Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Δήμος Ξηρομέρου: Ένα βήμα πιο κοντά στη λειτουργία του, το όχημα πλυντηρίου κάδων απορριμμάτων


     Σύμφωνα με πληροφορίες του ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS, ολοκληρώθηκαν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες, ώστε να τεθεί σε κυκλοφορία, σε σύντομο χρονικό διάστημα, το πλυντήριο κάδων που για πρώτη φορά ο Δήμος Ξηρομέρου θα αποκτήσει στο στόλο των οχημάτων του.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης είχε ανακοινώσει στο Δημοτικό Συμβούλιο την 20 Μαΐου 2024, την προμήθεια και τη λειτουργία οχήματος πλυντηρίου κάδων απορριμμάτων, σήμερα και σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Δήμος είναι ένα βήμα πιο κοντά στην λειτουργία του. Ένα γρήγορο και αποτελεσματικό βήμα ώστε η απαίτηση του συνόλου των Δημοτών για ένα σύγχρονο δήμο, να είναι περισσότερο λειτουργική και να μπορέσει να λειτουργήσει προς όφελός τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι η αναγκαιότητα για το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι επιτακτική καθώς τους καλοκαιρινούς ιδιαίτερα μήνες, οι οσμές των κάδων από τα υπολείμματα των απορριμμάτων είναι αφόρητες. 

Όπως όλα δείχνουν στόχος του Δήμου Ξηρομέρου είναι τα μηχανήματα που διαθέτει, για την κάλυψη των αναγκών του, να λειτουργούν ώστε να αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες προς τους πολίτες αλλά και να βελτιώνουν τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας του προσωπικού. 


 

3 σχόλια:

  1. Βάλτε και κάδους στα χωριά κανονικούς όχι τους μικρούς που δεν χωράνε ούτε δύο σακούλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα σας πολύ καλό για το πλύσιμο των κάδων ,Τα ογκώδη αντικείμενα γιατί τα πετάνε δίπλα σε κεντρικούς δρόμους και όχι στη χωματερή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΙΑΝΟΥ ΙΔΕΑ ΗΤΑΝ ΟΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο