Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΗΝ 88Η ΔΕΘ


Εντυπωσιακή η παρουσία του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και των επιχειρήσεων της περιοχής που συμμετέχουν στην 88η ΔΕΘ που βρίσκεται σε εξέλιξη....

Το Επιμελητήριο έχει δημιουργήσει ένα σύγχρονο περίπτερο στο Κτίριο 3 – STAND B5/C5 (που κατά πολλούς θεωρείται το πιο καλαίσθητο περίπτερο μεταξύ των συμμετεχόντων), στο οποίο εκθέτουν δέκα (10) επιχειρήσεις της Αιτωλοακαρνανίας με φυσική παρουσία και αρκετές ακόμη με χορηγίες προϊόντων, αναδεικνύοντας τις επιχειρηματικές δυνατότητες, τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, αποδεικνύοντας την ανταγωνιστικότητά τους, την εξωστρεφή νοοτροπία τους σε μια παγκόσμια αγορά. Παράλληλα μέσω πλούσιου οπτικοακουστικού υλικού προβάλλονται εικόνες των συμμετεχόντων επιχειρήσεων στην 88η ΔΕΘ καθώς και τοπία, αξιοθέατα, ομορφιές και οι τουριστικές δυνατότητες της Αιτωλοακαρνανίας προσελκύοντας επενδυτές και τουρίστες.

Εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Βουλευτές, Πολιτευτές, Αντιπροσωπείες Διεπαγγελματικών Οργανώσεων, Διοικήσεις Επιμελητηρίων τίμησαν με την επίσκεψή τους το Επιμελητήριό μας.

Παράλληλα πλήθος κόσμου και επιχειρηματιών επισκέπτονται καθημερινά το εντυπωσιακό εκθεσιακό περίπτερο του Επιμελητηρίου, δοκιμάζοντας τις ιδιαίτερες γεύσεις της Αιτωλοακαρνανικής γης, γνωρίζοντας εκλεκτά και πολυβραβευμένα προϊόντα και υπηρεσίες του τόπου μας καθώς και πολύ αξιόλογους επιχειρηματίες - μέλη του Επιμελητηρίου.

Με δήλωση του, στα πλαίσιά των εγκαινίων, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τσιχριτζής Παναγιώτης τόνισε : «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμμετέχουμε στην 88η ΔΕΘ. Η παρουσία μας αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για την προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών της Αιτωλοακαρνανίας. Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε τη συνεργασία με άλλες περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού και να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας ».



Αξίζει να αναφερθούμε ιδιαιτέρως στις επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου που συμμετέχουν:

Με φυσική παρουσία στο περίπτερο:

ΕΥ.ΓΕ. ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑΒΕΕ. – AGRINO

ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΑΕΒΕ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ – ΚΤΗΜΑ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ

VITA WEST – KALLIO ΚΑΛΥΝΤΙΚΑ

ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

TAXIDEVOYME MAZI – BLOG ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ

XIROS ΑΛΑΤΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Μ.ΙΚΕ.

ΒΑΙΝΑΡΙ ΙΚΕ – ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΛΑΙΩΝ

ΠΟΤΟΠΟΙΑ ΤΡΙΚΕΝΕ.

ΑΦΟΙ ΣΤΕΦΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε.



Και με χορηγία προϊόντων:

ΓΑΙΑ ΑΒΕΕ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΒΕΕ, CAKE SECRET COMPANY - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΥΡΓΙΑΝΝΗ, ΚΟΥΒΕΛΗ ΑΡΕΤΗ - ΛΑΔΙ ETOLEA, ΗΛΙΔΑ ΑΒΕΕ, ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΠΕ, Ν & Ν ΓΡΙΒΑΣ Ο.Ε., ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ «ΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΧΩΡΙΟ», ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ - AETOLIA OLIVES, ΦΩΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ - ΑΓΟΡΑ ΚΡΕΑΤΩΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, ΚΟΥΤΕΡΗΣ ΑΕΒΕ, ΤΣΙΚΡΙΤΕΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, KOKA ΗΟΝΕΥ.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο