Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Παραολυμπιάδα 2024: 7ος στον τελικό αναδείχθηκε ο Δημήτρης Μπακοχρήστος


Την 7η θέση στον τελικό της κατηγορίας των 54 κιλών στην άρση Βαρών σε πάγκο στην Παραολυμπιαδα του Παρισιού, κατέκτησε ο συντοπιτης μας Δημήτρης Μπακοχρηστος.....

Ο Έλληνας πρωταθλητής με καταγωγή από το Μοναστηράκι της Βόνιτσας σήκωσε στην πρώτη του προσπάθεια 166 κιλά, στην δεύτερη 169 και στην τρίτη 170.

Έτσι, μετά τα δυο συνεχόμενα χάλκινα μεταλλια που κατέκτησε σε Ρίο Ντε Τζανέιρο και Τόκιο ο αγαπητός σε όλους μας Μητσαρας κατέκτησε την 7η θέση.

“Είμαι περήφανος που αγωνίζομαι για την χώρα μου σε μια ακόμη Παραολυμπιαδα” , τόνισε ο Μπακοχρήστος για να συμπληρώσει. ” “Ήταν ένας ξεχωριστός αγώνας που τον απολαύσαμε. Ο κόσμος ήταν υπέροχος και μας ενθουσίασε όλους.”.

Απο την πλευρά του ο προπονητής του Έλληνα πρωταθλητή Χρήστος Τριφυλης τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό για έναν αθλητή να τελειώνει τον αγώνα με τρεις έγκυρες προσπάθειες ενώ στάθηκε και στο γεγονός οτι ο Μπακοχρηστος ήταν για έναν ολόκληρο χρόνο εκτός προπονήσεων λόγω ενός σοβαρού προβλήματος

akarnanikanea

1 σχόλιο:

  1. Τα θερμά μου συγχαρητήρια φίλε Δημήτρη. Είσαι μεγάλος αθλητής και το απέδειξες και τώρα. Παραμένεις πρώτος στην καρδιά μας. Να είσαι καλά και σε ευχαριστώ που σηκώνεις ψηλά την επαρχία μας, Βονίτσης και Ξηρομέρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο