Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Συνάντηση Θανάση Παπαθανάση με τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.Δαμασκηνό


«Στηρίζουμε τις Κατασκηνώσεις και το Κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας»...


Κατόπιν αιτήματος της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας για την ενίσχυση των κατασκηνώσεων με ιατροφαρμακευτικό υλικό, ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας, Θανάσης Παπαθανάσης,
εξασφάλισε την κάλυψη των αναγκών της Κατασκήνωσης για την ασφάλεια των παιδιών, των εθελοντών και των εργαζομένων.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνό, ο κ. Παπαθανάσης παρέδωσε έναν απινιδωτή και ιατροφαρμακευτικό υλικό, προσφορά του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας για τις ανάγκες της λειτουργίας των κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στη δήλωσή του, ο κ. Παπαθανάσης επεσήμανε: «Είμαστε πάντα δίπλα στους συμπολίτες μας με πολιτικές ως συντεταγμένη πολιτεία, αλλά και δικές μας έμπρακτες ενέργειες όπως η ενίσχυση των κοινωνικών παντοπωλείων και κοινωνικών δομών των Ιερών Μητροπόλεων αλλά και των Δήμων του νομού μας. Ως άνθρωπος που υπηρετώ διαχρονικά την κοινωνία είτε ως εκπρόσωπος των φαρμακοποιών, που πάντα βρίσκονται στο πλευρό της κοινωνίας, είτε ως αυτοδιοικητικός και Δήμαρχος αλλά κυρίως ως ενεργός πολίτης βρίσκομαι πάντα κοντά στους συμπολίτες μου και στα καθημερινά προβλήματα της κοινωνίας.

Η συνεργασία μου  με τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνό είναι διαρκής και σταθερή και στόχος μας να στηρίζουμε τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας και να ενισχύουμε τις δομές της Εκκλησίας η οποία διακονεί μεγάλο κοινωνικό έργο».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο