντας Τάνταρος.

Ανοιχτή συγκέντρωση στο Μοναστηράκι
Σε ανοικτή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία στο Μοναστηράκι, μίλησε χθες το πρωί της Κυριακής, ο υποψήφιος Δήμαρχος Νώντας Τάνταρος και παρουσίασε τις βασικές αρχές του συνδυασμού του «Συμμαχία προσφοράς» και ανέλυσε τη στρατηγική του για τη θεμελίωση του νέου Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας μέσα στις σημερινές συνθήκες, δίνοντας το στίγμα της αυτοδιοικητικής αντίληψης που χαρακτηρίζει τον ίδιο και τον συνδυασμό του οποίου ηγείται.

Ανοιχτή συγκέντρωση στην Πλαγιά
Το απόγευμα της ίδιας μέρας μίλησε σε ανοικτή συγκέντρωση στην Πλαγιά και παρουσία δημοτών και στελεχών της παράταξης του ο Νώντας Τάνταρος ανέπτυξε τους κύριους άξονες του προγράμματος του συνδυασμού του. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νώντας Τάνταρος ολοκλήρωσε την ομιλία του καλώντας όλους τους δημότες να αγωνιστούν μαζί του, να τον εμπιστευτούν και να του δώσουν την ευκαιρία να κάνει πράξη τα κοινά τους οράματα.

Το Πάρτυ Νέων της Παράταξης «Συμμαχία προσφοράς»

Μια βραδιά αφιερωμένη στους νέους ήταν αυτή που διοργάνωσαν την Παρασκευή στο Tropical soyfis στη Βόνιτσα, οι Φίλοι του συνδυασμού «Συμμαχία προσφοράς» με επικεφαλής τον Νώντα Τάνταρο. Στο πάρτυ ο υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του Νοεμβρίου Νώντας Τάνταρος, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους νέους της περιοχής αλλά και με τους νέους υποψηφίους του συνδυασμού του που παραβρέθηκαν στο «ραντεβού» που δόθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο