Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Πραγματοποιήθηκαν εργασίες ανάπλασης και αναδόμησης στη κοινότητα Δρυμού Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας


πηγη :Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας / Municipality of Aktio-Vonitsa

Στη τοπική κοινότητα Δρυμού πραγματοποιήθηκαν εργασίες ανάπλασης και αναδόμησης της κεντρικής πλατείας του χωριού βελτιώνοντας έτσι την γενικότερη αισθητική εικόνα αυτού αλλά και την λειτουργικότητα της ίδιας της πλατείας......

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες επιχωμάτωσης των παρτεριών αλλά και αποκατάστασης του ήδη υπάρχοντος συστήματος ηλεκτροφωτισμού. Περαιτέρω, πραγματοποιήθηκαν εργασίες κατασκευής καναλιών αποχέτευσης ομβρίων περιμετρικά της πλατείας και τοποθετήθηκαν αγωγοί μέσω των οποίων τα νερά της βροχής θα καταλήγουν στην αποχέτευση της παρακείμενης δημοτικής οδού, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα στάσιμων νερών στην επιφάνεια της πλατείας κατά τους χειμερινούς μήνες.

Οι εργασίες ανάπλασης και βελτίωσης της κεντρικής πλατείας της κοινότητας του Δρυμού συνεχίζονται μέχρι και σήμερα ενώ είχαν ήδη ενταχθεί στο τεχνικό πρόγραμμα του τρέχοντος έτους και συγκεκριμένα στο έργο με τίτλο «Ανάπλαση πλατείας Δρυμού» , έργο το οποίο δημοπρατήθηκε στις 03-08-2020 και ανατέθηκε στην ανάδοχο εταιρεία ΜΠΙΤΧΑΒΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΡΙΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΕ. Ολοκληρώνεται λοιπόν το έργο αυτό 4 χρόνια μετά , έργο για το οποίο κατακρίθηκε αρκετές φορές η νέα δημοτική αρχή από φορείς της μείζονος αντιπολίτευσης οι οποίοι σκοπίμως εθελοτυφλούσαν αναφορικά με τη στασιμότητα του έργου τέσσερα χρόνια τώρα. 

Μάλιστα οι εργασίες έγιναν με μηχανήματα του Δήμου χώρις επιβάρυνση των δημοτών . Ολοκληρώνουμε έργα που ήταν στην αδράνεια χρόνια .

Εκ του Δήμου










7 σχόλια:

  1. Κάποιοι προ ημερών βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα ιδού τα αποτελέσματα αιχμηρέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάχη με την καθημερινότητα για ότι καλύτερο για τους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο τρυφο. Απόλυτος. Τίποτα. Κ. Μάσα χαψα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ταχύτατα τα τρέχει η δημοτική αρχή Κασόλα τα θέματα καθημερινότητας των δημοτών . Μπράβο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑΣ 2ΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τους κόπηκε η μάσα γι αυτό δεν έχεις καταλάβει ακόμα το τι γίνεται. Η νέα δημοτική αρχή του Κασόλα να είστε σίγουροι ότι τα πάει περίφημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκει στον τρύφο γίνετε το έλα να δεις θα γελάσει και το παρρδαλο κατσικι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο