Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΑΚΗΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ : ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΑΣΤΑΚΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ


Έφυγε από κοντά μας ο αγαπητός και ευγενής Αστακιώτης Σπύρος Ευαγγελάτος. Ο Σπύρος γεννήθηκε στον Αστακό πριν 90 χρόνια. Ήταν το μικρότερο τέκνο του Σταύρου Ευαγγελάτου και της Χρυσάνθης Τσαμποδήμου και αδελφός των αείμνηστων Πάνου, Γεράσιμου, Ανδρέα και Γκόλφως.......

Διετέλεσε επί σειρά ετών υπάλληλος του Ταμείου Ασφαλίσεως Εμπόρων (Τ.Α.Ε). Εκεί γνώρισε την μέλλουσα σύζυγό του, Αστακιώτισσα, Αγγελική (Λέλα) Παπαδημητρίου, κόρη του Γιάννου Παπαδημητρίου (Κατσάνου) με την οποία απέκτησε δύο τέκνα τον Σταύρο και την Χριστιάνα.

Τερματίζοντας πρόωρα την καριέρα του ως υπάλληλος του Τ.Α.Ε, συμμετείχε ως μέλος της εταιρίας κατασκευής ενδυμάτων ALBA και διευθυντής των καταστημάτων λιανικής πώλησης ενδυμάτων BLOW UP, MANIX και CORNER.

Ήταν σε όλους μας γνωστές οι μεγάλες του αγάπες για τον Αστακό, του οποίου ήταν τακτικότατος επισκέπτης και τον Παναθηναϊκό.

Καλό ταξίδι Σπύρο.

Ένωση Αστακηνών Αθήνας.

5 σχόλια:

  1. Εξαιρετικός άρχοντας καλό παράδεισο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έφυγε από κοντά μας, μια Αστακιώτικη φυσιογνωμία. Υπήρξε μέλος του Ερασιτέχνη Παναθηναικού και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου των Απανταχού Αστακιωτών. Πριν λίγες ημέρες για όσους δεν γνωρίζουν "έφυγαν" αθόρυβα ο Γεωρ. Διον. Μικελάτος κι ο Γιώργος Δημ. Παπούλιας. Δυστυχώς η πανδημία δεν μας άφησε να τους πούμε από κοντά τον ύστατο Χαιρετισμό. Εμείς οι μικρότεροι που είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε αυτούς τους ανθρώπους καταλαβαίνουμε το κενό που αφήνουν πίσω τους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τους σκέπασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θελω να μεταφερω τα συλλυπητηρια μου στην οικογενεια του αγαπητου Σπυρου την Λελα τον Σταυρο και την Χριστιανα. Αδιαμφισβητηα ηταν μια ισχυρη προσωπικοτητα για τον Αστακο ,Ενας επιτυχημενςο επαγγελαμτιας με τον καταστημα επι της Χαρ Τρικουπη και Ακαδημιας .Δεν υπηρχε Αστακιωτης που να μην ειχε αγορασει εστω και μια γραβατα η ενα παντελονι με την φιρμα blow up. Ενας φιλος τοσο της ομαδας του ΗΡΑΚΛΗ οσο και σαν ιδρυτικο μελος του Συλλογου Αστακιωτων.. Ειχα την τυχη τα δυο τελευται χρονια να συνομιλω μαζι του τα καλοκαιρινα πρωινα που βρισκομουν στον Αστακο, στην καφετερια του ΑποστολοΥ Λαινα κυριως για την πορεια του Συλλογου Αστακιωτων .Βεβαια για την αγαπη του τον Πναθηναικο λιγα λεγαμε μιας και η ομαδα του ηταν στην ιδια κατηορια με την δικη μου
    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΣΠΥΡΟ
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κανείς Αστακηνός δεν πήγε στην κηδεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο λίγος είσαι ρε φίλε,πόσο εμπάθεια και μίσος ακόμα κι αυτή τη στιγμή που βγάζεις τη χολή και τη μιζέρια σου και πόσο ξένος είσαι και ήσουν γι' αυτό το τόπο.
      Συλλυπητήρια στην οικογένεια του,να ειναι καλά τα παιδιά του και η σύζυγός του και να τον θυμούνται με αγάπη.

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο