Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ: “To ΚΙΝΑΛ πρέπει να πείσει τους πολίτες ότι διαθέτει σχέδιο για ουσιαστική αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου της χώρας”


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή αργά το απόγευμα η συγκέντρωση στελεχών, μελών και φίλων του ΚΙΝΑΛ στο Αργοστόλι με ομιλητή τον πρ. Υπουργό Παύλο Γερουλάνο. Παρόντες πολλά από τα παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ.......

Την συγκέντρωσε άνοιξε ο Γραμματέας της ΝΕ του ΚΙΝΑΛ Λευτέρης Κρητικός.

Ο κ. Γερουλάνος ανέπτυξε εκτεταμένα τις θέσεις του ΚΙΝΑΛ για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις , την ενεργειακή κρίση την ακρίβεια και τον πληθωρισμό διατυπώνοντας τη θέση ότι ενώ ο οικογενειακός προϋπολογισμός εξανεμίζεται, ενώ αγορά υποφέρει με την ακρίβεια να καλπάζει, Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση ανταγωνίζονται στη ρητορική.

Για τον κ. Γερουλάνο το σύστημα της ελεύθερης αγοράς δεν λειτουργεί πια εξ αιτίας των τεράστιων κοινωνικών και οικονομικών ανισοτήτων. Μόνη λύση αντιμετώπισης της κατάστασης είναι διεύρυνση της παραγωγικής βάσης της χώρας. Δυστυχώς όμως αυτή η διεύρυνση έχει περιοριστεί τις τελευταίες δεκαετίες με συνέπεια οι παραγωγικές δυνάμεις να μην έχουν τη δυνατότητα να επιχειρήσουν .

Ποιος είναι ο ρόλος του ΚΙΝΑΛ σε αυτή τη συγκυρία;

Να επεξεργαστεί και να προτείνει προς τους πολίτες και να πείσει τους πολίτες ότι διαθέτει το σχέδιο για ουσιαστικές αλλαγές στο παραγωγικό μοντέλο της χώρας.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να ακούσετε την ομιλία του κ. Γερουλάνου καθώς και τις τοποθετήσεις στελεχών και φίλων του ΚΙΝΑΛ.

ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ




kefaloniapress

1 σχόλιο:

  1. Σας έμαθε ο κόσμος τώρα γερουλανε δε χορτάσατε εμείς χορτάσαμε ψέματα ΠΑΣΟΚ μ δεξιές τσέπες ρε ουστ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο