Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Δήλωση Κ. Πιστιόλα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς


Με αφορμή τη σημερινή τελετή αγιασμού για τη νέα σχολική περίοδο, ο επικεφαλής της παράταξης «Αγρίνιο – Πάμε Ψηλά», Κώστας Πιστιόλας, έστειλε τις δικές του ευχές, επισημαίνοντας τα εξής: ....

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχές σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς για δημιουργική και όμορφη διαδρομή, γεμάτη γνώσεις και θετικές εμπειρίες. 

Η επιστροφή στα σχολεία γίνεται πάντα με το χαμόγελο και την αισιοδοξία που ελπίζω να εξακολουθήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, κάτι απολύτως εφικτό, παρά τα μεγάλα και χρονίζοντα προβλήματα της εκπαίδευσης, όταν υπάρχει συνεργασία και κατανόηση. 

Η σχολική στέγη στο Δήμο Αγρινίου παραμένει ιδιαιτέρως προβληματική και αυτή η πραγματικότητα δεν μπορεί να κρυφτεί με επικοινωνιακές πρακτικές. Διαβεβαιώνω την εκπαιδευτική κοινότητα ότι εγώ προσωπικά και συνολικά η παράταξη «Αγρίνιο – Πάμε Ψηλά» θα είμαστε πάντα στη διάθεση κάθε μαθητή, νηπιαγωγού, δασκάλου ή καθηγητή, κάθε συλλόγου γονέων ή άλλου εκπαιδευτικού φορέα, προκειμένου να αναδείξουμε ότι τα όποια προβλήματα στο Δημοτικό Συμβούλιο και να αναζητήσουμε λύσεις. 

Καλή σχολική χρονιά, με υγεία και δημιουργικότητα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο