Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Έναρξη μαθημάτων φωτογραφίας της Art8 στο Αγρίνιο.


Έναρξη μαθημάτων περιόδου 2024-2025

 
Η φωτογραφική ομάδα του Αγρινίου Art8, με χαρά ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων της φετινής περιόδου την Πέμπτη 10 Οκτώβρη και κάθε Πέμπτη, ώρες 20:00 - 22:00, στη νέα μας διεύθυνση, οδός Κακαβιά 29, στην έδρα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Καλλιτεχνοχώρι» με τον οποίο εγκαινιάζουμε τη συνεργασία μας, σ’ ένα χώρο φιλόξενο, άνετο και καλαίσθητο.
Στην εποχή που η εικόνα κυριαρχεί, η φωτογραφία έχει την τιμητική της. Καθημερινά οι άνθρωποι, ακόμα και με ένα απλό κινητό, αποτυπώνουν στιγμές και τις αναρτούν στα κοινωνικά δίκτυα περιμένοντας σχόλια και likes. Και όλοι θέλουν οι φωτογραφίες τους να εντυπωσιάσουν, να πληροφορήσουν να καταγράψουν ή να προβληματίσουν, μα πάνω από όλα να αρέσουν.
Αλλά τι κάνει μια φωτογραφία περισσότερο ή λιγότερο όμορφη; Αποδεκτή ή όχι; Εντυπωσιακή ή συνηθισμένη; Καλλιτεχνική ή απλά καταγραφική;
Αν θέλετε να διευρύνετε τις γνώσεις και να εμβαθύνετε στην τέχνη αλλά και στην τεχνική της φωτογραφίας, η ομάδα μας Art8 σας περιμένει στη νέα μας διεύθυνση. 
 
Οι εβδομαδιαίες συναντήσεις μας περιλαμβάνουν:
  • Μαθήματα για αρχάριους στη χρήση της φωτογραφικής μηχανής αλλά και των ρυθμίσεων Pro στις φωτογραφικές μηχανές των κινητών τηλεφώνων.
  •  Τεχνικές για προχωρημένους όπως λήψη σε στούντιο, κινούμενη εικόνα, νυχτερινές λήψεις, still life, αστροφωτογράφηση, κλπ.
  •  Διαλέξεις από ανθρώπους που έχουν καταξιωθεί πανελλαδικά στην τέχνη της φωτογραφίας και των εικαστικών.
  •  Συμμετοχή σε εκδρομικά φωτογραφικά events.
  •  Μηνιαίους διαγωνισμούς φωτογραφίας σε θέματα που επιλέγει η ομάδα και στο τέλος τα μέλη της ομάδας συζητούν και ψηφίζουν τις καλύτερες φωτογραφίες του event.
  •  Δημιουργία προσωπικού portfolio.
  •  Συμμετοχή στις εκθέσεις του διεθνούς φεστιβάλ Photopolis Agrinio Photo Festival, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην πόλη μας, με φωτογραφίες που επιλέγει η επιμελήτρια της έκθεσης από το προσωπικό portfolio του καθενός.
Εγγραφές:  Δευτέρα έως Παρασκευή ώρες 18:00 – 21:00, οδός Κακαβιά 29 Αγρίνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο