Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

“Φωτιά” στα social media έβαλε το μπουφάν που φορούσε ο Πούτιν

 


Με μπουφάν αξίας 12.000 ευρώ εμφανίστηκε χθες ο Βλαντιμίρ Πούτιν στη φιλοπολεμική φιέστα που διοργάνωσε για την επέτειο της προσάρτησης της Κριμαίας.
Διαβάστε περισσότερα »

Σύμφωνα με τη Daily Mail ο 69χρονος Ρώσος πρόεδρος εμφανίστηκε στη σκηνή του κατάμεστου σταδίου Λουζίνσκι της Μόσχας φορώντας ένα λευκό ζιβάγκο κι ένα μπουφάν της ιταλικής φίρμας Loro Piana.

Το… πανωφόρι του δεν πέρασε ωστόσο απαρατήρητο αφού πήραν «φωτιά» τα social media για το κόστος του που αγγίζει το 1,5 εκατομμύριο ρούβλια (12.000 ευρώ), ποσό υπερδιπλάσιο του μέσου ετήσιου μισθού των Ρώσων την περασμένη χρονιά.

Η οικονομική κατάσταση των Ρώσων έχει επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο υπό το βάρος των κυρώσεων που επέβαλε η Δύση στη Μόσχα για την εισβολή στην Ουκρανία.

Πολλοί δυτικοί οίκοι μόδας έκλεισαν τα καταστήματά της στη Ρωσία, αλλά ο Πούτιν δε δυσκολεύτηκε να βρει το πολυτελές μπουφάν, την ώρα που οικονομία της χώρας του ταλαντεύεται και το ρούβλι κατακρημνίζεται.

4 σχόλια:

  1. Αυτό να είναι το πρόβλημα μας ένα μπουφάν . Πρέπει να ντρεπόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα δυτικά μέσα ψάχνουν βελόνι στα αχυρα οτιδήποτε εναντίον του πουτιν μέχρι και το μπουφάν, αλήθεια για τους δικούς μας και τους γραφειοκρατες των Βρυξελλών που τόσα και τόσα παίρνουν γιατί δεν λένε τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Πούτιν δεν γελάει τό χείλη του αιμοβόρος ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΉΣ κάνει πόλεμο στην Ουκρανία και σκοτώνει γυναικόπαιδα ντροπή του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κόσμος πεινάει κ αυτός καλοπέραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο