Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας σας προσκαλεί στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 7-15 Σεπτεμβρίου 2024 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης


Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας συμμετέχει, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης το χρονικό διάστημα από 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2024.....

Με ορίζοντα τις νέες πραγματικότητες στην παγκόσμια οικονομία, το μεταβαλλόμενο περιβάλλον στους τομείς υγείας και ενέργειας, αλλά και τις καλπάζουσες εξελίξεις στην τεχνολογία η 88η ΔΕΘ έρχεται να δηλώσει τη διαχρονική της παρουσία και συνεισφορά στην Οικονομική Ανάπτυξη της Χώρας υπηρετώντας πιστά τον πολυδιάστατο χαρακτήρα της.

Η φετινή διοργάνωση λαμβάνοντας υπόψη τη σπουδαιότητα της προσέγγισης σε νέες αγορές υποδέχεται μέσα από τον θεσμό της τιμώμενης χώρας την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας υπό τον τίτλο-ομπρέλα "made in Germany" καταλαμβάνοντας περισσότερα από 6.000 τετραγωνικά μέτρα, με συμμετοχή εκατό (100) Γερμανών κορυφαίων εταιριών οι οποίοι θα παρουσιάζουν εκθέματα και υπηρεσίες της εγχώριας επιχειρηματικότητας.

Η Γερμανία αποτελεί έναν από τους κορυφαίους εμπορικούς εταίρους της Ελλάδας, κατατασσόμενη μεταξύ των κυριότερων προορισμών των ελληνικών εξαγωγών το 2023 και εξελισσόμενη σε έναν από τους μεγαλύτερους προμηθευτές της χώρας μας. Επίσης αποτελεί σταθερή αξία για τον ελληνικό τουρισμό ως πρώτη χώρα σε αφίξεις επισκεπτών και σε επίπεδο ταξιδιωτικών εισπράξεων στην Ελλάδα για το 2023 και μία από τις βασικές χώρες προέλευσης άμεσων ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα, κυρίως στην πράσινη ανάπτυξη και στον τουρισμό.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί να επισκεφθείτε το περίπτερό του στο Κτίριο 3 - STAND B5/C5, όπου 9 επιχειρήσεις του Νομού Αιτωλοακαρνανίας θα εκθέσουν τα προϊόντα τους.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο