Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Αμφιλοχία: Τοπική Αυτοδιοίκηση και καθημερινότητα..


Ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα που θα έπρεπε η τοπική αυτοδιοίκηση να δίνει μεγάλη προσοχή είναι ο καθαρισμός των φρεατίων όλο τον χρόνο ώστε να είναι έτοιμη στα πρωτοβρόχια του φθινοπώρου.....

Δυστυχώς στην πατρίδα μας ακούμε πάντα στις προεκλογικές εξαγγελίες για τον καθαρισμό των φρεατίων και τα αντιπλυμηρικά έργα και δυστυχώς γινόμαστε στο ίδιο έργο θεατές κάθε χρόνο..

Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι η καθημερινότητα και όχι η υψηλή πολιτική θέλει έργο και όχι αναλύσεις υψηλού περιεχομένου.. 

Καλή η πολιτική αλλά κάποια πράγματα είναι αυτονόητα όταν θέλεις να ασχοληθείς με την τοπική αυτοδιοίκηση Πρέπει να γνωρίζεις για τον καθαρισμό των φρεατίων την αλλαγή των λαμπτήρων που έχουν καεί, να κανεις έλεγχο στους πυροσβεστικούς κρουνούς κατά την αντιπυρική περίοδο, Είναι απλά πράγματα, που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα αλλά δυστυχώς δεν είναι και βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να τα επισημάνουμε..

Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι η καθημερινότητα είναι πως μπορείς να βελτιώσεις την καθημερινότητα των πολιτών σού, να είσαι δίπλα στους πολίτες , όχι στα γραφεία και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και να μιλάς για θέματα γενικού περιεχομένου που δεν έχουν καμία σχέση με απλά θέματα που ταλαιπωρούν τον τόπο σού..

Η τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι μέρος για ιδεολογικές πολιτικές , Σίγουρα θα υπάρχουν πάντα αντίθετες απόψεις γιατί έτσι πρέπει να είναι μια δημοκρατία , οι κυβερνώντες να υλοποιούν και η αντιπολίτευση να προτείνει και να ελέγχει, η τοπική αυτοδιοίκηση είναι μέρος για δουλειά και προσφορά..


ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ. Γ. ΠΑΝΤΕΛΗΣ

amfilochiablognews.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο