Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Το Συντονιστικό για το δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι συνεχίζει τις επαφές – Συνάντηση με Λιβανό


Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας σημείωσε ότι θα συνδράμει με κάθε τρόπο την κοινή προσπάθεια ολοκλήρωσης του οδικού άξονα.......

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιος Λιβανός πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με το Συντονιστικό Πολιτών για το νέο δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι.

Ο βουλευτής ενημερώθηκε εκτενώς από τα μέλη του Συντονιστικού για τις πρωτοβουλίες που λαμβάνουν με στόχο την επιτάχυνση του δρόμου Αγρίνιο-Καρπενήσι, καθώς εκκρεμεί η ολοκλήρωσή του.

Κοινό τόπο κατά τη συζήτηση αποτέλεσε η αναγκαιότητα του εν λόγω έργου αλλά και η στρατηγική σημασία που έχει για την περιοχή η υλοποίηση του ευρύτερου οδικού άξονα που θα συνδέει τη δυτική με την ανατολική πλευρά της χώρας.
Ο κ. Λιβανός τόνισε την τοπική αλλά και υπερτοπική σημασία του συγκεκριμένου έργου και αναφέρθηκε αναλυτικά στα οφέλη που έχουν για τους πολίτες του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής της Τριχωνίδας τέτοια έργα υποδομής για ασφαλέστερες και συντομότερες μετακινήσεις, καθώς ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας, διευκολύνουν τις μεταφορές και ευνοούν τον τουρισμό.

Επιπλέον, ο κ. Λιβανός σημείωσε ότι θα συνδράμει με κάθε τρόπο την κοινή προσπάθεια ολοκλήρωσης του οδικού άξονα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από την πλευρά του συντονιστικού πολιτών οι κ.κ. Υφαντής Ηλίας(Λίνος), Μπιρμπίλης Ιπποκράτης, Κωστακόπουλος Γεώργιος, Φαρμάκης Λάμπρος, Κούρος Αντώνιος και Σωτηρόπουλος Γεώργιος.

agriniopress.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο