Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ


Την εμφάνισή τους έκαναν τις τελευταίες μέρες επιτήδειοι, οι οποίοι τηλεφωνούν σε πολίτες της ευρύτερης περιοχής του  Μεσολογγίου και παριστάνουν τους υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ.....

Πιο συγκεκριμένα μια γυναίκα ανέφερε στο aixminews.gr πως χθες το μεσημέρι δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από έναν άνδρα, ο οποίος της είπε πως είναι υπάλληλος της ΔΕΗ και πως της τηλεφωνούσε για να την ενημερώσει σχετικά με την πρόοδο της αίτησής της στο Gov.gr για την επιδότηση ρεύματος και την διαβεβαίωνε μάλιστα πως είναι έτοιμος να της καταθέσει το ποσό των 365 ευρώ στον τραπεζικό της λογαριασμό, καθώς είχε ήδη στην διάθεσή του τα IBAN της τράπεζάς της και απλά χρειαζόταν μια τυπική επιβεβαίωση.

Όταν η γυναίκα του είπε πως δεν έχει καταθέσει καμία τέτοια αίτηση, τότε εκείνος της αποκρίθηκε πως ίσως ο λογιστής της να έχει κάνει την αίτηση εν αγνοία της, αφού η ίδια δικαιούται το ποσό. Η γυναίκα που κατάλαβε πως επρόκειτο για απάτη του απάντησε πως θα επικοινωνούσε η ίδια με τον λογιστή της και θα τους έφερνε σε επικοινωνία.

Τότε σύμφωνα με τα λεγόμενά της ο απατεώνας «αγρίεψε» και επέμενε πως μόνο μαζί της έπρεπε να επικοινωνήσει και όχι με άλλον για να της δώσει τα λεφτά…

Η ίδια παριστάνοντας ότι τον πίστεψε, έληξε την συνομιλία, διαβεβαιώνοντάς τον ότι θα επικοινωνούσε η ίδια σε λίγες μέρες μαζί του.

Η εν λόγω πολίτης θέλησε να δημοσιευτεί το περιστατικό, προκειμένου να προστατευτούν οι συμπολίτες της.  

aixmi-news.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο