Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Eπίσκεψη Θανάση Παπαθανάση στην «FOOD EXPO 2022»


Την Διεθνή Έκθεση Tροφίμων και Ποτών «FOOD EXPO 2022» επισκέφθηκε ο Θανάσης Παπαθανάσης, Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και πολιτευτής του νομού μας.....

Η FOOD EXPO, που αποτελεί το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός Τροφίμων και Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και μία απ’ τις σημαντικότερες του είδους διεθνώς, διεξήχθη το τριήμερο 12-14 Μαρτίου στο Metropolitan Expo, στην Αθήνα. Η Έκθεση δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις του κλάδου να προβάλλουν τα προϊόντα τους και να ανοίξουν νέους εμπορικούς δρόμους εντός κι εκτός Ελλάδας.

«Ασφαλώς δυναμική και πληθωρική η παρουσία των επιχειρήσεων της Αιτωλοακαρνανίας στη φετινή έκθεση. Είχα τη χαρά να επισκεφθώ τους εκθέτες και να συνομιλήσω μαζί τους. Ο νομός μας, έχοντας τεράστια συγκριτικά πλεονεκτήματα και στον τομέα της παραγωγής αγρο-διατροφικών προϊόντων και εξαιρετικούς επιχειρηματίες, με ένα οργανωμένο σχέδιο και τη στήριξη όλων μας, μπορεί να πρωταγωνιστεί, εντός και εκτός συνόρων. Με την παρουσία στις εκθέσεις, μπορούμε να έχουμε πολλαπλά αποτελέσματα και οφέλη, ώστε να πετύχουμε την εξωστρέφεια για τον πρωτογενή τομέα και την επιχειρηματικότητα του τόπου μας», δήλωσε επ' αφορμή της επίσκεψης στην Έκθεση, ο Θανάσης Παπαθανάσης.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο